Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8942508 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8942508

Odpowiedzi 37317

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co do łuku Bospera to najpierw trzeba zagadać Regisa, modyfikacja jest dobra ale 90% tutaj to jacyś masochiści i zamiast grac na 0066 to wolą grać na poprzednich i wielce zdziwieni ze bugi i ze muszą korzystać z GVE ;)

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej jest jakiś sposób na pokonanie Kruka 2raz. Walczę z nim zabieram mu tylko 2k hp z 20k i mnie zabijam, nie idzie z nim wygrać a moja postać to koks 1700hp  250siły i broń 300dmg. Powinienem z nim wgl. walczyć?

Nawet gdybyś miał postać na max wyuczoną, to i tak go nie pokonasz, jadąc na pełnej kur..e. Walka z takimi bossami wymaga trochę myślenia i kombinowania, ja nawet na gorszej postaci go ubiłem :)

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W jakiej kolejności powinienem wykonywać wątki kopalni orków, świątyni Śniącego i Doliny Cienia?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Kopalnia  dolina i  świątynia btw wracając do pytania da się przejść tych bosow na pustyni na 0066 na 2 rozdziale strażnikiem swiatynnym

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuję wiedzieć jak to jest z tym schwytaniem duszy S'enyak'a. Używam runy przed przywołaniem go, rozmawiam z nim, w dialogu mam opcję użyj Mora Ulartu i go zabijam. Duszy nie mam w ekwipunku.
Ktoś coś może dopomóc? Wersja 0066.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z rozpoczęciem II rozdziału, gdy przychodze do hagena to on mowi ze pierw musze pomoc magom wody lecz nic sie nie dzieje, jak ide do Vatrasa tez nie ma zadnej funkcji dialogowej a u Saturasa ze musze przyniesc zgode Vatrasa. Jestem najemnikiem.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanko, jak dostać tego questa na craftowalną kuszę od Tag-Norda? Wypytałem Ur-Karrasa o wszystko i oddałem kieł Muritana a questa ni ma. Czy to prawda że questa dostaje się tylko na Hardzie?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z rozpoczęciem II rozdziału, gdy przychodze do hagena to on mowi ze pierw musze pomoc magom wody lecz nic sie nie dzieje, jak ide do Vatrasa tez nie ma zadnej funkcji dialogowej a u Saturasa ze musze przyniesc zgode Vatrasa. Jestem najemnikiem.
A miałeś już inicjację z Laresem w Martwej Harpii?

Post połączony: 2017-04-19, 08:18
Pytanko, jak dostać tego questa na craftowalną kuszę od Tag-Norda? Wypytałem Ur-Karrasa o wszystko i oddałem kieł Muritana a questa ni ma. Czy to prawda że questa dostaje się tylko na Hardzie?
Po pierwsze całosć jest opisana w solucji.
Po drugie:
Spoiler
Jak oddałeś kieł temu gościowi przed wejściem do kopalni w mieście orków to zapomnij o kuszy.

Post połączony: 2017-04-19, 08:20
Kopalnia  dolina i  świątynia btw wracając do pytania da się przejść tych bosow na pustyni na 0066 na 2 rozdziale strażnikiem swiatynnym
W wersji 0066 u mnie kolejność jest inna: bagno, kopalnia, świątynia i dopiero dolina.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak jestem członkiem W.K wczesniej jak grałem straznikiem to bez problemu było

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tedddy_bear Nie oddałem gościowi przed kopalnią żelaza tylko Tag-Nordowi który daje questa na tą kuszę.
A wszystko z solucji dobrze zrobiłem.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I jak ma ktoś jakiś pomysł albo miał taką sytuację ze Hagen nie chciał rozpocząć 2 rozdział. Wszystkie rozmowy o dołączenie do wodnego kręgu zostały spełnione oddałem ornamenty zostałem członkiem. Gdy poszedłem do vatrasa to nie ma z nim żadnej opcji dialogowej a Hagen mówi że muszę pomóc tym magom

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak najszybciej podwyższyć wytrzymałość? Kupiłem ciężką zbroje najemnika i juz się zacieszałem a tam kurwa wymagania 300 wytrzymałości. Ja tymczasem posiadam jej tylko 170.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
w 1 rozdziale miałem 350 wytrzymałości, ale myśle że 260 styknie, bo za kucie mieczy u harada co ileś mieczy wzrasta o 10 :)

Post połączony: 2017-04-19, 13:02
I jak ma ktoś jakiś pomysł albo miał taką sytuację ze Hagen nie chciał rozpocząć 2 rozdział. Wszystkie rozmowy o dołączenie do wodnego kręgu zostały spełnione oddałem ornamenty zostałem członkiem. Gdy poszedłem do vatrasa to nie ma z nim żadnej opcji dialogowej a Hagen mówi że muszę pomóc tym magom

a byłeś u saturasa i zapytałeś o to żeby dał Ci ornament?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak byłem odpowiedział że nie dostał listu od Vatrasa a vatras nic nie chce dać nawet nie ma opcji dialogowej z nim o tym liście

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
podeślij save na pw ( o ile jest to wersja 0066 , innej mi nie odpali :D )

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak mam odwrócić uwagę tego orka-strażnika (nie pamiętam imienia) w kopalni orków, który patrzy na kowala?
...I gdzie mogę znaleźć książkę o gwiazdach dla Nuts'a (niewolnika w kopalni orków)?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ksiązka jest u Salandrila

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaraz będę w domu to ci podeślę bo teraz z telefonu pisze

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tedddy_bear Nie oddałem gościowi przed kopalnią żelaza tylko Tag-Nordowi który daje questa na tą kuszę.
A wszystko z solucji dobrze zrobiłem.
Temu przed kopalnią miałeś dać skórę czarnego trolla to wówczas się wracało do niego i chyba była jakaś opcja dialogowa. Dokładnie nie pamiętam.

Post połączony: 2017-04-19, 14:14
Jak najszybciej podwyższyć wytrzymałość? Kupiłem ciężką zbroje najemnika i juz się zacieszałem a tam kurwa wymagania 300 wytrzymałości. Ja tymczasem posiadam jej tylko 170.
170 punktów wyświetlanych nad paskiem wytrzymałości? Czemu tak mało? Ja miałem około 600pkt grając nekromantą.

Post połączony: 2017-04-19, 14:15
Tak byłem odpowiedział że nie dostał listu od Vatrasa a vatras nic nie chce dać nawet nie ma opcji dialogowej z nim o tym liście
A klucz do Jarkendaru masz gotowy?

Post połączony: 2017-04-19, 14:16
Jak mam odwrócić uwagę tego orka-strażnika (nie pamiętam imienia) w kopalni orków, który patrzy na kowala?
Spoiler
Zaklęcie snu

Post połączony: 2017-04-19, 14:18
...I gdzie mogę znaleźć książkę o gwiazdach dla Nuts'a (niewolnika w kopalni orków)?
Spoiler
Ma ją chyba dwóch alchemików w Khorinis. Jest to książka o astronomii. Oddajesz ją Nuts'owi kiedy siedzi bo jak pracuje wtedy nie ma ścieżki dialogowej.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Właśnie patrzyłem do rosyjskiej wiki, mam jakiegoś buga i Saladril nie ma jej na sprzedasz ;/ ale spojrzałem tam, i książka była w wolnej kopalni, już ją zebrałem ale i tak dzięki za odpowiedź :)

Post połączony: 2017-04-19, 15:24
PS: Gdzie jest ten kumpel Lee, który ma się niby znajdywać/znajdować w Wolnej Kopalni?? (obie formy są chyba poprawne xd)

0 użytkowników
Do góry