Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8850002 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8850002

Odpowiedzi 37317

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
a tych strzał to przypadkiem nie robi Bosper na zamówienie?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno - którego czeladnika polecacie?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Zależy kim chcesz grać. Wojownik pod siłę Harad, łucznik Bosper, a mag Constantino.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A na dłuższą metę ma to jakieś znaczenie? Planuje raczej grać wojem, ale u Bospera chyba więcej kasy jest, ponadto nie wiem czy nie lepiej oszczędzać pręty.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
 :facepalm: Masz przecież obóz myśliwych, którym sprzedajesz trofea, więc Bosper do celów zarobkowych się nie nadaje.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jedynce było bodajże tak, że część skór opłacało się sprzedawać w obozie, a część u niego. Za to pręty były potrzebne do ulepszania zbroi itd.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Widzialem na filmach kiedy R2 wychodzil ze bedzie mozna napierdalac mieczami runicznymi. Gram straza miejska i mam pytanie - to bedzie po dolinie cieni? Pamietam ze tam sie zdobywalo jakis miecz runiczny.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ten miecz runiczny to chyba po prostu srebrny z większym dmg, ale może coś przegapiłem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Całkiem możliwe. Widziałem filmy jak palek cisnął mieczem i następowały efekty jakichś skrzydeł smoka, jakichś ognistych fal czy czegoś tam. Chciałbym to wypróbować :D

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Można dosiadać swojego peta? :x

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak wykonać prawidłowo zadanie "missing"? Dałem wenzelowi jego ekwipunek, żywność oraz miecze. Wykonałem zadanie z magicznym portalem (choć nie mam pojęcia jak go uruchomić). Fabuła jak na razie dalej nie rusza...

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O co chodzi, gdy podczas uczenia się wyskakuje "(coś tam) exceeding allowable training interval"?

Na początku myślałem, że to coś z granicami przy uczeniu się np. broni jednoręcznej, np. przy 30%, ale bez względu na to ile chce się nauczyć, nie mogę więcej niż 30. Zależy to od siły czy co? 

Andretriada

Andretriada

Użytkownicy
posty37
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a tych strzał to przypadkiem nie robi Bosper na zamówienie?
Robi, ale może też on nauczyć nas samemu je wytwarzać; chciałem ich właśnie trochę porobić, ale czegoś mi brakuje i nie mogę znaleźć informacji, czego konkretnie.

Pokora

Pokora

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
O co chodzi, gdy podczas uczenia się wyskakuje "(coś tam) exceeding allowable training interval"?

Na początku myślałem, że to coś z granicami przy uczeniu się np. broni jednoręcznej, np. przy 30%, ale bez względu na to ile chce się nauczyć, nie mogę więcej niż 30. Zależy to od siły czy co?

To jest związane z programi trochę, ale chyba nieprawidłowo. Ucz się po 1pkt to będzie działać, i potem powyżej progu znowu działa 5 przez chwilę.
jak wykonać prawidłowo zadanie "missing"? Dałem wenzelowi jego ekwipunek, żywność oraz miecze. Wykonałem zadanie z magicznym portalem (choć nie mam pojęcia jak go uruchomić). Fabuła jak na razie dalej nie rusza...

Do uruchomienia portalu potrzebny jest taki czerwony kamień ogniskujący. Musisz o tym porozmawiać z niewolnikiem, który kiedyś był magiem. Nie pamiętam kto dokładnie; może Crowe(jak oddasz mu pamiętnik)?

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś czas temu też miałem ten problem.Wgrałem najnowsze hotfixy i działało jak należy.

A które hotfixy sa najnowsze? Pobieralem pliki z tego tematu gdzie jest opis modyfikacji i linki do angielskiej wersji i samego moda.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
TheMrFalwack - Wysłałem Ci na priv.

Czy wie ktoś ile moonstonów można zebrać w całej grze ?

Horgath

Horgath

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy moze mi ktos powiedziec jakie skladniki sa potrzebne do tej ostatecznej broni? Wykonalem wszystko a tej kamiennej pumy co byla w poprzednim returnie nie ma,wiec co trzeba zdobyc w zamian??

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak sie ujezdza tego cieniostwora? Kupilem kamien od tego orkowego handlarza ale nie wiem jak na niego wsiasc.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podłączam się do pytania :D Wbiłem już dla petka z 30 lvli i dalej nic. Patrzyłem też w opcjach.. jest ride vehicle - shift+num6 ale nie działa.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podłączam się do pytania :D Wbiłem już dla petka z 30 lvli i dalej nic. Patrzyłem też w opcjach.. jest ride vehicle - shift+num6 ale nie działa.

To jego sie lvluje? wtf. Jak ja go przywoluje to on tylko stoi i ni chuja tylko mlaska a jak odejde to odlatuje do wymiaru Beliara.

0 użytkowników
Do góry