Chodzi o to, ze raczej dziala tylko ponoc strasznie fixuje gre, przez co staje sie mocno zbugowana i crashujaca. Dlatego ktos stworzyl tego Console Hackera, po to zeby gry nie wykraczalo, po uzyciu marvina w modach.
Po prostu boje sie uzyc Marvina, bo nie chce problemow. A ponoc sa jakies bezpieczne sposoby na uzywanie go, tylko nie wiem jak to sie robi heh
Powiem tak. Użyłem konsoli do przywołania poszukiwacza, pierścienia Kruka, księgi dla orka w orkowym mieście oraz misy baronów dla Cassii. Nie miałem problemów z grą. Na rosyjskim forum jak tu już ktoś pisał, polecali używać konsoli do przywoływania rzeczy, które znikają i nie powinno być z tym problemów.
Jeśli idzie o item który znika np. złoto, sztaby złota i inne questowe rzeczy to można je wyrzucić z ekwipunku i dopiero wtedy zapisać grę. Wiem, że to głupio wygląda ale sprawdziło mi się w przypadku kilku rzeczy, które wyrzuciłem i później po nie wróciłem. Rzeczy znikają podczas wczytywania sejwa. Przynajmniej tak było u mnie.
Post połączony: 2016-04-19, 19:57
Tylko ze w opcjach wizualizacji nie mam zadnego marvina, tylko tekstury, modele, widocznosc i niebo "on/off"
Fakt w wersji 0051 nie ma marvina. Może się go uruchamia w normalny sposób jak to było w zwykłym gothiku, nie wiem.
Post połączony: 2016-04-19, 19:58
Ta, ale i tak "to nie jest poprawna aplikacja win32"
Sprawdź czy ci antywirus nie blokuje tego pliku. Ja mam tak z Kasperskim.
Post połączony: 2016-04-19, 20:00
@ teddy_bear
Golem po prostu pojawił się w pewnym momencie przed zdobyciem łzy.
I okazuje się że mój problem z magicznymi kryształami dla merdariona to nie rzadkość. Kod znalazłem na ruskim forum. Kryształy nieraz giną z ekwipunku. a kod na nie to:
ItMi_MagicCrystal_Unsharp
Wrzuć to do działu bugów, może się komuś przyda.