Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847809 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847809

Odpowiedzi 37317

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co zyskuje się podnosząc tą umiejętność, można tylko zakładać coraz lepsze tarcze i zyskuje się nowe animacje?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Tak, nie polecam ogóle animacje walk są zpaprane, sam mam 88% z broni dwuręcznej i mam nadzieję, że mi się to nie zwiększy, bo jak zobaczyłem nową animację to o mało co się nie popłakałem

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś poza Grimesem uczy kopania rudy?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, nie polecam ogóle animacje walk są zpaprane, sam mam 88% z broni dwuręcznej i mam nadzieję, że mi się to nie zwiększy, bo jak zobaczyłem nową animację to o mało co się nie popłakałem

A nie wiem, z tych nowych to widziałem na razie styl walki bronią na zręczność i ten pierwszy poziom walki tarczą. Obydwa są w porządku, ale rzeczywiście widziałem 'arcymistrzowski' poziom walki bronią dwuręczną i miałem podobne odczucia co Ty  :P.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie można zdobyć jeszcze bryłki złota? zapomniałem zupełnie o quescie z orkiem z kopalni żelaza któremu trzeba troche tego dać.Wykopałem całą kopalnie bandytów oraz opuszczoną kopalnie, zrobiłem też zadanie ze Scattym - wszystko wytopiłem.Fail

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Draks Sorry ale chyba niektóre bronie wymagają 90+ dwuręcznej i jeszcze pewnie dostaniesz z 3-4 bonusu z zabijania potworów ;f

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Sam dobiłem na swoim magu 90% w dwuręcznej i mi się czasami buguje animacja walki kostura i mam normalna jaka jest przy danym etapie procentowym i powiem że o ile walka z klawiszami prawo lewo jest szybsza niż na mistrzu ale mimo to wygląda bardzo kiepsko... no i walka z klawiszem do przodu to już wogole porażka.

rerkus

rerkus

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy gra jako guru jest sensowna, czy raczej jest to irytujące i trudne? Jeżeli jest ok to prosiłbym o jakieś wskazówki jak zacząć rozwijanie postaci.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam to Arcymistrzowska animacja dwuręki nie powala, ale z prędkością to jest bardziej opłacalna
I zdaje Mi się, że na 100% trzeba mieć jednorękę lub dwurękę żeby założyć miecz, na którego obrazenia podatni są Opiekunowie (nie pamiętam jego nazwy)

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest jaskinia z królową pełzaczy?
To ta jaskinia gdzie jest boss kamiennych Golemów za piramida, a w GD jest w kopalni w której był oddział Silvestra

Jak otworzyć bramę do niższych poziomów w orkowej kopalni żelaza? Ur-Thrall zgodził się wysłać wojowników i Ap Dagar pozwolił mi wejść ale nie mogę przekręcić kołowrotu, który jest piętro wyżej od bramy.

A jak tą jaskinie otworzyć? tą za piramidą?

bramy się nie da otworzyć, do kopalni zjeżdżasz na podeście. Musisz wziąć wojowników ze sobą -pogadać z tym orkiem koło bramy który uczy posługiwania się bronią orków. Później pogadać z orkiem koło drewnianego podestu (nie ma imienia, tylko pisze chyba: czarny ork)

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest jaskinia z królową pełzaczy?
To ta jaskinia gdzie jest boss kamiennych Golemów za piramida, a w GD jest w kopalni w której był oddział Silvestra

Jak otworzyć bramę do niższych poziomów w orkowej kopalni żelaza? Ur-Thrall zgodził się wysłać wojowników i Ap Dagar pozwolił mi wejść ale nie mogę przekręcić kołowrotu, który jest piętro wyżej od bramy.

A jak tą jaskinie otworzyć? tą za piramidą?

bramy się nie da otworzyć, do kopalni zjeżdżasz na podeście. Musisz wziąć wojowników ze sobą -pogadać z tym orkiem koło bramy który uczy posługiwania się bronią orków. Później pogadać z orkiem koło drewnianego podestu (nie ma imienia, tylko pisze chyba: czarny ork)

Tą jaskinię za piramidą się otwiera za pomocą przełącznika, który jest w krzakach po lewej, w małej piramidzie po lewej jak się wchodzi na teren badań z Laresem

Brink

Brink

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś z tutejszych ma zamiar przejść albo już przeszedł Returninga na poziomie legendarnym?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Mam pytanie czy gra jako guru jest sensowna, czy raczej jest to irytujące i trudne? Jeżeli jest ok to prosiłbym o jakieś wskazówki jak zacząć rozwijanie postaci.
Guru to raczej tak jak każdy mag ale jeżeli chodzi o runy przeznaczone do zadawania obrażeń jest ich mało i wymagają sporo many. Jeżeli chodzi o właśnie runy atakujące to na 1 kręgu jest Włócznia śniącego (niskie obrażenia ale może unieruchomić przeciwnika), 2 krąg to Pięść Wichru (wysoki koszt many ale duże obrażenia), 4 krąg Wir (potężne obrażenia ale rzucanie go trwa ok. 5 sek i może nie trafić jak przeciwnik się ruszy) i prawdopodobnie na 6 kręgu jest runa przeznaczona do zadawania obrażeń ale nie jestem pewien.

A nauka run kosztuje dużo PN (trochę więcej niż u pozostałych magów). Możesz sprobować ale podejrzewam, że może nie być łatwo. Wydaje mi się, że guru to taki najtrudniejszy z magów.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
@Brink nikt raczej tego nie bedzie robił. Ja bym już wolał pograć w dark soulsy niz w returninga na legendarnym

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś z tutejszych ma zamiar przejść albo już przeszedł Returninga na poziomie legendarnym?

życzę powodzenia w znalezieniu chętnego

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Stream Verloin na YT przeszedł na legendarnym.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Pokora

Pokora

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
Co do animacji broni, to na rpgrussia jest patch, który przywraca stare animacje. Polecam.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zna ktoś kod na bryłke złota ? Bo za cholere nie moge żadnej znaleźć a potrzebuje do questu. Itmi_goldnugget nie działa.

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
sprobuj itmi_goldore

Post połączony: 2016-11-04, 13:06