Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8888463 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8888463

Odpowiedzi 37317

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
@iRaven Musisz się jeszcze spytać Gerbrandta o tego gościa z karczmy, też tak biegałem i nic się nie pojawiało.

Ja natomiast mam pytanie odnośnie nekromantów, na kosturze pisze mi że to dwuręczna broń a trzymam ją jak na adepcie jednoręcznej i nie zmienia tego ani mistrz jednoręcznej ani dwuręcznej. Ktoś coś? :D

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@BuryZenek Jedyna opcja dialogowa jaką mam to "Anything new?" ;c powiedzcie mi ludzie jak dostać dialog o zabójcach u Andre!!!! plz ;-;

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
@BuryZenek Jedyna opcja dialogowa jaką mam to "Anything new?" ;c powiedzcie mi ludzie jak dostać dialog o zabójcach u Andre!!!! plz ;-;

Musiałbyś być strażnikiem, wykonać kilka misji dla Andre i na pewno byś dostał tego questa.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaczałem grac w wersje 0065 na hardzie. Planuje wrocic do nekromancji.

Jak na poczatku gry rozdawac PN na HP i Wytrzymalosc? To dosc istotne sprawy wg mnie. Dopiero wszedlem do miasta i mam 3 lvl.

Sticky

Sticky

Użytkownicy
posty17
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy jak rozpocznę wątek z miastem orków i parę ich zabije np. w GD to będę tracił u nich reputacje?

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sticky
Wydaje mi się, że możesz tracić reputację (nie pamiętam już dokładnie), dlatego najlepiej się wstrzymać z zabijaniem orków do czasu uzyskania dostępu do Ur-Thralla. Ale najważniejsze żebyś nie zaatakował orków nosząc ulu-mulu lub szatę szamana orków, bo wtedy te przedmioty przestaną działać i wszyscy orkowie będą chcieli Cie zabić. A tak to możesz spokojnie ich wyrzynać.

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Powiedzcie mi coś o alchemii, mam 14 poziom tejże umiejętności a nie mogę stworzyć nawet miksturki życia choć umiem i mam roślinki, butelki i menzurki, co przeszkadza mi w podbiciu lvla, w sensie nie mam tych potionów nawet na liście przy stole alchrmicznym.

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Brak alkoholu może być przyczyną

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Przyczyną był zbyt niski lvl alchemii :V ale jakby mi ktoś jeszcze powiedział co zrobić po rozmowie z ashtarem i spucowaniu się o wszystkim saturasowi to byłbym wdzięczny :D Bo nie mam z nikim dialogu, w solucji niby pisze że o wszystkim gada się z merdarionem a ja miałem z saturasem no ale teraz jestem w zaułku.

@EDIT
Głuptasek że mnie bo czytałem tylko tą ruską solucję, pytanie nie ważne.

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Quest u Ball'a Tyona- mam przepis ale brak opcji dialogowej
2.Jest jakiś inny sposób na dostanie się do zabójców? ;c + czy Nieznajomy gada z Wambo tylko piewszej nocy po quescie?
3.Jak zrobić zadanie z magicznym pyłem Gallahada?
4.Spis ancient rune tales
5.Spis bossów zwierząt i potworów
6.Jak dostać się do miejsc, gdzie są miejsca na klucz, obok teleportera Orlana i w dolince pod miastem w jaskini oraz na farmie Onara?
7.Co to za "rzadkie trofea" dla Falka?
8.Gdzie są fajne kosy dwuręczne? :)

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@iRaven
1. Nie wiem.
2. Trzeba być strażnikiem. Tak tylko pierwszej nocy.
3.W obozie piatów jest armata. Skorzystaj z niej.
4.W solucji jest.
5.Sprawdź w solucji, a jak nie ma to na RPGRUSSIA zobacz
6.Dopiero w 5. rozdziale będziesz mógł.
7.U niektórych bossów je znajdziesz. W zamian Falk nauczy cię jak robić pancerze ze skór.
8.W kamiennej Fortecy jest 230 dmg chyba i miecze u Benneta z rudy są fajne.

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

TheAlin1213

TheAlin1213

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy przez to, że nie uratowałem tego orka koło Niclasa mam uniemożliwiony dostęp do Ur-Thralla? U tamtego orka, z tego co widziałem, było sporo misji w mieście orkowym.

Poza tym. Nauczyłem się języka orków. Wypełniłem misje z grogiem, trofeum dla Farroka i mieczem dla Harta i brak jest innych misji. Kowal i Szaman nie mają opcji dialogowych. Trzeba więcej reputacji zdobyć czy jak? Jest niby arena, ale nie gram wojownikiem i strasznie wolno i monotonnie się tego orka pokonuje, jeszcze z ulu - mulu.

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sensoy mam od bossa topielców i wilków, ale on ma je w dupie ;-; to bug?
i jak zcheatować tego orka od niclasa, bo stracha dostałem i go zabiłem na hita? pomocy XD

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
TheAlin. Możesz robić arenę inną bronią. Tylko w pierwszej walce musisz mieć ulu mulu a póżniej już niekoniecznie. I możesz się leczyć. Postaraj się zrobić arenę to będziesz miał reputację. Bez tego chyba ciężko się dostać do Ur-Thralla

varingam345

varingam345

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pytanie mam, jaki jest najlepszy sposob na nabicie sily? poki co mam juz 20pn za +5 do sily. Jakies potki do nabicia duzej ilosci czy jak?

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TheAlin1213
W temacie z solucją, zdaje się na 3 albo 4 stronie opisałem jak sobie poradzić na arenie grając magiem, może coś z tego Ci się przyda.

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Kiedy matteo może nauczyć wyższego poziomu jubilerstwa? Bo mi mówi że jeszcze nie.

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W kolejnym rozdziale kolejny poziom jubilerstwa

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Ok, dzięki. A mógłby ktoś podać kod na klucz engora? Ten do zadania z gildii złodziei bo oddałem mu przez przypadek zanim się dowiedziałem że to o niego chodzi. W Edith focus da się sprawdzić jak ktoś ma go jeszcze. I ewentualnie jeszcze ten percivala bo nie mam w ogóle opcji kradzieży.

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Bury Zenek
A możesz okradać kogoś jeszcze? Jak nie to w opcjach AST wyłącz AST Theft

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela