Hejka, mam parę pytań bo pomału już dostaję szału.
1. gdzie nakopać sobie bryłek żelaza? ze złotem i rudą nie ma problemu, a żelazo potrzebuję na ulepszanie zbroi bo te są cienizna bez tego. dalej śmigam na ciężkiej zbroi straży (bandyckiej, 90 obrona), ale mam tylko jedną sztabę żelaza, sam w zasadzie nie wiem skąd.
Względnie info gdzie można jakieś zbroje dorwać. Armor na 100+ def. Gdziekolwiek, mam kamień przemiany w krwiopijcę więc mogę latać nawet w lokacje gdzie normalnie bym ,,się nie przebił"
Nawet z duchem 1 na 1+summon dam radę ręcznie na srebrnym mieczu jeżeli będzie trzeba gdzieś wbić, gdzie się z takowymi stworkami spotkam
2. Kto do jasnej ciasnej ma ten przepis na hp z jagód? byłem w khorinis u handlarzy, constantino ani luthero nie mają. Byłem w gd gdzie ani sengrath, ani edgar ani tandor nie mają przepisu na hp, tylko te sa siłę z serc orków, wytrzymałość z jaszczuroczłeków i jakieś ochrony przed ogniem i czymś tam jeszcze. A jagód w sumie z 500, to trochę hp bym nadarł.
3. Jakaś w miarę ogarnęta broń 1h? do 190 siły. Wciąż latam z czymś na 166 dmg z 1 rozdziału, nic lepszeo nie mogę znaleźć. Nawet w leżu ognistego smoka nie ma na returnie 2.0 nocnego łowcy. Został chociaż złoty obłudnik na 190 dmg w tej grocie corristo? Ze szkieletem 1 na 1 w miarę daję radę bez summona, może tam ogarnę ale to ostatnia deska ratunku, wolałbym jakieś inne opcje jak są. W razie jakiś innych lokacji pod miecz to i z elitarnym orkiem też sobie dam radę, ale tylko 1 na 1 bo mam słaby def, więc ja go mam na 5 critów, a on mnie na 4 hit.
4. Dlaczego matteo nie chce mnie nauczyć ulepszania biżuterii? mówi że ,,nadejdzie pora", a mogę klepać tylko te pierścienie żelazne za 10 lp, a szkoda na nie chyba pchać dobrych kryształów.
To są rzeczy które chciałbym w miarę sobie wyprostować zanim wezmę od garonda list do hagena i wejdę 1 raz na pustynię adanosa. Wszystko jest ważne hp pod saktę na 3 krąg czar, def i miecz no bo def i miecz, zawsze czuję się z nimi lepiej, a i gra płynniej dzięki nim mija;)