Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8864427 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8864427

Odpowiedzi 37317

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz zrobić Dolinę Cieni i mieć zadanie "Missing". Wejścia do kopalni chroni ork i "pole siłowe".

Na Irdorat można wziąć tylko 6 osób? :/

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Apprentice
Mozna wiecej, to jest bug. Na set którejś stronie ktoś o tym pisał.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Moderaki robaki xD, jak to jest teraz z runą "Legion Eligora"? W 1.0 i 1.1 sam "demon głównodowodzący runę dający" pojawiał się po podpierdoleniu sfery ciemności z zatopionej wieży Xardasa. Teraz już się nie pojawia. Ktoś, coś orientuje się w tym zakresie?

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Co Ty pierdolisz? xD Runę z przyzwaniem demonów dostawało się od opiekuna, którego sobie wybrałeś. W wieży Xardasa zawsze pojawiał się Shemron, który strzegł sfery ciemności.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Simen

No właśnie sam nie wiem co pierdolę, bo ostatnio runę legionu trzymałem w wersji 1.0 xD. Dobrze wiedzieć. No, chuj, robim dalej "mojo ukohano pustynie" xD.

Spoiler
Jak ja tej starej pustynnej kurwy nienawidzę, to ja nawet nie. Chuj w dupę pustyni. Jebany Sradanos.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie. Gdzie znajdę ostatnią sferę? Mam sferę z:
- dwóch kopalń
- zatopionej wieży

A gdzie jest ta czwarta? Byłem na starym obozie na bagnach i tam nie było, podobno zmienili to w Returningu 2.0 ale nie wiem do końca gdzie mogę znaleźć.
W obozie na bagnie jeśli się myle to mnie poprawcie

czerwiec30

czerwiec30

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uczyc sie hp i wytrzymalosci?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@N0N4M3
Może nie zauważyłeś że odpowiedź na to pytanie juz padła?
Czwarta strefa jest w orkowej kopalni żelaza.

Pytanie dla tych ogarniętych bardziej. Mam problem bo ten cały dwu-licowy Janusz nie chce ze mną gadać tylko odrazu zaczyna mnie atakować. Zrobiłem rytułał z czaszką demona, kapłanka beliara wysłała mnie do niego a ten twardo wali we mnie jak tylko wejde mu w zasięg czaru.
Ktoś pisał na forum, że jest bug i trzeba z nim koniecznie porozmawiać przed VII rozdziałem, tylko że ja chodze do niego co rozdział, a ten dalej swoje "czaszki" ciska, a VII rozdział zbliża się nieubłaganie...
Wersja gry 0061

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Cooba

Pierwszy i najważniejszy, podstawowy rzekłbym, błąd to wersja gry. Drugi, to - podejrzewam - brak dogranych fixów, do wersji 0.61 były chyba ze 3 (info z wop.ru).

Prawdopodobne rozwiązanie - z racji tego, że twórcy zrezygnowali z oflagowywania nieśmiertelnością, tylko każdego npc/potwora można powalić, niektórych nie można jedynie dobić, proponuję ... najzwyczajniej w świecie wpierdolić naszemu Januszowi do nieprzytomności. Czary/broń dystansowa/broń biała - cokolwiek czym zadajesz optymalnie największy dmg. Co by się do niego zakraść, proponuję miksturkę black mist - w całej grze dostajesz/znajdujesz co najmniej kilka egzemplarzy, a z przymusu wykorzystujesz 2/3. Plan działania wydaje się prosty - black mist, summon-tank (jakiś przyzwaniec, coś co pozwoli chociaż na kilka cennych sekund skupić na sobie uwagę Janusa) i dojeżdżasz gnoja. Próbować do skutku. W przeciwnym wypadku zostaje konsola, z daleka, zanim cię zauważy namierzasz Janusa i w konsoli wpisujesz kolejno - set permatitude neutral, set tempatitude neutral. Jeśli jednak z jakichś powodów nie działa ani jedna, ani druga opcja - jesteś w czarnej dupie i questa już raczej nie dźwigniesz.

czerwiec30

czerwiec30

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uczyc sie hp i wytrzymalosci?
To jak w koncu? To jest juz moj trzeci post o tym i dalej nie otrzymalem odpowiedzi... :/

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@czerwiec30
Wiem że to twój trzysetny post... i co teraz nie możesz spać po nocach, nie grasz w gothica bo nie wiesz czy masz się tego uczyć czy nie? Twoja gra, rób co chcesz... na easy mozna wykręcic 100leveli każdy to 25 Pn czyli 2500PN do wydania w grze plus kolejne 100 za bossów.
Odpowiedź brzmi tak, ucz się Hp, wytrzymałości, tabliczki mnożenia, szybkiego czytania... w grze jest wystarczająco PN do nauki wszystkiego, tylko że Hp i wytrzymałości opłaca sie uczyć tylko na początku, powiedzmy do 10 lvl-u a jeśli grasz na wiekszym poziomie niż normal, to na początku każdy punkt PN jest ważny i do czegoś potrzebny, więc sam zdecyduj czy wpakować w to 30,20,10 czy 0PN

Post połączony: 2016-12-21, 21:27
@Mahridspoland
To nie dobrze, zajebać się janusza nie da... jego zabicie równa się automatycznie śmierci bezimiennego :/

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O jakiej to zbroi mówi Bennet na Irdorat? Kurna wiedziałem żeby się nauczyć pozyskiwania smoczych płytek, ale jako paladyn myślałem że nie będą mi potrzebne :/. Zna ktoś jej staty na hardzie?

Aha - i gdzie jest "smoczy hełm"? W internetach jest napisane że w skrzyni Demetora, a tam go nie było.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do czego służy potka black mistick?

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak jestem paladynem to nie mogę wykonać w pokojowy sposób wyspy Etlu?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@wasserfull

Możesz, użyj Black Mist :D.

@N0N4M3

Po wypiciu potka stajesz się kompletnie niewidzialny dla wrogów.

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co do tego, to gdzie znajdę klucz do tej głównej bramy z amulete? W sensie jest z tego paladyna na etlu?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest w szkatułce w głównym budynku na plaży.

Booosto

Booosto

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie co do zadania 'unlimited power'. Mam porozmawiać z nowicjuszem w nowym obozie bractwa, czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak się nazywa i ewentualnie gdzie dokładnie się znajduje ów delikwent? Przeszukałem wszystko kilka razy i żaden z nowicjuszy nie chce ze mną na ten temat rozmawiać.

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Booosto
To porozmawiaj z tymi co nowicjuszami juz nie sa :)

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie w drugim rozdziale znajdę jakąś dobrą szatę (nie licząc tej w Jakendarze) i laskę dla Nekromanty?
2. Jaki powinien być finał po oddaniu wszystkich rzeczy dla Lea'i na farmie Onara? U mnie po prostu odchodzi.

0 użytkowników
Do góry