Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847159 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847159

Odpowiedzi 37317

Garbaty323

Garbaty323

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaka jest najlepsza broń dwuręczna wymagająca zręczności? (proszę podać obrażenia i wymaganą zręczność) Póki co znalazłem jedynie włócznie w mieście.
Staram się przejść grę jako łucznik z dwuręczną bronią.

hansiu1

hansiu1

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba coś zrobić, żeby lider orków wysłał Cię do doliny cieni? Zabiłem arcydemona w obozie na bagnie. Gdy go pytam o świątynie śniącego odpowiada coś w stylu "Rgrgrg xxx"

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@hansiu1
Jest to jeden z bugów wersji 0065. Można to ominąć zmieniając wartość zmiennej MUSTOGOINTOORCMINE (jakoś tak się nazywała) na 1 za pomocą GVE. Będziesz wtedy mógł zrobić wątek z kopalnią i zaginionymi paladynami. Ur-Thrall da Ci potem klucz do świątyni Śniącego, a po jej zrobieniu będziesz mógł pójść do Doliny Cienia (podobno, sam skończyłem na wejściu do świątyni).

xavaren

xavaren

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prosze o kod na podrecznik retoryki.

hansiu1

hansiu1

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gdzie są zapisy gry żeby używać GVE? Bo w folderze gry ich nie ma, właściwie to chyba nigdzie ich nie ma. Ten folder save jest jakiś oszukany, są tam tylko 3 zapisy z przed tygodnia mimo, że powinno być ich z 10.

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@hansiu1
U mnie są w folderze "Saves", tam gdzie instalowałem gothica z returningiem.

hansiu1

hansiu1

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moje te w folderze Saves niczemu nie służą, mogę je usunąć i nic to nie zmienia. Gdy próbuje znaleźć te zapisy szukaczem windowsowym, to ich nigdzie nie ma. Nie rozumiem gdzie returning zapisuje.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
w folderze saves tam gdzie masz gre, a sam Gothic skąd?

hansiu1

hansiu1

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cyfrowa złota edycja, jak kiedyś grałem na 0.61 też były normalnie w save, tak jak w każdym innym modzie, a teraz nie mam pojęcia gdzie są.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nawet jak usuniesz cały folder saves, nadal masz co wczytać?

hansiu1

hansiu1

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hmmm a zrób żeby pokazywało ukryte pliki i foldery

hansiu1

hansiu1

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cały czas widzę ukryte foldery, nic ukrytego w gothicu nie ma, z dziwnych rzeczy(nie ukrytych) jest jakiś plik "delsaves" który jak go uruchomię pyta czy usunąć savey. Chciałem go uruchomić i sprawdzić co się stanie, ale szkoda mi 60h gry

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ma ktos posob na smoki grajac wojownikiem w tym nie zbalansowanym gownie stworzonym zeby grac magiem...?

Post połączony: 2017-03-28, 14:28
Walka z kamiennym smokiem wyglada tak.220 fire resistance, bron z 320 dmg dwureczna ,50 +lvl  oraz 1.8 k hp. Ja go obijam za 200-270 dmg + odrzuca mnie kiedy podchodze+jak wzlatuje regeneruje mu sie hp. Mnie smok ma na 3 hity. Obije mu 1/8 hp ,to deszczu ognistego i ma znowu full hp.
W podstawce te walki sprawialy frajde, teraz to jest praktycznie nie do zrobienia. Powinszowac tym skretynialym szmatom. Tyle godzin milej gry zeby teraz sie mierzyc z przeciwnikami nie do rozwalenia. Chyba troche za duzo alkoholu pili jak tworzyli tego moda "cyka blyat".

reveen

reveen

Użytkownicy
posty29
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dexs

Dexs

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak zainstaluje finalna wersje patcha to bedzie ona po polsku albo po angielsku? czy trzeba czekac na spolszczenie ?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
patcha czego? returninga? Nie bd po rosyjsku później musisz wgrac zangielszczenie wtedy masz po angielsku. Po Polsku żeby grać to musisz poczekać niestety.

Dexs

Dexs

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
cala gra bedzie po angielsku ? a co jak wgram patcha a spolszczenie to stare ?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do returninga 2.0 nie wyszło jeszcze spolszczenie, zaś do każego patcha jaki wyszedł jest zangielszczenie. Wtedy masz wszystko po angielsku oprócz 1 scenki i napisu wczytywania i zapisywania. Reszta po ang.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
cala gra bedzie po angielsku ? a co jak wgram patcha a spolszczenie to stare ?

Nie da się.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników
Do góry