O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8848085
Odpowiedzi 37317
Niemy
To nie mam zielonego pojęcia xd U Ur-Thralla nie masz opcji dialogowej?Pytanko: Gdzie jest Engrom (ten myśliwy przy Talbinie) mam czwarty rozdział i chcę zrekrutować Talbina do obozu, a żeby to zrobić muszę uciec z Talbinem z GD, a żeby z nim uciec muszę mu powiedzieć, że Engrom nie żyje. xd
NobleOne
WitamMam pytankoCo trzeba zrobić żeby dostać questa u Ul-Thara z zabiciem Azgalora?Rozmawiam z nim, mówię o świątyni spioszka ale on mówi że sobię z tym poradzą i żebym sobie już poszedł.Nie dostaję też żadnego wpisu w dzienniku. Dialog jest zawsze dostępny.Muszę jeszcze wykonać jakieś misje czy to jakiś bug? ver.0.65
Cytat: NobleOne w 2017-04-23, 17:22To nie mam zielonego pojęcia xd U Ur-Thralla nie masz opcji dialogowej?Pytanko: Gdzie jest Engrom (ten myśliwy przy Talbinie) mam czwarty rozdział i chcę zrekrutować Talbina do obozu, a żeby to zrobić muszę uciec z Talbinem z GD, a żeby z nim uciec muszę mu powiedzieć, że Engrom nie żyje. xdCzasem nie był tam, gdzie ten paladyn z rudą, za chatą Cavalorna?
Stanleyowsky
Co do Ciebie... pobierasz GVE zmieniasz wartość MustGoInIronMine z 0 do 1, robisz wątek z kopalnią, potem ze śpiochem i na końcu masz dolinę cienia (taka jest kolejność tych wątków w 0065) Mam nadzieje, że pomogłem
Maciuś
1.Czy jest jakaś żywnośc która daje stałą premię do wytrzymałości?2.Jak zdobywać retorykę skoro nie dostaję jej podczas wymigiwania się z kradzieży?
Trumm
Da rade pokonać tego Drake w Jarkendarze w II rozdziale wojownikiem??
Cytat: Trumm w 2017-04-23, 19:17Da rade pokonać tego Drake w Jarkendarze w II rozdziale wojownikiem??Zaciągnij go do piratów i spróbuj "zlast shotować", trudne ale możliwe, nie martw się o piratów, tam ich z 6 będzie go biło, więc on nawet ruszyć się nie będzie mógł
Loop
A uruchomiłeś questa z zaginionymi paladynami? Nie wystarczy tylko uruchomić, musisz po tym pogadać z Talbinem i Yerganem, musisz ich spytać, czy działo się coś ciekawego, oni Ci powiedzą o paladynie, którego zabrali orkowie (czy cuś takiego) i wtedy jak zagadasz do Ur-Thralla on spyta się po co ma Cię wpuścić, Ty mówisz, żeby porozmawiać z więźniami, on pyta dlaczego, Ty odpowiadasz, że jeden z nich wie coś na temat paladynów (czy coś takiego )
Cytat: NobleOne w 2017-04-23, 19:18Cytat: Trumm w 2017-04-23, 19:17Da rade pokonać tego Drake w Jarkendarze w II rozdziale wojownikiem??Zaciągnij go do piratów i spróbuj "zlast shotować", trudne ale możliwe, nie martw się o piratów, tam ich z 6 będzie go biło, więc on nawet ruszyć się nie będzie mógłPowodzenia, Drake sam ich ubije Jasne że da samemu, wystarczy te 6 szkieletów odciągać pojedyńczo i potem zostanie sam, ja go ubiłem na spokojnie polecam bić go co 2k hp, uciekać, robić save i tak do skutku, do zrobienia w 10 minut. O wiele szybciej i bardziej satysfakcjonująco ;)
Slaybacko
To wiem tyle, że ukończyłem właśnie 1 rozdział będąc wszędzie gadając z każdym i mam 21 retoryki. Jeżeli tylko taką ilość się osiąga w 1 rozdziale to ok.
Gra już ktoś z was na wersji 1 do 0066 z nowymi fixami?
Harwing