Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840648 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840648

Odpowiedzi 37317

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
O żesz kurwa. Dobre to!

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tez nie mialem pojecia ze mozna te glowy oddawac Andre :D

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dużo pozytywnych zmian wprowadzili. Rąbanie drewna mnie szczególnie urzekło : ) Jaka ta gra jest dobra - grafika nic nie znaczy.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po co ci drewno? Do strzal ? ;)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Widziałem po prostu jak akil w wolnej chwili coś tam sobie porąbywał, aż przystanąłem i podziwiałem - doskonała animacja.

Psalm 19

Romino

Romino

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie dotyczące gildii Magów Ognia. Otóż nie wiem jak zrobić runy 3. kręgu, ze względu na brak pewnych surowców. Nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat. Jedynie na rosyjskim forum znalazłem, że potrzeba sztabki rudy, która należy przetopić z 50 bryłek, które zdobędziemy robiąc questa ze Snipesem. Znalazłem rudę, ale nadal nie wiem co z nią zrobić i czy to prawda. Czy mógłby ktoś pomóc?

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Potrzebujesz wyższej pustej runy którą możesz stworzyć na tam gdzie runy

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po co ci drewno? Do strzal ? ;)
Ta można robić strzały jak ktoś chce mogę dać receptę jak się nauczyć, zrobić
Można też łuki robić jak jest się czeladnikiem Bospera i mu je sprzedawać trochę jak bronie Haradowi...

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wyłączyć to cholerne zielsko. Wszędzie są te cholerne krzaczory, da się to w ogóle usunąć? Zainstalowałem najnowszą wersję, a przynajmniej tak mi się wydaje, tą która znajduje się na forum. 065.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To jednak nie zainstalowałeś najnowszej :/ tak, są patche do ściągnięcia z rosyjskiego forum

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli forum nieaktualne? Patche usuwają te pieruńskie krzaczory?

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
150 Gołda od onara to max? Czy da się to jakoś retoryką zwiększyć

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wiece co, uznalem ze przeszedlem raz tego moda nekro, to juz sobie dam spokoj ;P Jak sobie zdam sprawe ile jest do zrobienia rzeczy w tym modzie to chyba szkoda mi czasu

diego1234

diego1234

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie racje to nie bug, dzięki za pomoc. Generalnie próbowałem kilka razy nawet skradając się więc myślałem, że to wina po stronie gry, ale najwyraźniej zabrakło mi cierpliwości.

Powiecie mi jak włączyć konsolę? a raczej który przycisk to pauza, bo próbowąłem wszystko na klawiaturze i rzaden nie działa. A samo b marvin escape też nie bo po wciśnięciu f2 konsola się nie pojawia... Muszę sobie przedmiot do zadania jednego przywołać bo przepadł mi...

Post połączony: 2017-04-03, 01:09

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Mam pytanie, był ktoś po tą tabliczke do aktywacji runicznych kamyków (tych co się teleportuje) tam za mostem gdzie stoi bandyta w 2 rozdziale, na skałce z pająkami? Bo w wersji 0065 to tam miałem, a teraz tego tam nie widzę :/ Zmieniali położenie tego?

Bezi archer ;]

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Macie racje to nie bug, dzięki za pomoc. Generalnie próbowałem kilka razy nawet skradając się więc myślałem, że to wina po stronie gry, ale najwyraźniej zabrakło mi cierpliwości.

Powiecie mi jak włączyć konsolę? a raczej który przycisk to pauza, bo próbowąłem wszystko na klawiaturze i rzaden nie działa. A samo b marvin escape też nie bo po wciśnięciu f2 konsola się nie pojawia... Muszę sobie przedmiot do zadania jednego przywołać bo przepadł mi...

Post połączony: 2017-04-03, 01:09

http://themodders.org/index.php?topic=24674.msg1237299#msg1237299

na drugiej stronie masz link z działającą wersją.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, był ktoś po tą tabliczke do aktywacji runicznych kamyków (tych co się teleportuje) tam za mostem gdzie stoi bandyta w 2 rozdziale, na skałce z pająkami? Bo w wersji 0065 to tam miałem, a teraz tego tam nie widzę :/ Zmieniali położenie tego?
Jeśli mówisz o tym mostku przed piramidą to tam nigdy nie było tabliczki do kamieni teleportacyjnych. Odsyłam do solucji na pierwszą stronę.

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Jeśli mówisz o tym mostku przed piramidą to tam nigdy nie było tabliczki do kamieni teleportacyjnych. Odsyłam do solucji na pierwszą stronę.

9. Powyżej wejścia do miejsca gdzie znajdujemy magicznego golema, jest tam półka z pająkiem.

Bezi archer ;]

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, tam tabliczka jest ale gdzie mostek i gdzie bandyta? :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra sytuacja jest śmieszna. Zainstalowałem wersje 0066 jednak w menu głównym pisze, że mam 0065. Tak ma być? Torrenta mam dokładnie z tej strony https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1484794-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-3/page30?p=25397338&viewfull=1#post25397338?. Czym się różni 0065 od 0066 żeby to na szybko zweryfikować?
Tak to wygląda:
https://zapodaj.net/5470a3a0b5684.png.html

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry