Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8863487 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8863487

Odpowiedzi 37317

TheAlin1213

TheAlin1213

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@iRaven

Co do młota Adanosa, jeśli nie pojawił się w świątyni, to wpisz kod insert ITMW_adanosmolot. Jakby co, konsolę się uruchamia tak: wciskasz klawisz "Pause Break", wpisujesz "marvin", przyciskasz klawisz "esc". By konsolę wyłączyć, ponownie wciskasz "Pause Break", a następnie klawisze "4" "2" i "esc".

Co do tych rzadkich broni, to u mnie ani nie było łuku w wieży Dextera, ani magicznej kuszy w Grobowcu Quahodrona. Nie wiem jednak, czy to celowy zabieg twórców czy błąd. Sam fakt, że jednak w grobowcu były same bełty, może wydawać się dziwny.

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Loop
Od użycia marvina w celu przywołania młota adanosa grałem jeszcze do +/- połowy rozdziału 4, zaliczając sporo dodanych lokacji i nie odczułem by to na coś wpłynęło. Aczkolwiek w lokacjach dodanych w modzie bardzo często mi wywalało grę, jednak nie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzić czy było to spowodowane użyciem marvina. Za to na pewno gra nie pozwoli Ci grać dalej jeśli spróbujesz wejść w ciało innego NPC lub użyjesz kodu by dostać się do innej lokacji (np. teleportacją przez kratę do doliny cieni/kopalni orków klawiszem "k") i być może jeszcze w jakimś innym przypadku wykorzystania kodów. Na szczęście możesz po tym wczytać save.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś napisać mi kod na kunszt obrony południowców?? Potrzebuje do zadania Hosh-Nara a książka tajemniczo się rozpłynęła...

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Harwing
Masz tu linka do tematu z listą kodów na (prawie) wszystkie przedmioty. Translator w łapę i do dzieła.
https://rpgrussia.com/index.php?topic=8731.670

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
I jest lipa bo ten kod ItWr_Einhandbuch nie działa ;/ Poradzi ktoś coś??

Post połączony: 2017-03-23, 23:30
Sprawdziłem również za pomocą edit focus, pokazuje również itwr_book_rich_04 ale żaden w tych kodów nie działa

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
działa działa, tylko źle je wpisujesz

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Dziwny błąd wyskakuje mi przy próbie uruchomienia gry. Pomocy!
2. Skąd zdobyć dużo papieru runicznego? Można go tworzyć?
3.O jakie miejsca chodzi z tymi ancient rune tails:
"nad magicznym golemem"????? gdzie?
"na półce z pająkiem" jakiej? gdzie?
hlep mi plyz ;d Fayorsiku wyklinam Cię na Mini-Śniących, Mariusza, Mariusa, Stefana i Janusza oraz Loę!!! I każdego innego też xd
PS. Czy można wkleić wszystko z save'a z przed reinstala (oby nie był potrzebny) ??? Bo jak nie to się załamię ;C

drtazzz

drtazzz

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Slyszalem ze aby nie bulic 5k golda za pamietnik vatrasa trzeba nauczyc sie retoryki. Jak to sie robi w wersji 0065

varingam345

varingam345

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem, sprzedalem ten srebrny miecz (co pozawala zabijac duchy itp) a teraz mi jest bardzo potrzebny a nie wiem gdzie on jest :( nie mam jak dalej przejsc watku w jarku bo nie moge wybic tych zjaw po rozmowie z ashtarem w bibliotece.

drtazzz

drtazzz

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurde niby znalazłem odpowiedź na swoje powyższe pytanie, ale po dolaczeniu do gildii złodziei ramirez nie chce ze mną gadac, a ja myslalem ze wiem o co mu chodzi przeminalem cala linie dialogowa. Na rpg russia tego nie ma. Czemu on nie chce ze mna gadac? Z dialogu wynika ze : "Musimy pogodzic jakos nasze roznice" - na co Ramirez : "Jak chcesz je pogodzic", a ja mogę wybrać tylko "Nie mam pojęcia" .... Potrzebuje rozmowy z nim zeby zrobic 2 questy. Wiecie co mam zrobić????

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
rzuć zaklęcie niepamięci

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
O której można LARIUSA dokładnie SPOTKAĆ pod ratuszem? stoje tam jak kołek od 10 do 14 i go nie ma, rzekomo powinien być o 12 ,wiadomo o co chodzi?

drtazzz

drtazzz

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cieja dzięki zadziałało. Ale i tak nie mogę zdobyć tego pamiętnika bez płacenia 5k golda. A widzę, że zostało to zmienione i jest inaczej niz w solucji. Bo gdy wybieram Opcje że "z ciekawosci" Kassia sie wkurwia i dupa z tego jest

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w zadaniu zniszczenia zła które zleca nam corristo za wieżą xardasa w tej jaskini na końcu znajduje się jakaś urna , wie ktoś może do czego służy ?

reveen

reveen

Użytkownicy
posty29
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja pierdole a wlasnie mialem 15h gry za soba...

Trzeba przyznać że changelog robi wrażenie. Zobaczymy jak to będzie w praktyce - a na razie czekamy na uplaod moda i google translate.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludziki takie ciekawe miejsca tylko w 0065?
https://www.youtube.com/watch?v=AtVj6U2oSwA

Aha i bym zapomniał jakim jebanym cudem ten rusek ma 100+ fpsow z dx11

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Aha i bym zapomniał jakim jebanym cudem ten rusek ma 100+ fpsow z dx11

Dobry komputer? Ja też będę miał tyle fps :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale rakowy sposób instalacji 0066... To co oni podają to jest jakaś spierdolona wersja ruskiego gold-edition gdzie nie ma nawet opcji ustawić pseudo języka angielskiego.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Przecież to jest zwykły obraz płyty z G2 Gold Edition, a nie link z returningiem 2.0 0066 koleś :F

przy okazji ruszy praca nad spolszczeniem, skoro jest to Finalna wersja :)

0 użytkowników
Do góry