Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849710 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849710

Odpowiedzi 37317

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zależy na jakim poziomie trudności grasz, jeśli grasz na łatwym albo normalnym możesz śmiało pakować w życie, bo i tak będziesz miał dużo punktów nauki co level i na łatwym to nic prawie nie kosztuje.
Grając wojownikiem wiadomo, że trzeba pakować w siłe i w broń Jednoręczną/Dwureczną, a expa w grze jest i tak dużo. więc nie widzę potrzeby żeby wojownik marnował pn na zręczność gdzie i tak pod koniec gry będzie miał jej dużo bez wydawania dużej ilości punktów nauki.

= D

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, chciałem nauczyć się u Allrika posługiwania tarczą, ale on nie chce mnie nauczyć, a jako, że litery w dialogach czasami się zlepiają mimo iż jakąś poprawkę instalowałem to nie bardzo wiem o co mu chodzi. Ktoś wyjaśni co muszę spełniać? Jest jakaś PEŁNA solucja do returninga 2.0? Albo przynajmniej taka, która opisuje wszystkie questy, których w poprzednim returnie nie było?

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Thalias Musisz najpierw zawalczyć z Alrikiem by czegokolwiek uczył (tak samo walki bronią jednoręczną). I przynieść mu jego miecz.

A pełna solucja jest, o tu: http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.0;all
Tylko, że po rosyjsku.

LuigiMLG

LuigiMLG

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przyjaciele , czy to normalne że po tym jak Moe chciał przekonać mnie pałą do zapłaty za lokal , a ja mu pałą wybiłem ten pomysł z głowy , dostałem taką grzywnę że się mało nie ze***em (1500 złota).
Czy to tylko bug ? Bo koniec końców to on "zaczął" :D

212samuraj

212samuraj

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak pokonać strażników na pustyni adanosa co wyglądają jak śniący w wersji 0.61?

Aceaelus

Aceaelus

Użytkownicy
posty36
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak pokonać strażników na pustyni adanosa co wyglądają jak śniący w wersji 0.61?

Masz na myśli tych dwóch przed wielką piramidą ? Jeśli tak to ich możesz zranić tylko jeśli znajdują się blisko siebie.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Ja mam takie pytanie dlaczego piszę, mi, że brakuję mi umiejętności, gdy chce ulepszyć zbroję najemnika, nie pamiętam co dokładnie ale na poziomie 20 czy coś takiego, to samo mieczy z magicznej rudy nie mogę wykuć, pomimo, że znam się na wykuwaniu i wydobywaniu rudy, co jest jeszcze potrzebne?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tworzenie sztab magicznych.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ja mam takie pytanie dlaczego piszę, mi, że brakuję mi umiejętności, gdy chce ulepszyć zbroję najemnika, nie pamiętam co dokładnie ale na poziomie 20 czy coś takiego, to samo mieczy z magicznej rudy nie mogę wykuć, pomimo, że znam się na wykuwaniu i wydobywaniu rudy, co jest jeszcze potrzebne?
Chodzi tu o umiejętność kowalstwa (jest określona w umiejętnościach). Dostajesz punkty za wykonywanie różnych rzeczy na kowadle, np. każdy wykuty prosty miecz daje +1.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

212samuraj

212samuraj

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz na myśli tych dwóch przed wielką piramidą ? Jeśli tak to ich możesz zranić tylko jeśli znajdują się blisko siebie.
chodzi mi o tego obok wielkiej i małej piramidy i jeszcze jednego(4 fragmenty pierscienia)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jak zabić mini śniącego tego w piramidzie co sie skacze na dół na pustyni . Przed mini śniacym jest walka albo po lewej albo po prawej. Pare razy go uderze i całe zycie mu sie regerenuje...

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na którym lvl wchodzicie na trudnym w III rozdział?

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Zadanie dla gallahada z listami polecajacymi.
Mikstura orkow dla salandrila. Ork normalnie jest w jaskini z portalem jak sie wyjdzie z miasta. U mnie teraz go nie ma z jakiegos powodu. Czy to normalne? Gdzie moge znalezc innego orka z ta mikstura?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
U mnie zawsze ork pojawiał się i w wersji 2.0 i Rebalance 2.1 jak masz wschodnią bramę i jest mika to idziesz w lewo u góry ścieżka prowadzi do latarni morskiej a normalnie prosto do jaskini z bandytami, i obok tej jaskini jest właśnie ten ork.

Digir

Digir

Użytkownicy
posty2
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie dołączenia do questu z magicznym eliksirem w celu dołączenia do bractwa. Rozmawiałem z Constantiono, a później z Neorasem i mówi on że ta mikstura/przepis jest ukryta w klasztorze. Czy dalej ona się znajduje w skarbcu w tej skrzyni? Bo żeby okraść Goraxa z klucza trzeba mieć 100 zręczności na poziomie normalnym, a po 50 punkcie trzeba mieć 15 pkt doświadczenia aby otrzymać 5 zręczności. Jest to dla mnie niewykonalne biorąc pod uwagę, ile już punktów wydałem na siłę i 1h. - Wersja 0.61

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Klucz do skarbca znajduje się w skrzyni w komnacie magów.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Ja mam takie pytanie, w khorinis są takie mini lokacje zamknięte tam gdzie była smocza zguba, i dużo innych takich jest, oraz grobowiec Inubisa i potrzebuję kluczy, gdzie je mogę znaleźć? I jeszcze jedno pytanie, jak się robi zwoje? Nauczyłem się ale nie mam odpowiedniego narzędzia.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Te krypty będą otwarte w 5 rozdziale. Do robienia zwojów potrzebny jest pergamin i pióro.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Te krypty będą otwarte w 5 rozdziale. Do robienia zwojów potrzebny jest pergamin i pióro.

A no to spoko, a gdzie znajdę pióro? : D

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
U tego gościa w porcie co handluje mapami chyba

0 użytkowników