Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8235351 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8235351

Odpowiedzi 37317

Aquilam

Aquilam

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sensoy Dobrze wiedzieć na przyszłość. A teraz ja mam pytanie: Czy istnieje w wersji 0065 jakieś ograniczenie dt. inteligencji? Jakiś maksymalny poziom? Jeśli tak to jaki? No i jaka jest zasada zwiększania się tych % do mocy czarów?

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie mogę znaleźć ice quartz (kwarc lodu) potrzebuje go do runy :P

Haku

Haku

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś wie czy jest jakaś inna możliwość dostania się do kopalni orków niż przez serię questów w dolinie cieni i świątyni śniącego? Może przez GVE?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Sticky

Sticky

Użytkownicy
posty17
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto uczy wyrywania serc orków? Nauczyłem się pozyskiwania serc u Groma, ale nie dropią z orków.
wersja 65

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Może ktoś wymienić dokładnie co można robić i co zdobyć po zostaniu czeladnikiem u danego mistrza?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Już nie ma serc z orków, ani z jaszczuroludzi i trolii chyba  też.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
padło już takie pytanie ale spróbuję powtórzyć a mianowicie jak otworzyć tą skrzynię za murami zamku tam gdzie w g1 mieszkał ten złodziej (jeden z cieni Rączka)

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Klucz jest potrzebny, który dostaje się od niego w jednym z zadań związanych z gildią złodziei.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie można zdobyć ten legendarny kostur o którym mówił Xardas na początku gry? Nie chciałbym go pominąć.

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie co dalej z tym zadaniem "The Dark Web" jeśli posiadam juz zwój od Hodgesa? Co dalej robić do kogo się kierować?

LIVELOAD

LIVELOAD

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, na początku gry w returningu włączyłem pułapki. Teraz chcę otworzyć skrzynie w domu Lehmara ale obie mnie zabijają i nie wiem co z tym zrobić ? Jakieś porady jak poradzić sobie z tymi skrzyniami bądź jak je wyłączyć ? Dodam, że mam amulet na sobie który dodaje mi 30 życia i nadal umieram. Próbowałem szybko pić mikstury jak skrzynia mnie podpali ale nic to nie pomaga, gram na poziomie trudnym. Byłbym bardzo wdzięczy za pomoc.

Gyoshi

Gyoshi

Użytkownicy
posty35
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
O ile się nie mylę to masz za mało zręcznośći i Bezi nie potrafi sobie "poradzić" z obejściem pułapki

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Istnieje jakikolwiek sens zostawania czeladnikiem u Bospera? Gram pod łuki, wiem ze mozna lagi na strzały wymieniac, ale i tak mam ich absurdalne ilosci bo mozna sobie je samemu robic.

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam pytanie odnosnie skrzyni. Jest taka skrzynia na gore od hagena z kombinacja bardzo dlugą lppllpppllpllpllpplppllpl, i w momencie jak ja otwieram zabija mnie ogien. Jak mozna obejsc pulpaki ze skrzyn typu trucizna ogien hm ? Dzieki z gory za pomoc.

Post połączony: 2017-03-09, 09:19
Mam i druie pytanie tez. Na co wplywa Karma beliasa i innosa ?

Post połączony: 2017-03-09, 14:15
Mam i trzecie. Zabilem dextera zanim z nim pogadalem. Wrocilem do vatrasa pokazalem mu list. Mam questa jako wykonanego a jak wracam do hagena kaze mi pomoc magom wody. Prosilbym o jakies sugestie. Nie chce mi sie jeszcze raz od tamtego momentu grac.

Post połączony: 2017-03-09, 15:26
Czy ktos wogole to forum czyta ?
Zaraz wypuszcze pare z uszu. Bylem tez u Grega ( w drodze do najemnikow stoi) i zalaczyl sie watek jakbysmy dopiero dextera zabili, no to z nim porozmawialem. Wrocilem do vatrasa ale zaden nowy dialog sie nie zalaczyl. Tak samo u Hagena, ciagle mowi ze musze pomoc magom wody. Quest mam zaznaczony juz jako wykonany. O co tu do jasnej chodzi ? Czy problemem jest to ze dextera o kruka nie wypytalem? Kiedys gralem w noc kruka po raz pierwszy to wbilem do nich i zaatakowali mnie , to zabilem tez bez rozmowy dextera i nie mialem problemow z przejsciem dalej. Pomusz ktos bo jestem wkurfiony !!!! :(

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulzz
1. Masz za mało zręczności.
2. Za to 'kupuje' się bonusy do statystyk co 10 poziomów.
3. A odniosłeś ornamenty i zrobiłeś quest z handlarzem bronią?

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulzz
1. Masz za mało zręczności.
2. Za to 'kupuje' się bonusy do statystyk co 10 poziomów.
3. A odniosłeś ornamenty i zrobiłeś quest z handlarzem bronią?

Jakie ornamenty i jaki quest z handlarzem bronia ?

Gyoshi

Gyoshi

Użytkownicy
posty35
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mi się wydaje, że trzeba ukończyć Jarkendar (do momentu ucieczki kruka) żeby Hagen uznał pomoc magom.

kicajek18782

kicajek18782

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka mam pytanie. Chcę zostać nowicjuszem ognia. Przeszedłem wszystkie misje i nadal nie mam zbroi adepta :( a Parlan nie chce wpuścić mnie do biblioteki. Co robić?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam, szatę nowicjusza mozesz kupić u Goraxa, ale nie mogę stwierdzić, czy na pewno tak jest.

0 użytkowników
Do góry