Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8850824 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8850824

Odpowiedzi 37317

Tralu

Tralu

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam gram w Returninga 2.0 wersje 0065 i mam problem ; mianowicie będąc w Yarkendarze przechodzę przez portal do tego Złotego Smoka "Ash'Tara" bodajże, problem polega na tym że nie mogę przejść przez portal za Smokiem :(. Wywala mi grę do pulpitu. Mam 2 pytania :
1. Jak mogę naprawić ten problem ?
2. Co znajduje się za portalem i czy jeśli zdecyduje się grać dalej z tym błędem to czy będę w stanie ukończyć grę ?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam gram w Returninga 2.0 wersje 0065 i mam problem ; mianowicie będąc w Yarkendarze przechodzę przez portal do tego Złotego Smoka "Ash'Tara" bodajże, problem polega na tym że nie mogę przejść przez portal za Smokiem :(. Wywala mi grę do pulpitu. Mam 2 pytania :
2. Co znajduje się za portalem i czy jeśli zdecyduje się grać dalej z tym błędem to czy będę w stanie ukończyć grę ?
Spróbuj zdjąć wszystko, a dopiero później przejść przez portal. Co do gry, to nie jestem pewny, ale powinieneś móc ukończyć.

Wie ktoś, jak zrobić to zadanie z duchem w latarni morskiej od Jacka? Jestem już po tym fragmencie, gdzie zapytałem go o tego mordercę.

Tralu

Tralu

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spróbuj zdjąć wszystko, a dopiero później przejść przez portal. Co do gry, to nie jestem pewny, ale powinieneś móc ukończyć.

Dziekuje za pomoc udało się przejść przez portal :) Więc idę dalej cieszyć się grą xD

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Wie ktoś, jak zrobić to zadanie z duchem w latarni morskiej od Jacka? Jestem już po tym fragmencie, gdzie zapytałem go o tego mordercę.

Musisz dostać zadanie z fajką i udać się do Grega :)

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Turlanie na boki/szybsze uniki są zależne od zręczności, akrobatyki, czy to jakaś specjalna umiejętność? Jeśli tak, to czy każdy może ją ogarnąć, czy potrzeba czegoś np. +100 zręczności?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Akrobatyka - do nauczenia u Cassi, potrzebne jest 120 zręczności

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się wyrobić magiem 2 bronie? ;d (umiejka od Masyafów)

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Czy da sie zabic tego maga w wiezy na pustyni adanosa? Co mu zjade 40-60% to mnie wysysa i koniec gry :|

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś może mi powiedzieć gdzie jest Sergio- ten paladyn do ubicia w zadaniu Keepersów? Zawsze był tam gdzie ta próba ognia się odbywa, w tej jaskini za krzakami niedaleko trola, teraz poszedłem go załatwić tam i go nie ma w ogóle :|

edit: goto vob pal_299_sergio przenosi mnie do kaplicy w klasztorze, nagle pojawia się sergio, wybija cały klasztor i gania mnie teraz, ale pojawił się :|

ps. regeneracja many sama się naprawiła po pójściu do jarkendaru

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A gadałeś z Mardukiem?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, ja już to zadanie wiele razy robiłem, stad moje zdziwienie, ze go w tamtej jaskini nie było i odbyło się to tak jak opisałem. Ale po odprowadzeniu go z klasztoru i siermiężnej walce zaliczyło questa i kolejny Keeper pojawił się normalnie

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Gzie mogę dostać broń jednoręczną wymagającą do 60 punktów siły? Długi miecz miał na sprzedaż lutero a teraz ma go po prostu założonego i nie mogę go kupić...Miecz rycerza można jakoś zdobyć? Na forum naszych przyjaciół z Rosji informacje na ten temat nie są zbyt szczegółowe :) http://rpgrussia.com/index.php?topic=8765.0

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Sticky

Sticky

Użytkownicy
posty17
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Poda ktoś kod na książkę dla Hush-Nara w mieście orków? Z jakiegoś dziwnego powodu zniknęła mi z eq.
Wersja 65

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gzie mogę dostać broń jednoręczną wymagającą do 60 punktów siły? Długi miecz miał na sprzedaż lutero a teraz ma go po prostu założonego i nie mogę go kupić...Miecz rycerza można jakoś zdobyć? Na forum naszych przyjaciół z Rosji informacje na ten temat nie są zbyt szczegółowe :) http://rpgrussia.com/index.php?topic=8765.0

Harad, a raczej kucie mieczy :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie ma punktów nauki na to...

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No to akurat jest dosyć dziwne żeby na początku nie mieć żadnych punktów... Liderzy bandytów mają takie mieczyki od 55 siły wzwyż

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przecież zawsze na początku rozgrywki brakowało punktów nauki a później nie było co z nimi robić, nie widzę zeby coś się zmieniło w tym względzie. Ubiłem tego bandyte za farmą akila i nie miał mieczyka wymagającego nawet 45 siły.

Psalm 19

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ubij lidera za farma Sekoba

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy kupiec spałniając wymagania zakłada zawsze najlepszą dostepną broń jaką posiada w swojej ofercie na sprzedaż?

Psalm 19

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Teoretycznie zakłada, ale u mnie przy handlu ją zdejmuje i jest normalnie do kupienia. A co do broni to nie wiem, ja poruszając się tylko w terenach latarni morskiej Jacka, wysepek przy porcie Khorinis i tawerny Orlana miałem kilka broni z przyzwoitymi obrażeniami, które wymagały około 60 siły. Nie próbowałeś zabić tego cieniostwora za latarnią morską Jacka? Tam powinien być jakiś miecz, ale z cieniostworem bez zwojów możesz mieć trudno.

EDIT: Najlepsza broń do 60 siły, którą mam, to Noble Longsword (55 wymaganej siły, 75 obrażeń oraz premia do jednoręcznej 2%). Nie wiem, skąd ją mam, ale nie wykluczone, że właśnie z tej jaskini za latarnią morską Jacka. Wykuta na pewno nie jest, jestem czeladnikiem Bospera.

0 użytkowników
Do góry