Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822079 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822079

Odpowiedzi 37317

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
probowałem, nic sie nie dzieje

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
a to czasem tych dusz nie mialo byc wiecej ?

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zdobyć lepszą zbroję Paladyna ?

Wilczurex

Wilczurex

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jaki jest kod na śpiwór? I tak już skorzystałem z marvina żeby młotek adasia dostać, a śpiwór mi się zgubił jakieś 20 godzin temu, a czasem by się przydał :P

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co trzba zmienić w gothic.ini aby urochomić konsole ?

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@sussano chyba nic nie trzeba zmieniać. Pamiętaj że konsole włącza się puase marvin pause a nie jak kiedyś b marvin b

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie? Jak można używać miecza Klątwa Azgalora? Skończyłem Dolinę Cieni i myślałem, że będę mógł go używać jak go zabije a tu nic. POMOCY!

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Jak zdobyć lepszą zbroję Paladyna ?

Paladynem bede grac teraz, ale wydaje mi sie ze mozna ja przekuc/ poswiecic ( podobno teraz jak zalozysz inna to sie nie spalisz ale nie potwierdzilem informacji) a ta ulepszona dostawalo sie w 5 akci w tajemnym pomieszczenia, aczkolwiek mozliwe ze za wypelnianie misji dostaniesz

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, potrzebuje tu pomocy raczej technika. Problem polega na tym że nie mogę się dostać do Jarkenadru! Portal w khorinis i teleport na pustyni adanosa wyrzucają mi acsses violotion :( Reinstalowałem zarówno gothica i Returninga, nic nie pomaga :/ Pomocy!

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ktoś miał jakieś bugi z jarkendarem?? Bo u mnie po wejściu przez portal w jarku wiekszość skrzyń jest otwarta i pusta na bagnie bloodwyn zniknął tak jakby niby ubity, estebana nie ma kopacze już są w koplani a dopiero co wszedłem do jarkendaru może ktoś wie o co tu chodzi???

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak działa regeneracja many bo zauwzylem ze sie zwieksza czasami, procentowa zaleznie od many? Czy od. Kregow bądź inteligencji?

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie: co mam zrobić żeby Ur-Thrall chciał ze mną gadać? Zrobiłem już chyba wszystkie dostępne zadania w mieście orków, ale jak tylko próbuję z nim porozmawiać o świątyni Śniącego, to ten każe mi, krótko ujmując, zjeżdżać.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Roxell Duszę Senyak'a ofiaruje się przy ołtarzu Beliara i możesz go wykorzystać do ulepszenia szponu, ale jest jeden haczyk nie możesz ANI RAZU ulepszyć szponu inaczej możesz zapomnieć o wzmocnieniu szponu duszą. O ile dobrze pamiętam tak właśnie jest.

@Harrley Wersja?

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fayors 0065
Przyznam, że wolałbym zrobić Dolinę Cieni i kopalnię orków zamiast wyrżnąć całe miasto orków byle tylko dostać klucz do świątyni.
A czy jeśli zabiję wszystkich orków to będę miał dostęp do kopalni i sfery skały/kamienia?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Harrley To proste. Nie wykonałeś wszystkich zadań.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A ruszyłeś chociaż wątek z zaginionymi Paladynami? Gadałeś z Talbinem i Jerganem?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, z myśliwymi rozmawiałem, z Garondem też, paladyn za palisadą już nawet jest martwy, bo Creol tak chciał.
Yergana mogę zapytać jedynie o okolicę, a Tablin jest moim myśliwym w obozie w dawnej wieży Dextera. Garond ma kwestię ze smokami i możliwość kradzieży klucza. Jest 4 rozdział.

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A masz 50 punktów retoryki ?

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponad 70
Patrzę właśnie na changelog do wersji 0066. Wszystkie moje ostatnie problemy, będące bugami, zostaną w niej naprawione. Pozostaje chyba tylko zacząć od nowa jak wyjdzie nowa wersja.

Mógłbyś podać linka do changelogu? Tylko w temacie od dyskusji? Dopisuję się tutaj, bo post jest poza tematem. ~~Simen

0 użytkowników
Do góry