Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849540 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849540

Odpowiedzi 37317

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie: Czy grając magiem wyrobię się na używanie Księżycowych Ostrzy+nauka Pair Weapons+gdzie jest kamień księżycowy?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Macie jakieś sposoby, jak mogę dodać sobie 3703 golda? Taką karę dostałem od Andre, prawdopodobnie za wykopanie tego grobu obok dwóch paladynów przy przejściu do górniczej doliny. Co ciekawsze, dalej chcieli ze mną rozmawiać i nie było żadnych oznak, że to jest karalne.

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Martin mi gdzieś zniknął ... nigdzie go nie widzę ani w porcie ani w tawernach
2. Tylko igrnaz uczy strzał magicznych ? jeśli tak to czy nadal jest misja, że on ginie po wykonaniu misji od Constantina na silną truciznę (gdzie można zdobyć oprócz ignaza za 1k golda ?) 

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ile trzeba rogow cieniostwora, jezykow jaszczura, klow trolla i blotnego weza do ulu mulu?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ile trzeba rogow cieniostwora, jezykow jaszczura, klow trolla i blotnego weza do ulu mulu?
A nie masz napisane w dzienniku?

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy

Romino

Romino

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobić runy wyższego poziomu (od trzeciego rozdziału), poza zwykłymi runami do stworzenia lepszego kamienia runicznego potrzebuję jeszcze jakiegoś składnika, co to za składnik i gdzie go znaleźć?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie jakieś sposoby, jak mogę dodać sobie 3703 golda? Taką karę dostałem od Andre, prawdopodobnie za wykopanie tego grobu obok dwóch paladynów przy przejściu do górniczej doliny. Co ciekawsze, dalej chcieli ze mną rozmawiać i nie było żadnych oznak, że to jest karalne.
Idź do pracy:)

Post połączony: 2017-04-07, 16:22
2. Tylko igrnaz uczy strzał magicznych ? jeśli tak to czy nadal jest misja, że on ginie po wykonaniu misji od Constantina na silną truciznę (gdzie można zdobyć oprócz ignaza za 1k golda ?)
Tak uczy.
Tak ginie po daniu Constantino trucizny.

Post połączony: 2017-04-07, 16:25
Jak zrobić runy wyższego poziomu (od trzeciego rozdziału), poza zwykłymi runami do stworzenia lepszego kamienia runicznego potrzebuję jeszcze jakiegoś składnika, co to za składnik i gdzie go znaleźć?
Potrzebujesz kilka kawałków "kamieni ze strażników starożytnych" i chyba sztabę rudy magicznej.

Romino

Romino

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak zrobić tą sztabę?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dwie są w lochach w zamku w GD

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Ktoś wie czy w Returningu 2.0 jest młot Adanosa? A jak jest to gdzie i czy działa tak samo, tzn. Na hita zabija strazników?

Keep calm and kill all ~~ Gorn

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ktoś wie czy w Returningu 2.0 jest młot Adanosa? A jak jest to gdzie i czy działa tak samo, tzn. Na hita zabija strazników?
Może mi się wydawać, ale był chyba nawet potrzebny do fabuły w Jarkendarze.

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Czy po wyjsciu z lasu assasynow nie mozna uzywac dwoch broni? Nauczylem sie w lesie moglem ale jak wrocilem do krohinis to juz nie moge nalozyc drugiej broni :/

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

jest :) tak, dokładnie tak samo

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Teoretycznie zakłada, ale u mnie przy handlu ją zdejmuje i jest normalnie do kupienia. A co do broni to nie wiem, ja poruszając się tylko w terenach latarni morskiej Jacka, wysepek przy porcie Khorinis i tawerny Orlana miałem kilka broni z przyzwoitymi obrażeniami, które wymagały około 60 siły. Nie próbowałeś zabić tego cieniostwora za latarnią morską Jacka? Tam powinien być jakiś miecz, ale z cieniostworem bez zwojów możesz mieć trudno.

EDIT: Najlepsza broń do 60 siły, którą mam, to Noble Longsword (55 wymaganej siły, 75 obrażeń oraz premia do jednoręcznej 2%). Nie wiem, skąd ją mam, ale nie wykluczone, że właśnie z tej jaskini za latarnią morską Jacka. Wykuta na pewno nie jest, jestem czeladnikiem Bospera.
Za latarnią w jaskini u cieniostwora jest mieczyk wymagający 40 siły i zadający 50 dmg z 2% premią do broni jednoręcznej.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kapelusza Maga nie ma, więc co jest zamiast tego i gdzie to można dostać?

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Wie ktoś może gdzie jest klucz do skarbca w klasztorze? Byłem w prawie każdym pomieszczeniu w klasztorze i nie znalazłem, u Goraxa ukradłem klucz

Bezi archer ;]

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Co trzeba zrobic w zadaniu o tej latarni?

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Nie umiem otworzyć sarkofagów pisze mi, że nie ta strona mimo że obchodzę go dookoła, też tak macie? Jakieś sugestie na miecz dwuręczny na około 115 siły? Ciągle chodzę z mieczem wymagającym 70 i zadającym 90 obrażeń

Keep calm and kill all ~~ Gorn

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeżeli grasz na 0065 to błąd z sarkofagami tam występuje no i po prostu nie da rady nic z tym zrobić (w 0066 na przykład z doliny budowniczych usunięto wszystkie sarkofagi), w grocie z Czarnym Trollem w Khorinis jest dobry topór :)

0 użytkowników
Do góry