Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851205 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851205

Odpowiedzi 37317

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Noo właśnie się dziwiłem że nikogo okradać nie moge

Post połączony: 2017-03-21, 21:44
Tylko czy klucz engora(ten na szczycie wieży) jest od skrzyni czy drzwi? Bo jak od skrzyni no to właśnie kapa bo już mu oddałem.

Wyłączyłem tę opcję i nadal nie mogę. Byłbym dozgonnie wdzięczny gdyby ktoś podał mi kod do tych dwóch kluczy.

@edit
Dobra, wszedłem kodem do magazynu, myślałem że ten kielich jest w skrzyni za gomezem albo nad nim. Skąd wziąć klucze do tych skrzyń, i rozmawiając z gomezem bezi  powiedział coś w stylu że mu nie pomoże, nie wiem czy missclicknalem czy coś, ale w razie czego to jak mu pomoc?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Jestem w mieście umarłych i kiedy idę do przełącznika, który otwiera ostatnią komnatę nie ma mostu. Da się jakoś most wysunąć, czy trzeba kombinować? Dodam, że nie posiadam akrobatyki

drtazzz

drtazzz

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Joł panowie dwa pytania, czy jak wsadziłem Fernando do wiezienia to da rade zrobić zadanie z powrotem Ghallada do górnego miasta? I czy w wersji 0065 Lares może pomagac mi w polowaniu? Jesli tak to co musze zrobic, bo pamietam ze starszych wersjach wystarczylo zrobic misje z Ornamentem w lesie.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Sticky

Sticky

Użytkownicy
posty17
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy Sankta Nomen działa tylko poniżej jakiegoś kosztu many spella? A jeśli tak to czy da się go zwiększyć?
Gdy skończy mi się mana nie moge castować runy szpon beliara pomimo pełnego HP, natomiast inne spelle takie jak boom gloom mogę normalnie strzelać kosztem HP. wersja 65

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Fayors
To gazu do Cassi i naucz się akrobatyki.

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Aquilam

Aquilam

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sticky O ile dobrze się orientuję (a sam gram nekromantą) to z Saktą jest właśnie taki problem. Niektóre czary czarnomagiczne z niej nie korzystają (bo inne szkoły nie mogą z niej korzystać, co jest w miarę logiczne). Szpon Beliara o dziwo nie jest widać zaliczany do "czarnej magii", za to inne przypadki śmiało można nazwać BUGIEM. Nie znam recepty na to niestety.

TheAlin1213

TheAlin1213

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Których orków trzeba ubić w misji "tactical advantage"? Parcival mówi o stanowisku obserwacyjnym na zachodnim wzgórzu. Jest tam co prawda kilka oddziałów orków, ale ani nie wygląda to na punkt obserwacyjny, ani nie stacjonują oni na żadnym wzgórzu. A nie bardzo chce mi się na razie zabijać wszystkich orków na chybił trafił. Ze starszej wersji Returninga pamiętam jeszcze obóz orków w górach koło Nowego Obozu, ale raczej o niego nie chodzi.

Edit:
@Harrley Dzięki.

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TheAlin1213
Nie zachodnim, tylko południowym. Za Hosh-Pakiem masz skałki, po których można się wspinać. Na tych skałkach są porozmieszczani orkowie, głównie kusznicy. Trzeba ich wszystkich zabić.
@Sticky
Z Saktą miałem jeszcze jeden problem: czasami nie chciała mi działać w momencie gdy miałem przyzwane szkielety/demony i chciałem użyć czaru ofensywnego np. Deathballa. Szkielety się nie rozpadały, ale Bezi nie chciał rzucać czarów. Generalnie bugi.

kicajek18782

kicajek18782

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam problem nie dostałem od Pedra zbroi adepta ognia a Parlan nie chce dać mi klucza. Czy ktoś grał magiem ognia ?? Plis Help :(

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
A w 0061.2 jak jest z Saktą? Bo ja mogę tylko na przyzwaniach jej używać, na boom gloom i zniszczenie nieumarłych nie dziala

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam problem nie dostałem od Pedra zbroi adepta ognia a Parlan nie chce dać mi klucza. Czy ktoś grał magiem ognia ?? Plis Help :(

Musisz wziac quest z uszyciem zbroi nowicjusza ognia od Parlana.

diego1234

diego1234

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś mógłby opowiedzieć jak gra się postacią zorientowaną na zręczność? Da się to przejść bez ciągłej kurwicy? Da radę zabić smoki i znaleźć ekwipunek na zręczność odpowiadający wymagającym warunkom? Czy ciągłe kampienie w krzakach i loadowanie walki? Najchętniej zagrałbym łucznikiem, ale nie wiem czy to ma sens, Gothic miał zawszer z takim buildem problem

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Ja gram nekromantą na zręczność i jest git, są bronie, są pancerze.
Mógłby mi ktoś pomóc z zadaniem necromicon? Zwój wypędzenia zła od Ingmara, światło i święty płomień nie działa na golema.

@edit Ok, trzeba być bardzo blisko i wtedy święty płomień.

TheAlin1213

TheAlin1213

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem i nie wiem, czy to nie jest bug. Chodzi o broń do pokonania świątynnego strażnika w misji "Sekret Świątyni Adanosa". Nigdzie tej broni nie ma. Szukałem kilka razy w każdej świątyni, nie tylko koło ołtarzy. Znalazłem tylko Ancient Axe, ale to nie o tę broń chodzi. Czytając wcześniejsze komentarze, odnoszą wrażenie, że broń ta powinna być na którymś z pięciu ołtarzy. Oglądałem też parę filmów i na nich również ta broń znajdowała się na ołtarzach. Już jestem w 4 rozdziale, bo od zabicia Kruka w 2 nie mogę tego znaleźć.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grasz w wersję 0065? Jeżeli tak, to tego młota nigdzie nie znajdziesz. Będziesz musiał go przyzwać kodami

TheAlin1213

TheAlin1213

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, mam wersję 0065.

No nic, dzięki za pomoc. Byłem zmuszony chwilę poszukać informacji, jak z tej konsoli się korzysta, bo moderzy trochę pozmieniali.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Proste pytanie, w tabelce mamy takie coś jak : Achievement i tam były punkty itp itd (zresztą o co z tym chodziło? XD) to teraz mam "I used to Marvin" ta, użyłem bo kurwa Canthar po śmiertnie poinformował kupców o tym że jestem skazańcem to musiałem go przyzwać "odkupić winy" itp I teraz moje pytanie czy to że tam ciągle będzie I used Marvin cokolwiek zmienia? Czy moge spokojnie sobie grać i że w pewnym momencie gra mi nie wywali na pół ekranu U USED MARVIN NO MORE PLAYING :D W ogóle o co z tymi Achievementami chodzi?

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja potrzebuję pomocy z jednym zbugowanym gównem (tak myślę) mianowicie nie mogę znaleźć magicznych broni dla Rapha- Magicznego Łuku nie ma, kuszy też, a ognisty łuk wyparował po podniesieniu, a nie wiem jak to zcheatować xdd i nwm nawet jak cheatów używać. podobny problem mam z orkiem rannym z okolicy niclasa. Zagadałem odwracam sie, odwracam się jeszcze raz i czary mary nie ma orka! help ;-;, a i jak wezwać młot adanossssssa? :v
Edicik: Gdzie jest ta Spadająca Gwiazda, czy jak ma ten łuk święty z DŻARKENDARU (pozdro dla kumatych) ?

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Robię zadanie z mora oulart, i mam znaleźć tego jakiegoś poszukiwacza, znalazłem go w postaci Fellana ale jak mam go znaleźć w postaci Eleny i Ruperta skoro moja mapa podaje błędną lokalizację :/ Jest na to jakiś sposób?
@edit
Ok jakoś sobie poradziłem, lepiej było go zabić czy pójść z nim na układ?

0 użytkowników
Do góry