O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8847809
Odpowiedzi 37317
Apprentice
Draks
michalqq1
Tak, nie polecam ogóle animacje walk są zpaprane, sam mam 88% z broni dwuręcznej i mam nadzieję, że mi się to nie zwiększy, bo jak zobaczyłem nową animację to o mało co się nie popłakałem
bestiary
K0nopa
xardas33
rerkus
UberHype
kranik
Cytat: Asauke w 2016-11-02, 09:31Gdzie jest jaskinia z królową pełzaczy?To ta jaskinia gdzie jest boss kamiennych Golemów za piramida, a w GD jest w kopalni w której był oddział SilvestraJak otworzyć bramę do niższych poziomów w orkowej kopalni żelaza? Ur-Thrall zgodził się wysłać wojowników i Ap Dagar pozwolił mi wejść ale nie mogę przekręcić kołowrotu, który jest piętro wyżej od bramy.
Gdzie jest jaskinia z królową pełzaczy?
Cytat: xardas33 w 2016-11-02, 09:34Cytat: Asauke w 2016-11-02, 09:31Gdzie jest jaskinia z królową pełzaczy?To ta jaskinia gdzie jest boss kamiennych Golemów za piramida, a w GD jest w kopalni w której był oddział SilvestraJak otworzyć bramę do niższych poziomów w orkowej kopalni żelaza? Ur-Thrall zgodził się wysłać wojowników i Ap Dagar pozwolił mi wejść ale nie mogę przekręcić kołowrotu, który jest piętro wyżej od bramy.A jak tą jaskinie otworzyć? tą za piramidą?bramy się nie da otworzyć, do kopalni zjeżdżasz na podeście. Musisz wziąć wojowników ze sobą -pogadać z tym orkiem koło bramy który uczy posługiwania się bronią orków. Później pogadać z orkiem koło drewnianego podestu (nie ma imienia, tylko pisze chyba: czarny ork)
Brink
Mam pytanie czy gra jako guru jest sensowna, czy raczej jest to irytujące i trudne? Jeżeli jest ok to prosiłbym o jakieś wskazówki jak zacząć rozwijanie postaci.
tldr
Czy ktoś z tutejszych ma zamiar przejść albo już przeszedł Returninga na poziomie legendarnym?
Simon Said Moderator
Pokora
CzłowiekOgień