Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8843554 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8843554

Odpowiedzi 37317

maniek1159

maniek1159

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemanko wie ktoś może jak zwiekrzyc pkt umietnosci tworzenie run i kto uczy wycinania serca demona oprócz groma bo u mnie generalnie troll go zabił
Pkt tworzenia run zwiększysz tworząc po prostu nowe runy :)
  no tylko jakie skoro jestem magiem ognia mg nauczyć się tylko ogniste strzały a nastepnie kuli ognia a żeby stworzyć kule ognia musze mieć 15 pkt tworzenie run a ma 5...

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz rozwalić zwykłą runę na stole runicznym na małe kawałki i potem stworzyć całą runę z tego.

Jeśli nie znasz angielskiego/rosyjskiego to odpuść sobie tą grę.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jak zrobic te zadanie od Ignaza z jego zwojem? Pobilem valentina uzylem zwoju i nic.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co wiem to najlepiej jest wybiec z postacią poza miasto. Ja dopiero obczaiłem co i jak w późniejszych rozdziałach, ale ignaz już nie żył.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
tylko jaką? valentino nie dziala a jak sprowokuje jakiegos obywatela to jak biegnie za mna krzyczy straznikow i goni mnie pol khorinis

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś porady żeby Hagen przeżył walkę orkowie vs reszta świata?

Wszyscy giną kurde, pyrokar, saturas, hagen...

Post połączony: 2016-08-05, 11:01
Dobra poradziłem sobie, ale po wyzwoleniu Khorinis nie ma dialogu z Hagenem dot. poszukiwania kapitana i ekipy (wg solucji). Ktoś też tak miał?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A gadałeś jeszcze z Lee?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem tkwił w tym że w ogóle hagenowi nie pokazałem mapy do zapomnianej wyspy.

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie, ma ktoś z Was mapkę bądź zna kilka lokacji, w których występują tabliczki aktywujące teleporty? Z góry dzięki! :-)

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja sobie pykam takie afterparty, i dopiero w 7 rozdziale przybyłem do Janusa w klanie Icewind, ale odrazu mnie atakuje :D Chyba zrąbałem ten quest...

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mnie tez atakowal od razu i trzeba przyznac ze ma jebniecie :D

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też dopiero w 7 rozdziale poszedłeś?

Niktważny

Niktważny

Użytkownicy
posty4
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@JustNatex Masz je rozpisane w temacie Solucja + Porady, pierwszy post.

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
rozpisane, ale robilem zgodnie z solucja i tak atakuje jak trzeba isc do niego
w 7 rozdziale tez chcialem zrobic

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli Q jest spierdolony ;]. Lub też trzeba to wszystko zrobić przed wygnaniem opiekunów?

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam problem z wątkiem zaginionych nowicjuszy. Członek sekty obozujący koło jeziora narzeka na nocne hałasy w jaskini. No to śpię do północy i wchodzę tam jako chrząszcz/ przemieniam się wewnątrz. Na ruskim forum piszą, że powinien nastąpić wpis w dzienniku i pojawi się potwór. U mnie to nie ma miejsca. Co robię źle?

Aha i jeszcze jedno pytanie: jak dokładnie dostać się do orkowej kopalni żelaza? Coś wspominacie o mieście orków, ale nic konkretnego.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Jak zrobic te zadanie od Ignaza z jego zwojem? Pobilem valentina uzylem zwoju i nic.
Użyłem zwoju w 3 rozdziale na Pepe i dopiero zadziałało :P

Post połączony: 2016-08-05, 19:28
Wie ktoś jak mogę zdobyć pure spirits potrzebny do wytworzenie Eliksiru ducha ? Chodzi chyba o czysty spiritus tylko nie wiem jak go zdobyć...

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pure alchohol robisz na stole. Trzeba kupic na to recepte. Mozna go robic z rumu, grogu i sznapsow

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z Gildią Zabójców, zrobiłem zadanie z Gerbranthem odnośnie spotkania. Zapytałem się go gdzie mogę go spotkać i powiedział że koło sędziego o północy, ale wgl nie zajrzałem tam i teraz mam 2 rozdział i lipa, śpie do północy ale go tam nie ma. Dodam że jestem w 2 rozdziale. Jest możliwość jeszcze dołączenia do nich?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z Gildią Zabójców, zrobiłem zadanie z Gerbranthem odnośnie spotkania. Zapytałem się go gdzie mogę go spotkać i powiedział że koło sędziego o północy, ale wgl nie zajrzałem tam i teraz mam 2 rozdział i lipa, śpie do północy ale go tam nie ma. Dodam że jestem w 2 rozdziale. Jest możliwość jeszcze dołączenia do nich?

Masz lipe, pożegnaj się z tą gildią bo w Returnie 2.0 masz tylko jedną szansę właśnie tej samej nocy na spotkanie Asmala.

0 użytkowników
Do góry