Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8860417 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8860417

Odpowiedzi 37317

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To jak, da radę ktoś powiedzieć gdzie znaleźć dobry miecz dwuręczny ew. pod zręczność :)

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
To jak, da radę ktoś powiedzieć gdzie znaleźć dobry miecz dwuręczny ew. pod zręczność :)
Tego ci nie powiem, ale na cmentarzysku orków tam gdzie w G1 pokonywaliśmy Baal Lukora jest 2-ręczny młot (240 obrażen, 200 siła).

Jednak Mag ma najbardziej przewalone jeżeli chodzi o arenę u orków. Trzeba kilka godzin tam walczyć.

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@SonGoku ale urwał ! oni chyba naprawdę nie mieli gdzie tych korzeni dawać xD

Zadaje i ponawiam pytanka:
1. Czy są receptury na mikstury PŻ z jagód ?
2. Gdzie znajdę książke do misji w orkowym mieście ?
3. Kto ma klucze do magazynu w zamku w GD, gdzie znajdę miecz Harta?

1. Cliff moze cie nauczyc robienia kompotów kazdy daje +10 max PŻ.

Dezerow

Dezerow

Użytkownicy
posty42
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakie są konsekwencje wykonania wszystkich misji dla orków? Będę mógł nadal współpracować z paladynami tzn odbić w późniejszej części gry zamek itd?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś wie ile trzeba czekać czasu zanim będę mógł ponownie podnieść statystyki z kapliczek innosa/beliara ?

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś wie ile trzeba czekać czasu zanim będę mógł ponownie podnieść statystyki z kapliczek innosa/beliara ?
10 lvli

drtazzz

drtazzz

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie powielam temat ale chuj  mnie strzela. Chodzi o rozmowę z mistrzami. Mianowicie robiłem wszystko wedlug solucji, kupiłem strój obywatela, zrobiłem wszystkie zadania u waznych osob w porcie, poszedlem do Pabla opowiedzialem mu o wszystkim zgarnalem 700 expa ale dalej mistrzowie nie chca ze mna gadac .... No i podepne tu druga sprawe mianowicie gdy naciskam C,V,B itp to menu postaci mam po rusku, ale ogolne menu gry diagoli itp mam po angielsku, what happenddddddd

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@drtazzz
1. Pablo wyraźnie mówił, że należy poczekać 1 dzień i dopiero mistrzowie będą rozmawiać.
2. Masz tak ponieważ nie wgrałeś pliku AST.dll zangielszczonego

drtazzz

drtazzz

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mistrzu jeszcze powiedz mi gdzie wrzucić ten plik a pobłogosławie cie na resztę życia

rerkus

rerkus

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Jak otworzyć tę skrzynkę przy bagiennym smoku? Tylko jej mi brakuje

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@drtazz jak już masz ten plik wrzuć go do folderu "System" tam gdzie grę odpalasz.

@rerkus wygląda na to, że jest zabugowana bo ja też jej nie mogę otworzyć.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Kliknij na skrzynkę jakbys miał ją otwierac. Nie ruszaj sie teraz z miejsca tylko wyrzuc zbroję na glebe. Spróbuj teraz. Jeśli nie dziala to pokombinuj z odległością wyrzucenia zbroi

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jak otworzyć krypte tam gdzie jest amulet angara?

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie otworzysz, a Amulet jest gdzieś w okolicy. Nie pamiętam dokładnie, gdzie, ale już go nie ma Szkielet-Mag z Kamiennego Kręgu.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

rerkus

rerkus

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno pytanie. Gdzie znajdują się łzy innosa bo nei ma ich tam gdzie zwykle

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rerkus Wyjdz z ostatniego pomieszczenia, na przeciwko otworzyła się ściana i tam są łzy

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
szukalem ale nie znalazlem moze ktos z was wie co zrobic aby nie placic kary po walce z alrikiem w porcie bo bez tej walki ani rusz z nauka walki tarcza

Pokora

Pokora

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam problem z questem 'unlimited power'. I z tym o ekspecydji magów też, dwa w jednym. Poczytałem solucje tutaj i po rosyjsku z rpgrussia i robię wszystko tak jak każą: naładowałem runę, oddałem dusze Janusowi, spotkałem golema; I tutaj pojawia się problem. Fregarah od razu jest agresywny, nie chce w ogóle ze mną rozmawiać. Musiałem użyć potki na niewidzialność, żeby móc odpalić dialog. Po dialogu dostaje update w notatniku, że spotkałem tego golema, ale po zabiciu quest się nie kończy. Tak samo nie znika ta śmiertelna brama do pokoju za nim. Dla przetestowania, wszedłem tam używając potki na nieśmiertelność, teleportując się cienostworem i w obydwu przypadkach pokój wypełnia się czerwoną mgłą która mnie zabija (albo próbuje w wypadku potki). Egezart nie ma żadnego dialogu, nieważne jak do niego zagadam.

Ogólnie całość jest nie do uratowania teraz? Czy mogę jeszcze coś zrobić, żeby zakończyć te questy?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
szukalem ale nie znalazlem moze ktos z was wie co zrobic aby nie placic kary po walce z alrikiem w porcie bo bez tej walki ani rusz z nauka walki tarcza
Eeee... Nie powinieneś mieć kary. Możesz sprobować wyciągnać bo poza bramy miasta podczas pojedynku i tam go wykończyć.

0 użytkowników
Do góry