Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847546 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847546

Odpowiedzi 37317

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogę zwiększyć hp nie tracąc na to pn'ów. Musze rozwinąć bardziej alchemie, czy jak, bo receptury same nie działają?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogę zwiększyć hp nie tracąc na to pn'ów. Musze rozwinąć bardziej alchemie, czy jak, bo receptury same nie działają?

No mozesz nauczyc sie eliksiru zycia, mozesz tez za pomoca tabliczek healer

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Owszem... Musisz nauczyć się od alchemika (nie pamiętam, który uczył, czego ale sprawdź u Constantina lub Saggity, w ostateczności Ignaza) Ale zawsze masz tabliczki, których jest dosyć dużo, lub możesz modlić się do Beliara bądź składać mu ofiary z pinionżków i wtedy za 100 bodajże karmy możesz dostać 80 hp (u innosa dostajesz 40 za 100 karmy ;/)

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Beliar daje 40hp. Nie mogę zaprosić Arlika do mojego obozu. Oddałem mu miecz walczyłem już parę razy i nie mam żadnej opcji dialogowej. Jedynie mogę poprosić o naukę walki.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Beliar daje 40hp. Nie mogę zaprosić Arlika do mojego obozu. Oddałem mu miecz walczyłem już parę razy i nie mam żadnej opcji dialogowej. Jedynie mogę poprosić o naukę walki.

Hmm... Taaak coś może być... Możliwe, że to tak działa tylko na 0065, zapomniałem napisać w poradniku, że mogą być z nim problemy niby dopiero w 5 rozdziale można go zaprosić ale ja mogłem już w 3 więc... No, możliwe, że możesz go zaprosić wcześniej tylko na 0065, mój błąd ;O

Cóż, jeśli bardzo ci na nim zależy mogę poszperać coś w GVE i powiem ci, którą wartość zmienić :P

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Dzięki za odpowiedź, twój poradnik jest bardzo dobrze napisany bez zbędnego pierdolenia

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
O! Chyba mam, wydaje mi się, że niczego sobie nie popsujesz zmieniając to, i tak w końcu dotyczy to Alrika wbij w GVE i zmień wartość ALRIKRECRUITEDDT z 0 do 1 (nie wiem czy zadziała ale gry sobie nie zepsujesz) Jeśli bardzo ci zależy oczywiście :) Byłbym bardzo wdzięczny jakbyś to sprawdził, albo ktokolwiek kto nie ma zrekrutowanego Alrika, jeśli zadziała dodam do poradnika :D

No ok :)

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie no już poczekam do tego piątego rozdziału żeby sprawdzić czy to nie jakiś bug :)

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie gdzie jest ten "stary kumpel Lee"?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz przejść całą Wolną Kopalnię, za miejscem gdzie był Tarrok idziesz korytarzem do samego końca, trafisz do nowej lokacji. Powinieneś tam znaleźć m.in. pusty obóz, podnosisz stamtąd bodajże kawałek mięsa i pojawi się niejaki Adelhard, który powie ci, co dalej. Ale zaczekaj z tym, aż nie zdobędziesz orkowej zbroi (od Ur-Thralla po oczyszczeniu świątyni śpiocha).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie, poszedłem tam po questa eksploracja wolnej kopalni i po książkę dla Nutsa no i chciałem te wszystkie questy za jednym zamachem zrobić ale jak wszystko wyjaśniłeś to wielkie dzięki jeszcze raz :)

Post połączony: 2017-04-19, 16:23
Geez! Te orkowe bronie są wykur...e! Najlepszy miecz, niby 400 siły ale 450 dmg, bonus do siły 50!i bonus do hp 200!

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś był w nowym świecie za portalem jak się walczyło z Krukiem ponieważ chciałbym się dowiedzieć jak pokonać to pieprz...ne widmo?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kiedy dostaje si,ę pancerz orków?

AloneWolf

AloneWolf

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od Ur-Thralla po wyczyszczeniu świątyni Śniącego

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od kogo nauczę się regeneracji życia jako strażnik/paladyn?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dobrze pamietam to Vatras nie uczył w 2 rodziale wszystkich 3 regeneracji?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak dobrze pamietam to Vatras nie uczył w 2 rodziale wszystkich 3 regeneracji?
Nie jestem pewny, ale chyba to zmienili.

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak zmienili, teraz trzeba znalezc odpowiedniego nauczyciela

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Też nie, to się tyczy tylko wytrzymałości i many, a regeneracji życia uczy Gonzalez

Simbelmyne

Simbelmyne

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z teleportem za smokiem Ash'tarem.

Mianowicie po wejściu w niego wywala mnie z gry, wczytuje się świat, już ma się ładować "Bezi" no i koniec.

Mam 3 rozdział.

Tak ma być? To miejsce jest konieczne do przejścia gry?

Pytam, bo mam 66h rozegrane i nie wiem co robić dalej.

0 użytkowników
Do góry