Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844608 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844608

Odpowiedzi 37317

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Jak tworzyć runy jako mag, jak te poziomy do tworzenia itp nabijać?
Poprostu musisz zaczynać od tworzenia run najniższych kręgów i podczas ich robienia będzie się zwiększać możliwość robienia lepszych nauczonych run wyższych kręgów.

Gdzie mogę nauczyć się retoryki?  Nie ma u mnie tej książki u gallahada co była w r eturningu pierwszym
Jest w tym samym miejscu co była w zwykłym jak przyjmiesz zadanie od Fernanda o tej książce.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak wsadziłem fernannda do więzienia nim wziąłem questa to stracilem mozliwosc naukiretoryki?

Post połączony: 2016-11-13, 16:33
Jak tworzyć runy jako mag, jak te poziomy do tworzenia itp nabijać?
Poprostu musisz zaczynać od tworzenia run najniższych kręgów i podczas ich robienia będzie się zwiększać możliwość robienia lepszych nauczonych run wyższych kręgów.

problem w tym, że nie mogę stworzyć nawet z 1 kręgu, mam kamień runiczny, wymagany składnik i wyświetla mi sie, że nie posiadam wszystkich składników

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hatapon

Raczej tak, chyba że w 2 dodali jakąś możliwość nauki retoryki.

@Smoczy_Wojownik
Spis jest na rosyjskiej stronie modyfikacji.

xormonis

xormonis

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś dlaczego działa mi tylko teleport na farmie onara? W innych nawet nie mogę wcisnąć przycisku, bo chyba go nie ma

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodząc sobie po Khorinis znalazłem jakieś Starożytne Opowieści (tom 2,4 i 5). Przeczytać się ich nie da.
Są one potrzebne do jakiegoś zadania?

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak uaktywniac te teleporty?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
jak wsadziłem fernannda do więzienia nim wziąłem questa to stracilem mozliwosc naukiretoryki?
Wygląda na to, że przepadło.

Wie ktoś dlaczego działa mi tylko teleport na farmie onara? W innych nawet nie mogę wcisnąć przycisku, bo chyba go nie ma
Twoje jak to nazywasz "wciskanie przycisku" to umieszczenie tabliczki w kamieniu teleportacyjnym. Żeby został "wcisnięty przycisk" należy posiadać tabliczkę o nazwie "ancient rune tiles". Dopiero gdy ją mamy jest możliwość aktywowania teleportu.

Chodząc sobie po Khorinis znalazłem jakieś Starożytne Opowieści (tom 2,4 i 5). Przeczytać się ich nie da.
Są one potrzebne do jakiegoś zadania?
Mag Ognia dostaje misję związaną z tymi książkami (tak pisze w solucji)

jak uaktywniac te teleporty?
Tabliczkami. Odpowiedziałem koledze wyżej.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś rady na Pustynię Adanosa? :D Można się z niej teleportować do Khorinis?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można. Ja polecam teleportować się do Sanktuarium Prawdy z Khorinis bo jak zrobisz teleport do małej piramidy to ekran może nagle stać się czarny i nic nie da się zrobić. A jeśli chcesz teleportować się do Khorinis to nie ma żadnego problemu.

A ja mam pytanie. Jakie są szanse na uzyskanie runy Mora Ultaru grając paladynem? Czy grając Palkiem opłaca się używać szponu? Mam 4 rozdział bo dopiero w tym rozdziale zabiłem Kruka i w zasadzie nie ma za wiele lajtowych potworów żeby pozyskiwać te dusze. Ogólnie nie chce mi się tego robić bo to najnudniejsza część Returninga według mnie. Jaki dmg zadaje szpon będąc maksymalnie ulepszonym? Czy jest lepszy od uriziela?

Bije teraz z "rune sigil". To ta bron na ktora recepte sie dostaje z Doliny Cieni i gdzie trzeba uzyc moonstone. Zrobilem ten miecz jako jednoreczny, jeszcze zaostrzylem i zadaje 287 dmg.

Horgath

Horgath

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Sa male szanse ale jest to mozliwe, przed proba uzyskania runy zrob save i wczytuj do skutku. Grajac palkiem zdobylem rune za pierwszym razem wiec moze i tobie sie uda:)  jednoreczny szpon z dusza senyaka zadaje lacznie 490 dmg, wiec dosc sporo,uzywalem tej broni az do 6 rozdzialu gdzie zdobywasz miecz 2h Irdorat.
PS I tak,jest lepszy od Uriziela

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O kurwa 490 dmg o ja jebix. A da sie go jeszcze ulepszac?

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po raz kolejny napisze ze jednoreczny ulepszany duszami ma w sumie 550 dmg

Tego z duszą senyaka nie da sie ulepszac

Horgath

Horgath

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Owszem ma 550 ale jak tldr napisal zbieranie dusz jest dla niego nudne wiec by nie musial zbierac wystarczy dusza senyaka a bron 490 dmg w zupelnosci wystarczy :)

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jak masz szpon 550 to nie bije piorunami. I ten 490 ma ogólnie wiekszy dmg

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie tablice do teleportów mogę znaleźć?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@Hatapon jest opisane w temacie odnośnie solucji tu na forum.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak zrobić runę przyzwania śnieżnego stada? W książce do run jest napisane, że musze posiadać skóre wilka, ale posiadam skóre, zaklęcie, odpowiedni poziom i nie mogę, w returningu dodali skórę śnieżnego wilka czy jak?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A zabiłeś jakiegoś śnieżnego wilka i to sprawdziłeś? Bo jak nie, to zbyt wcześnie zadałeś pytanie

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Azgalor jes nie do pokonania do chuja pana na normalu!!!! Co mu zbije hp to skurwysyńska gnida sobie odnawia do 100 %. Pierdole tego moda. Znowu go musze na kodach zabić :( Jest przekoksany.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A zabiłeś jakiegoś śnieżnego wilka i to sprawdziłeś? Bo jak nie, to zbyt wcześnie zadałeś pytanie
Dlatego pytam, czy runę tę będę mógł zrobić dopiero w GD czy już jest w jarkendarze sposób na zdobycie summonów

0 użytkowników
Do góry