Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8843851 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8843851

Odpowiedzi 37317

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Skąd mam wziąć żelazną sztabkę(iron bar) żeby pobawić się w jubilerstwo? Rozdział 2
Próbowałeś przy kuźni pokombinować? A tak z innej beczki, to jak mogę szybko zdobyć 12 punktów many? Jakieś bonusy z zupek czy coś takiego?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Z takich pytan innych jaki miecz/młot oraz czy wgl możliwe jest przejście tej krainy jak sie pokonało kruka to ten teleport gdzie jest puma... Bo mam młot wojenny ze 140 siły a tego strażnika starożytnego to smyram dosłownie.. <strażnik świątynny|> i czy usuneli ten hełm łucznika przy portalu bo nie mogę go znaleść;/

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z takich pytan innych jaki miecz/młot oraz czy wgl możliwe jest przejście tej krainy jak sie pokonało kruka to ten teleport gdzie jest puma... Bo mam młot wojenny ze 140 siły a tego strażnika starożytnego to smyram dosłownie.. <strażnik świątynny|> i czy usuneli ten hełm łucznika przy portalu bo nie mogę go znaleść;/
Nie wiem, ile masz many, ale możesz popróbować zwojami, sam zrobiłem tą krainę z godzinę temu, każdego wykańczałem kulą ognia. Na pewnym etapie gry powinien być też ten młot, który zdejmuje wszystkich, ale nie mam pojęcia, kiedy można było go zdobyć.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam 100 many
W takim razie możesz próbować zwojami. Spróbuj tymi silniejszymi, które sprzedaje Cronos, powinieneś sobie jakoś poradzić, zwłaszcza że ma ich dużo.

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gram na wersji 65 i w niej nie pojawia się młot adanosa czy jak mu tam, ten do niszczenia strażników, jak go przywołać tym programem GVE?

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czego potrzebuje zeby ostrzyc bronie? (z tego co sie orientuje to jakiegos ostrza, poprawcie mnie jezeli sie myle)

I tutaj pytanie jezeli potrzeba tego ostrza to skad mam je wziac?

Dzieki

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
U ramireza jest ostrzalka nazywa sie chyba sticke czy jakos tak

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki Konopa,

Niestety gdy podchodze do tego kamienia okraglego do ostrzenia pisze ciagle ze nie moge, mimo ze kupilem to od Ramireza

Edit:

Dodam jeszcze ze jestem wyuczony ostrzenia sh1tu od Brian'a

Edit2:

Gdzies czytalem ze potrzebne jest ostrze umm jakby to wytlumaczyc, na zwyklym Gothic 2 NR wypadalo to czasem z Carla jak sie go bilo po to zeby miec prety, mi sie wydaje ze wlasnie tego sharpened cos czy jakos tak potrzeba, tylko nie wiem skad to wziac.

No ale jezeli cos popieprzylem to prosze o sugestie ;]

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ostrzysz tym przedmiotem co kupiłeś i jeżeli broń da się naostrzyć (ostrzy tą co masz założoną) to wyskoczy zielony napis, a jak się nie da to czerwony

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aaaaa... to wiele wyjasnia, sorry za moja glupote  ;]

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gram na wersji 65 i w niej nie pojawia się młot adanosa czy jak mu tam, ten do niszczenia strażników, jak go przywołać tym programem GVE?

No to ktoś coś wie?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

No to ktoś coś wie?
Poszukaj sobie na wcześniejszych stronach, bo tam było to poruszane dużo razy.

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

No to ktoś coś wie?
Poszukaj sobie na wcześniejszych stronach, bo tam było to poruszane dużo razy.

Nie mogę znaleźć, mógłbyś mi napisać jak to zrobić lub podać stronę?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
W dodatku o północy jest już po fakcie, idź tam o 22.

Pytanie (0066): czy trzeba było coś zrobić żeby dostać zadanie z dziadkiem Falka?  Któreś zadanie zakończyć czy coś? Bo w rozmowie z nim nie mam tej opcji, zrobiłem dla nich już sporo zadań, a nie pamiętam jak to wyglądało gdy grałem na 0065.
Trzeba było znaleźć bodajże sakiewkę, która leżała gdzieś na wykopaliskach w Khorinis, tam gdzie są magowie wody. Jakim cudem ludzie wbijają do Jarkendaru mając tylko 17 level? Sam trafiłem tam mając 30 któryś, z początku drugiego rozdziału.
Sakiewka jest koło cieniostowora obok małej piramidy. 30 lvl dostając się pierwszy raz do jarka? Byłeś wcześniej w jakimś nowym świecie?
Wydaje mi się, że poza Khorinis to raczej nic, chyba nawet nie miałem możliwości znaleźć się w innym. Khorinis tym magiem też całego nie wybiłem, mając około 100 zręczności takim orkom mogłem... nic w sumie nie mogłem. Za to porobiłem chyba wszystko, co mogłem, jeżeli chodzi o zadania, do niektórych musiałem użyć np. deszczu ognia. Level w jarku to był około 33-34. W trakcie Jarkendaru mam ponad 70 pkt retoryki i chyba 41 level (wciąż nie wyczyściłem całego i nie byłem u Kruka).

Post połączony: 2017-04-26, 22:47
1 Gdzie sprawdzić lvl?
2 O co chodzi z tym że mam 70/50 siły? Czy to po prawo obowiązuje się do tego ile kosztuje kolejne 5 pnów siły a to po lewo pokazuje ile mam ogółem?
3 Warto zaoszczędzić trochę pieniędzy mam 3 tysiące i nie mam co z nimi zrobić?
4 Mam mistrza w 1h, teraz lepiej dawać w 2h?
Sorry za tyle pytań ale nie chce zepsuć sobie gry, chce spokojnie fajnie grać, już teraz dostaje kurwicy jak zabijałem sobie bandytów w latarni a tu nagle ork z lasu i się biłem z 3 osobami
1. Bodajże C, domyślnie powinno być ustawione.
2. To jest według wzoru siła ze wszystkimi bonusami/siła "na czysto", czyli taka ulepszana tylko poprzez naukę za punkty. I tak też masz to liczone, jeżeli chcesz się jej uczyć dalej.
3. Nie wiem, na jakiej fazie gry jesteś i co masz wyuczone.
4. Skoro masz tylko tyle siły, to raczej nie bardzo, bo prawdopodobnie jesteś w pierwszym rozdziale. Na 2h przyjdzie czas.
To coś tu jest nie tak bo ja wjechałem do jarka również na 17 lvl. Nawidoczniej na różnych poziomach trudności dostaje się różne ilości expa.
Na jakim grasz? Ja na hardzie.
Legenda. Jeżeli nie da się wejść do nowych światów w 1 rozdziale to jest to TOTALNIE niemożliwe abyś osiągnął 30 lvl. Screen or didint happend.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra inaczej, muszę zrobić questa na młot, gadałem z saturasem, nie mam z nim żadnych dialogów, gadałem z ash'tarem, z nim też już nie mam dialogów. Zmieniłem w GVE TellAboutAdanosWeapon na 0 ale nie mam dialogu z saturasem, a według opisu jak to naprawić powinienem mieć znowu dialog...

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chce wyciągnąć Grimesa z kopali, ale ten chce zwojów uśpienia mam tylko 1 oblatałem "chyba" wszystkich i nigdzie nie widzę ..

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Pytanie (0066): czy trzeba było coś zrobić żeby dostać zadanie z dziadkiem Falka?  Któreś zadanie zakończyć czy coś? Bo w rozmowie z nim nie mam tej opcji, zrobiłem dla nich już sporo zadań, a nie pamiętam jak to wyglądało gdy grałem na 0065.
Trzeba było znaleźć bodajże sakiewkę, która leżała gdzieś na wykopaliskach w Khorinis, tam gdzie są magowie wody. Jakim cudem ludzie wbijają do Jarkendaru mając tylko 17 level? Sam trafiłem tam mając 30 któryś, z początku drugiego rozdziału.
Sakiewka jest koło cieniostowora obok małej piramidy. 30 lvl dostając się pierwszy raz do jarka? Byłeś wcześniej w jakimś nowym świecie?
Wydaje mi się, że poza Khorinis to raczej nic, chyba nawet nie miałem możliwości znaleźć się w innym. Khorinis tym magiem też całego nie wybiłem, mając około 100 zręczności takim orkom mogłem... nic w sumie nie mogłem. Za to porobiłem chyba wszystko, co mogłem, jeżeli chodzi o zadania, do niektórych musiałem użyć np. deszczu ognia. Level w jarku to był około 33-34. W trakcie Jarkendaru mam ponad 70 pkt retoryki i chyba 41 level (wciąż nie wyczyściłem całego i nie byłem u Kruka).

1 Gdzie sprawdzić lvl?
2 O co chodzi z tym że mam 70/50 siły? Czy to po prawo obowiązuje się do tego ile kosztuje kolejne 5 pnów siły a to po lewo pokazuje ile mam ogółem?
Sorry za tyle pytań ale nie chce zepsuć sobie gry, chce spokojnie fajnie grać, już teraz dostaje kurwicy jak zabijałem sobie bandytów w latarni a tu nagle ork z lasu i się biłem z 3 osobami
2. To jest według wzoru siła ze wszystkimi bonusami/siła "na czysto", czyli taka ulepszana tylko poprzez naukę za punkty. I tak też masz to liczone, jeżeli chcesz się jej uczyć dalej.
4. Skoro masz tylko tyle siły, to raczej nie bardzo, bo prawdopodobnie jesteś w pierwszym rozdziale. Na 2h przyjdzie czas.
To coś tu jest nie tak bo ja wjechałem do jarka również na 17 lvl. Nawidoczniej na różnych poziomach trudności dostaje się różne ilości expa.
Legenda. Jeżeli nie da się wejść do nowych światów w 1 rozdziale to jest to TOTALNIE niemożliwe abyś osiągnął 30 lvl. Screen or didint happend.
Nie za bardzo możliwe, bo jestem już po Jarkendarze i większości zadań z Khorinis, więc zostaje mi już tylko praktycznie Górnicza Dolina. Obecnie mam 42 level, ale mogę Ci z tego dać screena.

Btw. kiedy używasz "didn't", to czasownik jest w formie podstawowej, nie dodajesz żadnych końcówek.

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

1 Gdzie sprawdzić lvl?
Nie za bardzo możliwe, bo jestem już po Jarkendarze i większości zadań z Khorinis, więc zostaje mi już tylko praktycznie Górnicza Dolina. Obecnie mam 42 level, ale mogę Ci z tego dać screena.

Btw. kiedy używasz "didn't", to czasownik jest w formie podstawowej, nie dodajesz żadnych końcówek.

Podbijam :) nie chce się czepiać, ALE  od przechwałek jest dział "pochwal się postacią pod koniec gry".
Można robić w nim pod działy na każdy rozdział żeby wiedzieć mniej więcej jaki lev można w jakim rozdziale i poziomie trudności osiągnąć  wtedy unikniemy pytań "jaki lev 2 a jaki w 3-6 rozdziale..." moim zdaniem nie głupie by to było co wy na to ?   

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jakiś sposób na podbicie karmy poza modleniem się +1 codziennie i płacenie za nią?
2. 1 rozdział sposób na hajs, czułem się bogaty ale 4k wydałem na nauke tabliczek.
3. Jak zdobyć więcej stalowych prętów?
4. Dostałem zadanie żeby zabić demona Luciana przychodzę do kotliny obok Xardasa, nie mam żadnej kwesti dialogowej z keeperem, a demona za cholerę nie zabije.
5. Od ogrodnika w górnym mieście dostajemy za przyniesienie "towaru" klucz, dokąd ten klucz?
6. W którym rozdziale odblokuje ten teleport obok obozu bractwa w kotlince, słyszałem że jest związany z assasynami?

0 użytkowników
Do góry