Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8859817 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8859817

Odpowiedzi 37317

Wilczurex

Wilczurex

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
W wersji 0065, bo w wcześniejszych chyba tego nie ma, po zabiciu Kruka w tej bocznej komnacie co przy posągu otwieramy wrota do Kruka uaktywnia się portal. I trochę spaprałem bo jak tam od razu wszedłem to mnie trochę przeraziły poziomy bestii tak mieszkających i wczytałem zapis przed przejściem w celu zwiększenia levela. I teraz mam problem bo portal przestał działać, a nie mam wcześniejszych save'ów. I nie wie ktoś jak ta lokalizacja się nazywa, albo jak się do niej dostać przez MARVINA czy GVE. Ewentualnie ktoś ma save z wersji 0065 przed samym zabiciem Kruka :)

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Pare pytań mam:
1. Da sie jakoś usunać ten kołczan z bohatera? Znaczy całkowicie wyłączyć tą teksture>
2. Jest możliwośc jakaś by nie wychodzić z trybu FPP podczas strzelania z łuku?
3. Co to za lokacja nowa na początku gry? Dość długa droga, na koncu jacyś dwa bandyci. Ona się łączy jakoś z terenami z podstawki, czy jest całkowicie osobną lokacją?
4. Da sie jakoś przywrócić ten stary system chodzenia na boki z podstawki? W opcjach sterowania widze niby "change strafe mode" czy coś takiego przypisane pod klawiszem T, ale nic to nie daje.
5. Da sie jakoć lockować przeciwników, by widok z nich nie schodził, jak w poprzednim Returnie?

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Brimstone
1. Chyba tak, poszukaj dobrze w opcjach.
2. Nie wiem, wydaje mi się, że nie.
3. Chodzi Ci o tę lokację przy brzegu, do której można iść idąc w lewo przed tym zwężeniem przed farmą Lobarta? Tam jest tylko obóz bandytów z jednym z ich liderów (jest zadanie na nich, Adre płaci za głowy).
4. Raczej nie. Ten przycisk zmienia strafe między przetaczaniem się (jak już masz akrobatykę), a tym co masz od początku.
5. Tego nie wiem.

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
1. Jak dołączyć do gildii zabójców, gadałem z Gillianem i miałem się spotkać po północy w jakimś budynku w porcie, to tam gdzie jest ten gostek z paczką ziela? jak tak to nikt tam nie przychodzi.
2. Czy da się dołączyć do gildii kupców jeśli wydałem Canthara.
3. Jak zrobić zadanie z klientami u Coragona
4. Opłaca się wynajmować dive dla skipa? :D
5. Jak ewentualnie zacząć drugi sposób na przyjęcie do zabójców? Gerbrandt nic mi nie mówi.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty668
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. W poprzedniej wersji returninga chodziło o budynek obok Esmeraldy. W 2.0 pewnie też.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
1. W poprzedniej wersji returninga chodziło o budynek obok Esmeraldy. W 2.0 pewnie też.

Dzięki kumplu, nie wiedziałem nawet że taki jest.

reveen

reveen

Użytkownicy
posty29
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zniszczyć tego mrocznego golema ? Używam na nim światła i nic.

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

3. Jak zrobić zadanie z klientami u Coragona

Musisz porozmawiać z Martinem w magazynie paladynów w porcie

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reveen Nie chodzi o światło, tylko o święty płomień (czy jakoś tak to się nazywało), czyli światło paladynów. I musisz go użyć tuż przy golemie.

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Jak zrobic skrót klawiszowy napotke hp?
2. Jak zrobic zeby xp po zabitym potworze pokazywal sie  starym stylu a nie na zielono ?
3. Z ktorym przyciskiem zbieracdrop zebym nie musial trzymac np zeby zloto sie przenosilo powoli ?
4. jestem Paladynem co jaki czas moge wkypowac statystyki za te punkty inosa ? wy wypukuje ta karme ale mam napisane ze teraz nie moge. To jest co pare lvli czy dni ?

drtazzz

drtazzz

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie pytanko. Co zrobić (0065) żeby ramirez(złodziej z kanałów) chciał nnauczyc mnie otwierac zamki. Nie bardzo rozumiem dialog z nim. Oczywiscie zadanie od cassi wykonalem bo dla przykladu jasper nauczyl mnie skradania.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest Greg? Normalnie z nim rozmawiałem o tym sposobie do wejścia jak zawsze, powiedziałem że wróce ( poszedłem do Lobarta po ciuszki ) wracam a go nie ma. Przeczesałem całą okolice i nie moge go znaleźć, trzeba wezwać go kodem czy gdzieś się ukrywa? :D

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
1. Kim są złodzieje dziennika Vatrasa?
2. Zadanie od wulfgara żeby znaleźć zdrajcę, co trzeba zrobić?

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bury Zenek. Zdrajcę znajdziesz jak przeczytasz list po zabiciu Dextera. W tej wersji ma dwa listy i w jednym będzie imię zdrajcy. A dziennik vatrasa możesz dostać od ramireza tylko najpierw porozmawiaj z cassią. Jak masz retorykę to można dostać ten dziennik za darmo jak wbierzesz opcję dialogową "każesz mi płacić za coś co nie ma wartości?" czy jakoś tak.

Dwa pytania versja 0.65
1. Jak zrobić żeby ramirez chciał ze mną rozmawiać i nauczyć mnie otwierania zamków?
2. Czy w tej wersji coś zmienili z inteligencją ? czytam książki i nic mi jej nie przybywa. W wersji 0.62 czytając te same książki miałem normalnie bonusy a tutaj nic się nie dzieje. Proszę o info bo nie wiem czy mam buga czy coś :C

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie. Mam jeszcze jedno pytanko. Otóż misja od łowców, ta z paczką mordujących wilków. Ubiłem chyba cztery tam gdzie w normalnym Noc Kruka siedział Dragomir, są jeszcze jakieś?

drtazzz

drtazzz

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie o to czemu nie moge rozmawiac z ramirezem. Oraz czy wie ktos czy w wersji 0065 wszystkie krwawe puchary są standadowo jak w G2nk??? Bo znalazłem 5 pucharów i brakuje mi jednego mianowicie tego co powinien stać na regale w ratuszu ...

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Przeszukaj wszystkie mieszkania w górnym mieście, plus chate Lemhara
A, jeszcze pytanie gdzie znaleźć statuetkę dla cassi bo jakąś konsekrowaną mam ale jak oddałem to stwierdziła że fałszywa.

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zenek tutaj masz stronę rosyjską gdzie masz opisane wszystkie questy.
Klikasz prawym gdziekolwiek na stronie i wybierasz "przetłumacz na język polski" później rozwijasz na samej górze strony opcję "wskaźniki na słupkach" i masz posegregowane misje pięknie. Dzięki temu nie będziesz musiał pytać o każde jedno zadanie na forum i staniesz się samowystarczalny ! :D coś pięknego, polecam ;)
drtazz jeden puchar chyba jest w skrzyni lehmara po lewej stronie od drzwi. Sprawdź sobie

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
O, dzięki :D szukałem spisów ale nigdy nie znalazłem spisu wszystkich.

drtazzz

drtazzz

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam ten z domu lehmara. Nwm czy to bug czy co ale dokładnie pamiętam z podstawy gdzie one powinny być. I ewidentnie brakuje mi tego z ratusza który stał na półce obok kominka, tam gdzie stoi gubernator za dnia ://///

0 użytkowników
Do góry