Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8848085 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8848085

Odpowiedzi 37317

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To nie mam zielonego pojęcia xd U Ur-Thralla nie masz opcji dialogowej?

Pytanko: Gdzie jest Engrom (ten myśliwy przy Talbinie) mam czwarty rozdział i chcę zrekrutować Talbina do obozu, a żeby to zrobić muszę uciec z Talbinem z GD, a żeby z nim uciec muszę mu powiedzieć, że Engrom nie żyje. xd
Czasem nie był tam, gdzie ten paladyn z rudą, za chatą Cavalorna?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@totti112
Wiesz...Te wątki mają swoją kolejność, myślę, że powinieneś zrobić wpierw śpiocha ;/ Nie jest taki znowu trudny, zdecydowanie demon z kopalni jest trudniejszy ^^

Post połączony: 2017-04-23, 18:13
Witam
Mam pytanko
Co trzeba zrobić żeby dostać questa u Ul-Thara z zabiciem Azgalora?
Rozmawiam z nim, mówię o świątyni spioszka ale on mówi że sobię z tym poradzą i żebym sobie już poszedł.
Nie dostaję też żadnego wpisu w dzienniku. Dialog jest zawsze dostępny.
Muszę jeszcze wykonać jakieś misje czy to jakiś bug?

ver.0.65

Co do Ciebie... pobierasz GVE zmieniasz wartość MustGoInIronMine z 0 do 1, robisz wątek z kopalnią, potem ze śpiochem i na końcu masz dolinę cienia (taka jest kolejność tych wątków w 0065) Mam nadzieje, że pomogłem :)

Post połączony: 2017-04-23, 18:15
To nie mam zielonego pojęcia xd U Ur-Thralla nie masz opcji dialogowej?

Pytanko: Gdzie jest Engrom (ten myśliwy przy Talbinie) mam czwarty rozdział i chcę zrekrutować Talbina do obozu, a żeby to zrobić muszę uciec z Talbinem z GD, a żeby z nim uciec muszę mu powiedzieć, że Engrom nie żyje. xd
Czasem nie był tam, gdzie ten paladyn z rudą, za chatą Cavalorna?

Już znalazłem, ale wielkie dzięki za odpowiedź :D

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Co do Ciebie... pobierasz GVE zmieniasz wartość MustGoInIronMine z 0 do 1, robisz wątek z kopalnią, potem ze śpiochem i na końcu masz dolinę cienia (taka jest kolejność tych wątków w 0065) Mam nadzieje, że pomogłem

Zrobiłem tak, zagaduje do Ul-Thraka a on mówi że nie powinienem tam iść i koniec dialogu.

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A uruchomiłeś questa z zaginionymi paladynami? Nie wystarczy tylko uruchomić, musisz po tym pogadać z Talbinem i Yerganem, musisz ich spytać, czy działo się coś ciekawego, oni Ci powiedzą o paladynie, którego zabrali orkowie (czy cuś takiego) i wtedy jak zagadasz do Ur-Thralla on spyta się po co ma Cię wpuścić, Ty mówisz, żeby porozmawiać z więźniami, on pyta dlaczego, Ty odpowiadasz, że jeden z nich wie coś na temat paladynów (czy coś takiego :D)

Post połączony: 2017-04-23, 19:06
Czy ktoś wie, gdzie jest Sylvio w 5. rozdziale?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1.Czy jest jakaś żywnośc która daje stałą premię do wytrzymałości?
2.Jak zdobywać retorykę skoro nie dostaję jej podczas wymigiwania się z kradzieży?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
2.Jak zdobywać retorykę skoro nie dostaję jej podczas wymigiwania się z kradzieży?

1. Mleko (50 sztuk do wypicia)
2. Czytaj pulpity :)

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da rade pokonać tego Drake w Jarkendarze w II rozdziale wojownikiem??

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Zaciągnij go do piratów i spróbuj "zlast shotować", trudne ale możliwe, nie martw się o piratów, tam ich z 6 będzie go biło, więc on nawet ruszyć się nie będzie mógł

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Zaciągnij go do piratów i spróbuj "zlast shotować", trudne ale możliwe, nie martw się o piratów, tam ich z 6 będzie go biło, więc on nawet ruszyć się nie będzie mógł
Ok.
idę spróbować

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Powodzenia, Drake sam ich ubije  :ok: Jasne że da samemu, wystarczy te 6 szkieletów odciągać pojedyńczo i potem zostanie sam, ja go ubiłem na spokojnie :) polecam bić go co 2k hp, uciekać, robić save i tak do skutku, do zrobienia w 10 minut. O wiele szybciej i bardziej satysfakcjonująco ;)

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
A uruchomiłeś questa z zaginionymi paladynami? Nie wystarczy tylko uruchomić, musisz po tym pogadać z Talbinem i Yerganem, musisz ich spytać, czy działo się coś ciekawego, oni Ci powiedzą o paladynie, którego zabrali orkowie (czy cuś takiego) i wtedy jak zagadasz do Ur-Thralla on spyta się po co ma Cię wpuścić, Ty mówisz, żeby porozmawiać z więźniami, on pyta dlaczego, Ty odpowiadasz, że jeden z nich wie coś na temat paladynów (czy coś takiego :D)
Porozmawiałem z Albertem, Garondem, Talbinem, Jerganem i jeszcze raz z Garondem. I mam teraz dowiedzieć się od orków o paladynach ale wciąż mam te same kwestie u  Ul-Thara co przed tymi dialogami.

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Powodzenia, Drake sam ich ubije  :ok: Jasne że da samemu, wystarczy te 6 szkieletów odciągać pojedyńczo i potem zostanie sam, ja go ubiłem na spokojnie :) polecam bić go co 2k hp, uciekać, robić save i tak do skutku, do zrobienia w 10 minut. O wiele szybciej i bardziej satysfakcjonująco ;)

No udało mnie się z piratami tylko skip sobie umarł, i moje pytanie bd on potrzebny do czegoś??

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wydaje mi się, że nie, ale mogę się mylić, jeśli chce ci się możesz spróbować sposobem Loop'a albo jeszcze raz tym, tyle, że tak, żeby nikt Ci nie zginął

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
2. Czytaj książki, pulpity, dostajesz ją też podczas wybierania odpowiednich opcji dialogowych, kiedy masz ich kilka do wyboru.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To wiem tyle, że ukończyłem właśnie 1 rozdział będąc wszędzie gadając z każdym i mam 21 retoryki. Jeżeli tylko taką ilość się osiąga w 1 rozdziale to ok.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Gra już ktoś z was na wersji 1 do 0066 z nowymi fixami?

Bezi archer ;]

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To wiem tyle, że ukończyłem właśnie 1 rozdział będąc wszędzie gadając z każdym i mam 21 retoryki. Jeżeli tylko taką ilość się osiąga w 1 rozdziale to ok.
Wątpię, że taką ilość, bo ja jej miałem co najmniej o kilkanaście punktów więcej. Może nei wykorzystałeś wszystkich bonusów czy coś.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gra już ktoś z was na wersji 1 do 0066 z nowymi fixami?
Tak, ja właśnie gram  :cool:

I w razie czego, jakby ktoś jeszcze nie wierzył/ chciał sie kłócić, to tak , sejvy z 0066 działają

Post połączony: 2017-04-23, 21:35

Nie przeczytałeś pulpitów u Magów Ognia, to pewne  :D

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zarzuć ktoś linkiem do pobrania tego fixa. Wiadomo co wprowadza?

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry