Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8858129 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8858129

Odpowiedzi 37317

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O masz, serio? A ja specjalnie nie aktywowałem tego obelisku przy wejściu do GD, bo myślałem, że w 3 rozdziale dostane runę i to jest marnowanie tych kamiennych tablic ;/

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie. Mam 2-gi rozdział i podchodzę obok starej chaty Cavalorna tam wyżej nad ogniskiem i tam powinien stać Tarrok a u mnie go nie ma.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie. Mam 2-gi rozdział i podchodzę obok starej chaty Cavalorna tam wyżej nad ogniskiem i tam powinien stać Tarrok a u mnie go nie ma.
Z tego co wiem najpierw idzie się do starej swiatyni sniącego potem do xardasa do urshaka i po tym tarrok ci powinien sie pokazac :)

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
No nie wytrzymię zaraz. Ostatni raz robię kurwa za jelenia, weźcie się trochę za siebie bo już szkoda kurwa gadać, szkoda strzępić ryja, naprawdę.

@TheMrFalwack

Tutaj nie ma "opłaca się albo się nie opłaca". Jest w Khorinis 13 kamieni druidzkich i 13 tabliczek potrzebnych do ich aktywacji. I tyle. W Górniczej Dolinie TEŻ JEST TYLE KAMIENI ILE TABLICZEK. Gdzie one są? Masz:
https://translate.google.pl/translate?sl=ru&tl=pl&js=y&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fworldofplayers.ru%2Fthreads%2F39007%2F&edit-text=&act=url

@N0N4M3

Kurwa mać, następny. Skoro już i tak raczyłeś ładnie zajrzeć na worldofplayers.ru, to pewnie zdążyłeś zauważyć, że nie ma przerzutu z wersji na wersję. Od tak z dupy dogrywać możesz jedynie FIXY czyli np. 0.61.1, 0.61.2 i tak dalej. Każda wersja ze zmienioną 3 cyfrą czyli np. 0.60, 0.61 czy 0.62 - i tutaj cytat najebany na czerwono kilkukrotnie na jednej stronie - "WYMAGA BEZDYSKUSYJNEGO ROZPOCZĘCIA NOWEJ GRY".

Ostatni raz odpowiadam na takie posty. Wołam @Simen i mimo faktu, iż wiem, że ma on co robić, to proszę o usuwanie takich debilistycznych (bo inaczej tego nazwać nie można, niż posługując się słowotwórstwem) postów. Bo naprawdę już tyle razy wrzucane były przekierowania do wop.ru, że ręce opadają, znowu najebane będzie 500+ stron jak na starym Returnie, z czego użytecznej zawartości może z 30. Człowiek się czuje jakby pierdolił do słupa, a słup stoi jak dupa. Nawet nie raczą się posłużyć opcją "szukaj".

Później dochodzi do sytuacji w której ktoś ma faktycznie jakiś konkretny problem, to nie zdążą mu odpowiedzieć bo jest po 10 minutach o dodatkowe 2 strony więcej, najebane postami o zawartości podobnej do tych powyżej.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
powiem tyle nie znam sie na wersjach do returna  ale che miec najnowszą a jak raz pobierałem moda do gothica z torenta to system do wymiany chyba wiesz! I jeśli cb uraziłem to przepraszam.

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co wy z tymi pierscieniami ze zlota? Zostawiaj klejonty na 4 rozdzial i zrob z rudy pierscienie.

Nie zauważyłeś że tych klejnotow jet na tyle dużo żeby robić sobie nowe co rozdział? Samych diamentów to do III rozdziału masz 6 sztuk...

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To se rob nowe co rozdzial. Pozdro.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@N0N4M3

Nie, nie uraziłeś mnie. Po prostu powtarza się identyczny schemat z Returninga 1.0 i 1.1. Zadajecie pytania na które odpowiedź była już wielokrotnie udzielana. Może i zabrzmię jak bym był z elektrody, ale - masz pytanie? Użyj opcji szukaj. Nie znalazłeś odpowiedzi? Próbuj coś wymyślić, chociaż SPRÓBUJ. Nie udało się, mimo prób znalezienia wyjścia z sytuacji? Piszesz post na forum. Tym bardziej, że widzę, że w wer. 2.0 grają ludzie obeznani w wersji 1.0/1.1, a pytania ciągle te same.

@Cooba

Tak, tyle że @tldr chodzi o rozwiązanie praktyczne. Po co marnować coś, czego marnować nie trzeba, a można sprzedać Hannie, zarobić złota i wydać je w odpowiedniejszy, bardziej przemyślany sposób. Zwłaszcza, że na wyższych poziomach trudności jest go bardzo mało, zważywszy na ceny np. takich statystyk. Więc w zamian za 4 zmarnowane pierścienie możesz sobie podnieść np. taką siłę i założyć lepszy miecz i nie musieć już się bać mocniejszych potworów.

Jednakże, każdy gra na swój sposób, dla jednych rozgrywka ma być wyzwaniem, dla innych frajdą po szkole/pracy. Tak więc nikogo do niczego nie zmuszam, podsuwam jedynie rozwiązania.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Kiepek

Kiepek

Użytkownicy
posty20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, gram Strażnikiem Świątynnym, jestem w 4 rozdziale, chciałem się zapytać czy opłaca mi się nauczyć pozyskiwać krew i łuski ze smoków.

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mahridspoland
Tak jak mowisz, kazdy ma na to swoj plan, ale jesli widze setny post typu jak pokonac golema?! Dwa zlote z diamentem dadza ci +40 do ochrony a to poza sila i HP najwazniejsza statystyka dla wojownika, przez caly III ciezko o lepszy set. Nie chce wprowadzac was w blad ale od nowej wersji 0063, pierscienie z magicznej rudy beda dostepne od V aktu... ja tez trzymalem je jak dlugo sie da, ale skoro III rozdzial zajmuje (przynajmniej mi) najwiecej czasu a 6 diamentow w ekwipunku sie marnuje to glupie +40 deffa i nagle orki padaja lawinowo...

czerwiec30

czerwiec30

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie glupie pytanie... Jesli walcze mieczem i tarcza to zeby czesciej wchodzily krytyki to w co musze jechac? W walke 1h czy w walke mieczem i tarcza?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W 1h, od % w tarczy zależy animacja i ilość pochłanianych obrażeń od magii (po nauczeniu się zdolności oczywiście ).

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co tutaj w ogóle się odpieprza, inwestuje jak debil w zręczność, a co patrzę to łuki potrzebują siły, o co do cholery chodzi? Poza tym, jak chcę iść w łuk i włócznie, pod zręczność, to co mam inwestować w siłę, bo inaczej nie będę mógł nosić żadnych dobrych pancerzy... Czy jak to wygląda?

czerwiec30

czerwiec30

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Inwestowac PN'y w hp i wytrzymalosc czy jak w pierwszej czesci Returninga z bonusow?

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No nie wytrzymię zaraz. Ostatni raz robię kurwa za jelenia, weźcie się trochę za siebie bo już szkoda kurwa gadać, szkoda strzępić ryja, naprawdę.

@TheMrFalwack

Tutaj nie ma "opłaca się albo się nie opłaca". Jest w Khorinis 13 kamieni druidzkich i 13 tabliczek potrzebnych do ich aktywacji. I tyle. W Górniczej Dolinie TEŻ JEST TYLE KAMIENI ILE TABLICZEK. Gdzie one są? Masz:
https://translate.google.pl/translate?sl=ru&tl=pl&js=y&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fworldofplayers.ru%2Fthreads%2F39007%2F&edit-text=&act=url

@N0N4M3

Kurwa mać, następny. Skoro już i tak raczyłeś ładnie zajrzeć na worldofplayers.ru, to pewnie zdążyłeś zauważyć, że nie ma przerzutu z wersji na wersję. Od tak z dupy dogrywać możesz jedynie FIXY czyli np. 0.61.1, 0.61.2 i tak dalej. Każda wersja ze zmienioną 3 cyfrą czyli np. 0.60, 0.61 czy 0.62 - i tutaj cytat najebany na czerwono kilkukrotnie na jednej stronie - "WYMAGA BEZDYSKUSYJNEGO ROZPOCZĘCIA NOWEJ GRY".

Ostatni raz odpowiadam na takie posty. Wołam @Simen i mimo faktu, iż wiem, że ma on co robić, to proszę o usuwanie takich debilistycznych (bo inaczej tego nazwać nie można, niż posługując się słowotwórstwem) postów. Bo naprawdę już tyle razy wrzucane były przekierowania do wop.ru, że ręce opadają, znowu najebane będzie 500+ stron jak na starym Returnie, z czego użytecznej zawartości może z 30. Człowiek się czuje jakby pierdolił do słupa, a słup stoi jak dupa. Nawet nie raczą się posłużyć opcją "szukaj".

Później dochodzi do sytuacji w której ktoś ma faktycznie jakiś konkretny problem, to nie zdążą mu odpowiedzieć bo jest po 10 minutach o dodatkowe 2 strony więcej, najebane postami o zawartości podobnej do tych powyżej.

A skąd na ten przykład ja mam to niby wiedzieć? Plujesz sie niewiadomo o co, po prostu zadałem jedno zwykłe pytanie.
Gdzieś dostałem informacje, że w tej grze nie istnieją runy teleportacyjne? Nie. Więc nie aktywowałem każdego obelisku, zwłaszcza jak są 2 w odległości 10 metrów, bo uznałem to za stratę tabliczek. Poza tym też skąd mam wiedzieć, że jest 13 obelisków i 13 tabliczek?
Co ty myślisz, że ja sobie popierdalam po świecie i je zliczam dla przyjemności?

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest krwawy puchar z ratusza? Nigdzie go tam nie znalazlem? I gdzie znajdę rapier w 1 rozdziale albo jakiś miecz na zręczność?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
@Mahridspoland może nie aż tak despotycznie, ale uznajmy, że od teraz pytania, które znajdą swoją odpowiedź w solucji będą kasowane. Nie po ten temat powstał, by z niego nie korzystać.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest krwawy puchar z ratusza? Nigdzie go tam nie znalazlem? I gdzie znajdę rapier w 1 rozdziale albo jakiś miecz na zręczność?

W ratuszu nie ma krwawego pucharu, a rapier w tej grze jest bardzo słaby. Returning 2.0 trzeba ogarniać na nowych broniach.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli gra pod zręczność i łuk nie ma sensu? Bo nwm czy brnąć dalej czy zacząć od nowa już teraz

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli gra pod zręczność i łuk nie ma sensu? Bo nwm czy brnąć dalej czy zacząć od nowa już teraz

Na easy i normalu mozna sie pobawić w tarcze, zręczność czy łuki, na hardzie to już trzeba ogarniać grę żeby bawić sie w takie rzeczy :)

0 użytkowników
Do góry