Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8828951 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8828951

Odpowiedzi 37317

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Magia wody bodajże dobrze działa na nich ;d

= D

Tigorner

Tigorner

Użytkownicy
posty11
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak lub kiedy mogę się dostać do tej kopalni orków? (jak co to wiem gdzie jest)

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
A jak lub kiedy mogę się dostać do tej kopalni orków? (jak co to wiem gdzie jest)
Gdy pokonasz smoka Azoga w Dolinie Cieni oraz będziesz mieć qesta z znalezieniem zaginionych paladynów :)

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdy pokonasz smoka Azoga w Dolinie Cieni oraz będziesz mieć qesta z znalezieniem zaginionych paladynów :)
Azgalora.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Ma ktoś pomysł jak zabić tego bydlaka imitację śniącego, przed piramidą? Skurwysyn ma za dużo HP, powiedzcie mi jeszcze, gdzie znajdę 2 kawałki tego niby kamienia, 2 znalazłem przy mini śniących, a 2 kolejne też są przy tych śniących? Znaleźć nie mogłem, oraz jak radzić sobie z upałem? Narazie gram tylko nocą :)

Tigorner

Tigorner

Użytkownicy
posty11
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ochrony przed upałem uczy assassyn Gonzalez w Khorinis, ale najpierw bodajże musisz ruszyć do przodu wątek misji "Missing Novices".

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Ło panie to dopiero w 3 rozdziale, a ja jestem cały czas w drugim i chce mieć ten cyrk z głowy, a co z tymi potworami, da się to gówno jakoś szybciej ubić?

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ci pseudo śniący na pustyni to niezła porażka. Grając magiem ognia na przykład jedyny sposób, żeby ich ubić to wejście na jakiś słup i spam zaklęciami. Szczerze jeśli tak ma wyglądać jedyna skuteczna walka z bossem magiem to pozdrawiam twórcę moda :P. Tych pod piramidą załatwiłem w 3 rozdziale, ich pewnie dało by się w 4 uczciwie (może) pokonać. Natomiast ten mini śniący przy łzach innosa to magiem z duża ilościa many jest nie do zajebania. Leczy się i wysysa z nas manę z każdym hitem, w 4 rozdziale nic mu nie mogłem zrobić tak więc pozdrawiam. Poziom normalny :)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Tych śniacych to jedynie można chyba zabić w 2 rozdziale blokujac za kolumna tak samo tego trolla. Sam tak zrobiłem ale długo strasznie się z tym meczylem. Pozatym gdzie są te ołtarze z kolumnami co płoną, muszę zabić tych kamienych straznikow mam 4 a 5 po godzinie nie moglem znalesc i dalej nie wiem gdzie jest.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Pustynia Adanosa Welcome to.....

ja grałem nekro i miałem jeszcze bardziej przejebane niż wy bo moja magia początkowa jest dużo słabsza a przywołańce giną od magii bosów :lol:

Ja ubijałem bosów młotem Adanosa z 90 pkt siły na pokładzie i ok 500 szt mięsa. Warto zaznaczyć że 1 szt pieczonego miesa zwraca 15 % wytrzymalosci wiec to oplacalny deal i odbiegamy od przeciwnika, ten zapada w spiaczke i zaczynamy napierdalac z mlota adanosa lub innej broni

A cyrki to były z ogniostym avatarem Innosa, tym zjebanym golemem  :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:. Tam to dopiero go się bugowało na tej małej piramidzie. :facepalm: A kurwa wolę nie myśleć co się odjaniepawla tam na legendarnym poziomie. Bijesz takiego przeciwnika z 10h, w końcu ci się udaje, okrzyk: JESTEM MISTRZEM GOTHICZKA!111oneoneone,  i nagle Acess Violation :lol2:

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
Jak działa wskrzeszanie? Mam ze 20 zwojów (Breath of Death), ale nie znalazłem sposobu na użycie ich, skrót Lshift+num0 z AST też nic nie robi. Trzeba być do tego magiem?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Gdzie mozna znales tabliczke druidów blisko zamku w gd? zebrałem tą z wierzy kolo orka co robi ulu mulu i z obozu lesnego.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Wiktor19971

Wiktor19971

Użytkownicy
posty71
Propsy8
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem dla Gallahada czy jakoś tak, kiedy przynosze mu listy od Lutero,Fernando i Sarandrila nic mi nie mówi, nie mam dalszej części zadnaia.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jak działa wskrzeszanie? Mam ze 20 zwojów (Breath of Death), ale nie znalazłem sposobu na użycie ich, skrót Lshift+num0 z AST też nic nie robi. Trzeba być do tego magiem?

Przecież to klawisz H.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Misja człowiek z przepaską na oku. Nie wiem czy to wina returninga czy tak było by w zwykłym gothicu. Greg stał przed jaskinią z pierwszym skarbem, ale jako że nie mogłem sobie poradzić z goblinami to olałem na jakiś czas. W międzyczasie wybiłem bandytów Dextera no i normalnie Greg się pojawił z tym że teraz nie zaczęła się żadna kwestia dialogowa z nim, o niczym tez nie mogę z nim porozmawiać. Stoi przed wieżą Dextera.

Spalony quest? Da się jakoś to ruszyć?

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Simen Umm... Nie. Jeśli masz na myśli to co jest napisane w Settings -> Controls -> AST Management -> Use the Scroll of Resurrection to tam stoi LShift+Numpad0 (albo Numpad9, wgrałem powiększone czcionki i może ucinać, ale żaden nie działa). Zresztą, H też nic nie robi. Chyba że w Marvinie, wtedy rani, czyli zawsze coś ale nie o to chodziło.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Powitać wszystkich ;d

Mam jedno zajebiście ważne pytanie, ktoś w 1 rozdziale uczy kradzieży kieszonkowej? ;v
Poza Cassią, bo jako nekromanta nie mogę dołączyć do gildii złodziei ;-;
+zadania Gallahada norm po dołączeniu do jakiejś gildii, w tym przypadku jako Nekromanta, mogę robić? ;]

Z góry dzięki :D

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Powiem tak: z zostaniem nekromantą czekaj, aż wypełnisz wszystkie zadania xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czyli trzeba zacząć od nowa >.> w sumie to tylko 10h albo 15 w plecy^_^ Dzieki za odp ;d

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
No ja dołączyłem do najemników mając przegrane koło 20 godzin, ale zrobiłem wszystkie misje w 1 rozdziale.

Mam takie pytanie, bo zabiłem te amule przed świątynia, otworzyła się 1 brama, oraz zabiłem 5 tych strażników, połączyło mi te nich tabliczki ala kamień runiczny i nie chcą mi się otworzyć 2 brama, co robić?

0 użytkowników
Do góry