Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8838556 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8838556

Odpowiedzi 37317

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trochę to dziwne, ale dzięki za odpowiedź :d

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w wersji 066 ktoś inny uczy regeneracji zdrowia itp? Nie mam wcześniejszej opcji dialogowej z Saturasem. Fabularnie pokonałem kruka i mogę już iść do GD, poziom easy

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szpyciu

Z tego co mi wiadomo na easy - regeneracji zdrowia masz juz "out of the box" ;] wiec uczyc sie jej nie musisz, nie wiem jak z reszta (ale pamietaj tylko na easy)

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@sfn w 066 nie dostaje się już żadnej regeneracji na początek gry

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ooops, wybacz wiec, chcialem dobrze ;]
To wszystko przez to ze czekam na new notebook'a ktory ma przyjsc next week a na innym kompie mam stara wersje jeszcze

diego1234

diego1234

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misją dla Gallahada, wsadziłęm fernando wcześniej do więzienia (ale mogę sobie przyzwać jego list na kodach), jednak podczas rozmowy z Gerbrandtem nie mam żadnej opcji dialogowej co by pogadać o rekomendacji dla maga z dzielnicy portowej. A szczegolnie zalezy mi na wykonaniu zadania dla niego bo chciałbym dołączyć do gildii zabójców jednocześnie a to jedyny sposób jaki znam (w rozmowie z Andre nie ma żadnej wzmianki o gilldi zabójców, w związku z czym Ramirez też mi nic o niej nie mówi, ale może są jakieś inne sposoby na dołączenie do nich?) Mogę jakoś zresetować opcje dialogowe z gerbrandtem, albo ktoś może zaproponować mi jakieś rozwiązanie z tej sytuacji?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy tylko ja nie rozumiem tego systemu? Tzn. za każdy lvl dostaję 20 punktów, a przez to mogę sobie dopakować postać już na początku gry.

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak jak myślałem teraz trzeba znaleźć odpowiednich nauczycieli dla wytrzymałości życia many. Cord uczy regeneracji wytrzymałości.

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę zbierać miesa, np. z wilków, mimo nauki u Alvina. Wie ktoś o co z tym chodzi?
Bo z wilków nie na mięsa :P

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy tylko ja nie rozumiem tego systemu? Tzn. za każdy lvl dostaję 20 punktów, a przez to mogę sobie dopakować postać już na początku gry.

Tak sie tylko wydaje na początku, ale dość szybko zdajesz sobie sprawe że to tylko pozory bo jest M-A-S-A nowych rzeczy, w które musisz pakować. Dodatkowo tylko na normalu i łatwym masz po 20, ale moim zdaniem to jest bardzo dobrze zbalansowane, nie tylko jak na moda, ale ogólnie jak na gre.

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx

Bezi archer ;]

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Narazie ten plik zmienił mi główny ekran na troll face i parę tekstur np potiony

Post połączony: 2017-04-01, 22:27
Jaka jest dokładna lokalizacja paczki rudy dla vipera?

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Na kim najlepiej użyć zwoju zapomnienia w wersji 066, bo się nie obrażają albo widzi mnie pół miasta i kara 5k ...
2. Pobiłem Galahada  (bo nie chciał dać księgi retoryki),  nie zabierałem z niego itemów będę mógł potem od niego książki kupować i sprzedawać ?   niby nie wydaje się obrażony i normalnie rozmawia ...

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szpyciu Jak był mostek do SO to przy tej rzeczce jest jaskinia, to tam.
@WojownikAdanosa 1. Ja tam użyłem na Ignazie, poprostu zajebałem mu itemy z szafki.
2. Miałeś iść do Ignaza i dowiedzieć się że Galahad jest mu winny partii ziółek, wtedy on by do niego poszedł a Ty byś mógł książki zajebać bez przypału.

Wie ktoś może jak wyciągać serca orków i trolli? Skill wyuczony nawet jakiś nożyk do mięsa mam, ale i tak nie da się wyjmować.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Mika nam już nie pomaga w walce z najemnikami na farmie akila?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Mika nam już nie pomaga w walce z najemnikami na farmie akila?

Na legendarnym poziome trudności grasz? Jeżeli tak to nie pomaga. ;d

___
Wie ktoś lub znalazł ktoś gdzieś rozpiskę za co można dostać retorykę w wersji 0066?
Na pewno +1 retoryka jest u bandyty obok Cavalorna, potem u strażnika przy bramie, u asmala w karczmie i dalej nie pamiętam.

Macie rybogłowa na tym jeziorku na wersji 0066? :o U mnie go nie ma

Bezi archer ;]

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Za przeczytanie tej książki która jest na samym początku gry w wieży o runach tez sie dostaje

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Na kim najlepiej użyć zwoju zapomnienia w wersji 066, bo się nie obrażają albo widzi mnie pół miasta i kara 5k ...
Ja zawsze to robię na żonie Lombarda.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Szukam broni dwuręcznej wymagającej najmniejszej ilości siły. Pika bojowa wymaga aż 30 siły. Jest gdzieś na rosyjskim forum spis wszystkich broni dwuręcznych?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy któremuś z Was Trazege też zrobił psikusa i ustawił pod wieżą czarnego zębacza?
Jeśli tak, to możecie Mi napisać jak sobie z Nim poradzić?
Z góry dzięki za info

0 użytkowników
Do góry