Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8933421 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8933421

Odpowiedzi 37317

baqsiowy

baqsiowy

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie dość banalne, ale ponieważ mam już swoje lata, rodzinę, pracę itd. nie mam czasu latać i szukać a chciałbym przejść Returninga jako fajny mod jednej z lepszych gier mojego wczesnego dzieciństwa, zapytowuję k*rde gdzie znajdę Diego który pilnuje skrzyń z rudą i da mi raport do zadania "diggers and ore".

Post połączony: 2017-04-19, 22:20
Mam problem z teleportem za smokiem Ash'tarem.

Mianowicie po wejściu w niego wywala mnie z gry, wczytuje się świat, już ma się ładować "Bezi" no i koniec.

Mam 3 rozdział.

Tak ma być? To miejsce jest konieczne do przejścia gry?

Pytam, bo mam 66h rozegrane i nie wiem co robić dalej.

też miałem z tym problem, ale olałem ten teleport. Obecnie jestem pod koniec 2 rozdziału, w GD i nie korzystałem z niego wcale, jeśli jesteś na podobnym etapie gry, po prostu go omijaj.
Jeśli w jakieś innej wersji ten teleport działa to niech ktoś inny się wypowie  :)

Simbelmyne

Simbelmyne

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wiesz gdzie jest Fajeth  i jego kopalnia?

Idziesz od Fajetha w kierunku wieży gdzie jest przywódca zębaczy, przy wieży odbijasz lekko w prawo i jak już ją miniesz to w lewo, cały czas prosto i z prawej strony będzie wejście w taką kotlinkę, przed nią będą wilki i 2 ciała martwych rycerzy.

Tam jest Diego, siedzi i smaży mięso.

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ledwo zaczelem grac i od razu bug..

Dlaczego nie mam opcji dialogowej u Canthar'a zeby z nim pohandlowac (quest na patelnie ktora musze kupic)

Wszystkiego juz probowalem - przyjmowac jego glejt, nie przyjmowac i nic ciagle nie ma opcji dialogowej.

Any ideas?

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@up
To chyba nie bug handlować z nim można dopiero w mieście.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@up
To chyba nie bug handlować z nim można dopiero w mieście.
Nie dopiero w mieście, wcześniej też można. Z NPCtami można handlować tylko kiedy są na "swoich stanowiskach", tzn. jak np. Bosper jest w karczmie, to wtedy nie można z nim handlować, musi być w sklepie. Nie mam pojęcia, jak w przypadku Canthara.

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niemy dzieki za rade moze to byc problemem bo wlasnie podchodze do niego jak jest noc i on siedzi na lawce kolo domu Lobarta (dziwne miejsce zmienili to z wczesniejszego miejsca przy drodze gdzie teraz btw jest Greg)

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Problemem jest to że grasz na wersji 0065, nieważne o której godzinie do niego podejdziesz to nie będziesz miał takiej opcji i tyle. Dopiero jak Canthar wróci do miasta to "uruchomi" mu sie handel. Zawsze możesz isć do miasta i kupić u chyba Jory

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Niemy dzieki za rade moze to byc problemem bo wlasnie podchodze do niego jak jest noc i on siedzi na lawce kolo domu Lobarta (dziwne miejsce zmienili to z wczesniejszego miejsca przy drodze gdzie teraz btw jest Greg)
To w takim razie coś jest nie tak, bo ja mogłem z nim handlować, kiedy siedział na tej ławce.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czemu jak włączam MARVIN'a to moja postać siada i nie mogę nic zrobić ;O?

W ogóle jak włączyć tę "pauzę" jest jakiś przycisk? Bo teraz jak chcę włączyć Marvin'a to muszę czekać, aż moja postać sobie usiądzie i gra uzna, że jestem afk i zrobi mi się pauza ;/

OKOK PROBLEM ROZWIĄZANY xd

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To ja juz zglupialem.. to juz nie wiem co jest nie tak. Niemy nie pamietasz o ktorej godzinie do niego podchodziles(tzn pewnie w dzien tak?)

Gram na 0066 z fixami 5

EDIT:

Zaczekalem do rana i OTO JEST: opcja dialogowa sie pojawila ;]

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Więc żaden bug tylko tak to już jest z npcami handlarzami - w nocy nie pracują.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ani Ignaz, ani Sagita, ani Constantino nie uczą eliksiru zwiększającego hp, więc kto, albo jak mam to ogarnąć?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Constantino uczy ale najpierw musisz sie nauczyc wszystkich mikstur leczenia

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Żeby naładować Oko Gniewu w dolinie Cienia potrzeba krwi demona, krwi orków i jakiejś żółtej esencji, co to za esencja?

PROBLEM ROZWIĄZANY, NIE MAM POJĘCIA CO TO JEST, ALE PO PROSTU BYŁO W INNEJ ZAKŁADCE PRZY STOLE ALCHEMICZNYM xd

Post połączony: 2017-04-20, 15:40
Czemu nie mogę wziąć serca Azgalora? W ogóle nie mogę przeszukać jego zwłok ;/

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Constantino uczy ale najpierw musisz sie nauczyc wszystkich mikstur leczenia
Z miksturami many też działa?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie wiem nie sprawdzałem ale podejrzewam że tak.

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mam się dostać do Kopalni orków? Zabiłem już demona na bagnie i gdy mówię mu o tym, że chce wejść do kopalni on się mnie pyta czemu chce tam iść i żadna opcja nie działa. Mam jeszcze 2 opcje w rozmowie o świątyni śniącego ale tam też nie chce mnie puścić! POMOCY nie wiem co robić dalej.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jaka wersja?

Jeśli 0065... Ściągasz GVE zmieniasz wartość MustGoInIronMine z 0 do 1 , mówisz wpuść mnie do kopalni, on pyta się po co, ty mówisz, żeby pogadać z więźniami, on pyta się dlaczego, bo jeden z nich jest paladynem czy coś takiego

PS: również musisz mieć 50 retoryki ;/

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Grając Palladynem lepiej iść pod tarcze, czy pod bronie dwuręczne? Bo się pouczyłem u Alrika i tak w sumie to nie wiem, czy to byłą mądra decyzja. Choć lepiej radzę sobie na początku, to nie wiem jak później, bo Uriziel, etc.
Co radzicie drodzy Forumowicze? :)

0 użytkowników
Do góry