Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8887102 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8887102

Odpowiedzi 37317

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam wersje 0066 44retoryki jak mówie mu o więźniach to on i tak mnie nie chcę wpuścić. Pewnie musze mieć 50 retoryki i tu teraz moje 2 pytanie gdzie ta retorykę zdobyć bo już w sumie nie wiem.
Dobra nauczyłem się języka Demonów i poczytałem księgi u Xardasa :) mam juz 50retoryki.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra, eliksirów many jednak nie uczy. Kto w takim razie uczy? I kto uczy regeneracji many? Jestem magiem ognia.

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ktośmi odpowie na poprzednie pytanie
Grając Palladynem lepiej iść pod tarcze, czy pod bronie dwuręczne? Bo się pouczyłem u Alrika i tak w sumie to nie wiem, czy to byłą mądra decyzja. Choć lepiej radzę sobie na początku, to nie wiem jak później, bo Uriziel, etc.
Co radzicie drodzy Forumowicze? :)

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie grałem Palladynem ale broń dwuręczna jest OP. Naucz się robić broń z magicznej rudy, do tego potrzeba misji corgo ore  która bierzesz od typa z Karczmy Kardiffa i dopiero w górniczej dolinie możesz zrobić zajebisty miecz z rudy POLECAM!

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ktośmi odpowie na poprzednie pytanie
Grając Palladynem lepiej iść pod tarcze, czy pod bronie dwuręczne? Bo się pouczyłem u Alrika i tak w sumie to nie wiem, czy to byłą mądra decyzja. Choć lepiej radzę sobie na początku, to nie wiem jak później, bo Uriziel, etc.
Co radzicie drodzy Forumowicze? :)

wymaksuj jednoręke najpierw, a potem tarcze jak najbardziej  :)

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Placek698 Kto poza Bennetem uczy wykuwania broni dwuręcznej z rudy? ;d
Bo nie powiem przydałoby mi się to wiedzieć xd
+ Czy opłacałoby się iść zarówno tak by używać Uriziela i El'Hazir"a??

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem ja się uczyłem od Benneta. Ale on nawet chyba Cie nauczy jak jesteś Palladynem a jak to nie spróbuj u Harada albo u tego kowala w GN.

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie wiem ja się uczyłem od Benneta. Ale on nawet chyba Cie nauczy jak jesteś Palladynem a jak to nie spróbuj u Harada albo u tego kowala w GN.
Grałem Templarem (od ćpunów) i nie chciał mnię uczyć. Harad tylko do El Bastardo (chyba że w 4 rozdziale)
W GN jedyne czego się wtedy nauczyłem to język orków ~~

Post połączony: 2017-04-20, 18:39
A co ty o tym myślisz @Simen

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, eliksirów many jednak nie uczy. Kto w takim razie uczy? I kto uczy regeneracji many? Jestem magiem ognia.
Regeneracji many uczy galahad czy jak mu tam ten co mu trzeba listy polecające załatwić. Jak jest w ratuszu uczy 3 pierwsze kręgi magi, tworzenie zwojów tym deszcz ognia , i runy skupuje tez książki 📚.
Koszt nauki regeneracji mamy to 15k golda i 20 lp

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w Kopalni orków nie wiem co mam robić szykować się do buntu teraz?? bo jeszcze nie byłem w świątyni śniącego i w dolinie cienia i nie wiem czy ten bunt nie popsuje mi relacji z Orkami i czy będę mógł dalej robić do nich misje z zbroją.
Co mam zrobić teraz?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
O bunt cię nikt nie posądzi, rób wszystko spokojnie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Czy dalej aktualne jest to, co w poprzednich wersjach, jeśli chodzi o intelekt? Chodzi mi o to, że jak wcześniej nauczę się trochę o alchemii albo kręgów u Galahada, to przepadnie mi możliwość uzyskania kilku punktów intelektu po zostaniu magiem. I czy już po zostaniu nowicjuszem się on nalicza? Bo książki rozumiem można ewentualnie przeczytać jeszcze raz później.

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy dalej aktualne jest to, co w poprzednich wersja, jeśli chodzi o intelekt? Chodzi mi o to, że jak nauczę się trochę o alchemii albo kręgów u Galahada, to przepadnie mi możliwość uzyskania kilku punktów intelektu po zostaniu magiem. I czy już po zostaniu nowicjuszem się on nalicza? Bo książki rozumiem można ewentualnie przeczytać jeszcze raz później.

Receptury itp ucz się po zostaniu nowicjuszem( nie musisz być magiem), bo w tedy dostaje się intelekt.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy wie ktoś gdzie jest jeszcze jedno ,,miejsce modlitwy'' orków z zadania Sanctuary orcs czy coś takiego? Byłem w tej wiosce niedaleko Wrzoda,koło starej wieży Xardasa i u podnóża górskiej fortecy.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jeszcze jedno jest nad obozem Netbeka, tam gdzie w GI była kolumna do przewrócenia.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Faktycznie,zapomniałem,a przecież tam byłem xD Dzięki.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
W którym rozdziale można wyuczyć się regeneracji many i życia, oraz na co warto zbierać hajs przed początkiem drugiego rozdziału (chciałbym podbić Manę i PŻ bo mam 100/100)

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ile mieczyków należy wykuć aby dostać premie do wytrzymałości? Czy można tych premi dostawać w nieskończoność czy tylko raz?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ile mieczyków należy wykuć aby dostać premie do wytrzymałości?

Nie dostaje się premii do wytrzymałości od kucia oręża ;/ (przynajmniej nie na 0065)

Premii do siły? Prawdopodobnie w nieskończoność ale z każdym bonusem poprzeczka wykonanych broni staje się większa :) (ja dostałem od tego jakieś ponad 10 siły, a wykułem jakieś 500 mieczyków :))

Post połączony: 2017-04-20, 23:33
W którym rozdziale powinienem zacząć się interesować questem z Mora Oul...coś tam i demonem Senyak'iem?

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do zrobienia łuku potrzebne jest drewno skóra i żywica, wie ktoś skąd wsiąść żywicę na lepiej w ilościach hurtowych?

0 użytkowników
Do góry