Witam. Mam pytanie odnosnie skrzyni. Jest taka skrzynia na gore od hagena z kombinacja bardzo dlugą lppllpppllpllpllpplppllpl, i w momencie jak ja otwieram zabija mnie ogien. Jak mozna obejsc pulpaki ze skrzyn typu trucizna ogien hm ? Dzieki z gory za pomoc.
Post połączony: 2017-03-09, 09:19
Mam i druie pytanie tez. Na co wplywa Karma beliasa i innosa ?
Post połączony: 2017-03-09, 14:15
Mam i trzecie. Zabilem dextera zanim z nim pogadalem. Wrocilem do vatrasa pokazalem mu list. Mam questa jako wykonanego a jak wracam do hagena kaze mi pomoc magom wody. Prosilbym o jakies sugestie. Nie chce mi sie jeszcze raz od tamtego momentu grac.
Post połączony: 2017-03-09, 15:26
Czy ktos wogole to forum czyta ?
Zaraz wypuszcze pare z uszu. Bylem tez u Grega ( w drodze do najemnikow stoi) i zalaczyl sie watek jakbysmy dopiero dextera zabili, no to z nim porozmawialem. Wrocilem do vatrasa ale zaden nowy dialog sie nie zalaczyl. Tak samo u Hagena, ciagle mowi ze musze pomoc magom wody. Quest mam zaznaczony juz jako wykonany. O co tu do jasnej chodzi ? Czy problemem jest to ze dextera o kruka nie wypytalem? Kiedys gralem w noc kruka po raz pierwszy to wbilem do nich i zaatakowali mnie , to zabilem tez bez rozmowy dextera i nie mialem problemow z przejsciem dalej. Pomusz ktos bo jestem wkurfiony !!!! :(