Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8852103 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8852103

Odpowiedzi 37317

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
9. Powyżej wejścia do miejsca gdzie znajdujemy magicznego golema, jest tam półka z pająkiem.
Tutaj jest ten ancient rune tiles? Innej półki z pająkiem nie znalazłem, tu są dwa pająki ale kamyka nie ma.

http://imgur.com/H3Hd8Z9

Mógłby mi ktoś napisać jaka dokładnie opcja w ustawieniach odpowiada za wyświetlanie karmy, ilości punktów trafień, wytrzymałości, many itp?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Game settings i masz god karma, nast musisz juz w grze nacisnac "I" i bd w prawym górnym rogu

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Co znaczą te 3 wartości procentowe bliżej lewego górnego rogu?
2.Gdzie można ustawić aby nie było animacji schylania się naszego bohatera po jakieś przedmioty?
3.Czemu co chwila odznacza mi się opcja dowolnego zapisywania gry?
4.Przy rozmowach dostajemy raz na czas + 1 do retoryki. Gdzie możemy sprawdzić ile jej posiadamy?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. w lewym górnym ja mam tylko fps, dzien i godzina
2. Settings SP i masz Disable the animation collection
3 nie rozumiem jak dowolnego zapisu?
4 b i bodajże 3 strona w prawo tam gdzie jest alchemia zjezdzasz na dól i masz rethoric

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś

1.Co znaczą te 3 wartości procentowe bliżej lewego górnego rogu?
zapewne grasz na hardzie albo wyzej
thirst / hunger / fatigue
czyli na polski
pragnienie / glod / zmeczenie

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy odmówimy cantharowi da się jakoś uniknąć płacenia kasy? Czy może lepiej jest jednak wsypać sare?

Psalm 19

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy odmówimy cantharowi da się jakoś uniknąć płacenia kasy? Czy może lepiej jest jednak wsypać sare?
Musisz wsypać Sarę. Odsyłam do solucji z Returning'a 1.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ewentualnie możesz go wcześniej zabić w misji od Gildii Zabójców

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
1 Wie ktos moze jak zabic demona w starym bractwie? Leczy sie za kazdym uderzeniem we mnie :/ Na pustyni adanosa podobne byly (mini spiace) ale zawsze je lurowalem i z kuszy a tu demon sie resetuje przy kazdej probe luru go :/
2 Co to za kopalnia kolo lodowego smoka? Moge tam spokojnie wejsc i wyczyscic czy bedzie cos tam fabularne z orcami i z ulu-mulu wejsc lub poczekac? Aktualnie jestem w rozdziale 2.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ad.1. Demon się resetuje jak dotrze do wyjścia. Możesz go tam jednak zblokować i walić z kuszy.
Ad.2. Jeśli mówisz o kopalni Nowego Obozu z gothic'a jedynki - to tak, możesz wejść a dalej jest jeszcze jedna duża lokacja powiązana z kilkoma misjami m.in. "Stary przyjaciel Lee" (czy jakoś tak).

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest gdzieś dostępny spis wszystkich broni?

Psalm 19

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Otóż, mam pewien problem z wątkiem Świątyni Śniącego, jestem aktualnie w mieście orków i dostałem się do Ur-Thralla (władcy orków) mam z nim opcję dialogową "Przyszedłem z tobą porozmawiać o Świątyni Śniącego..." Bezi mówi tylko to, potem ork się wtrąca a Bezi nie ma nic więcej do powiedzenia i Thrall mnie wygania. Gram na wersji 0065 i słyszałem, że ten wątek jest wstrzymany w 0065 i , że trzeba wpisać jakiś kod na coś, żeby go kontynuować. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Czy może któryś patch to poprawia... Oczywiście najlepszy byłby sposób, który nie wymaga zaczynania gry od początku, według mnie jestem dosyć daleko i nie chciałbym stracić postępu. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Ad.1. Demon się resetuje jak dotrze do wyjścia. Możesz go tam jednak zblokować i walić z kuszy.
Ad.2. Jeśli mówisz o kopalni Nowego Obozu z gothic'a jedynki - to tak, możesz wejść a dalej jest jeszcze jedna duża lokacja powiązana z kilkoma misjami m.in. "Stary przyjaciel Lee" (czy jakoś tak).

2. Tak o niej mowie, czyli jak wejde wczesniej nic sie nei stanie? nie zepsuje zadnego questa czy cus?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

2. Tak o niej mowie, czyli jak wejde wczesniej nic sie nei stanie? nie zepsuje zadnego questa czy cus?

Ten mod kocha eksploratorów, więc myślę, że nic się nie stanie :)

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
W jaki sposób zabijać (Night Hunter?) Ognistego Ogara który pojawia się w świątyni?

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
@iRaven Nie, nie mam. Gdzie mogę go zdobyć?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@iRaven Nie, nie mam. Gdzie mogę go zdobyć?
Najszybciej znajdziesz koło Widma w kopalni jak przechodzisz z Khorinis do Górniczej Doliny i później jeszcze jest jeden lepszy w wieży Kreola.

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Vanarius W opuszczonej kopalni  przez którą idziesz do Doliny jest jednoręczny za widmem, za skrzyniami.
Dwuręczny gdzieś w kopalni Silvestra leży, chyba obok królowej pełzaczy (do Creola go przenieśli? ;-;)

Post połączony: 2017-04-04, 18:10
Kurde @tedddy_bear nie kradnij mi chwili xd

0 użytkowników
Do góry