Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849025 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849025

Odpowiedzi 37317

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Czy to naturalne że nie mogę ukończyć zadania z ludźmi dla Osaira? Załatwiłem tych ludzi
Rafael <--- modlił się i kazał mi iść do Osaira Teraz modli się w świątyni
Nazim <---- Był w kopalni pogadałem ze ślepcem mówiąc mu że dla Osaira, teraz stoi przed jaskinią.
Kudir <--- Nie było go nigdzie więc przywołałem go na kodach. Chciał wiśnię trolla więc mu ją dałem.
I ten co chciał pieniądze dałem mu 3k golda i się zgodził... O co biega? W dzienniku mam że wszyscy są załatwieni. A opcji zakończenia questa nie ma...

Z tego co kiedyś tłumaczyłem dialogi to było napisane, że musisz zapłacić 5k golda, nie jestem dokładnie pewny, i jeśli się nie mylę to musisz przekonać chyba 5 osób, będę musiał przejrzeć skrypty to Ci powiem dokładnie :D

Ward

Ward

Użytkownicy
posty30
Propsy27
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś może gdzie można znaleźć naszyjnik, kwiatki i wiersz dla Loa'i? :P

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Kwiatek jest w Jarkendarze, kolo smoka Ashtara.
Naszyjnik robi nam Mateo, po wykonaniu zadania z tym jego narzędziem. Potrzeba do tego 5 czarnych pereł i sztabka zlota.
A wiersz to ksiazka Poemat Myrtany, do kupienia u Mateo.

#Król_GothicSite

gregory2213

gregory2213

Użytkownicy
posty9
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O co chodzi z questem od Onara przed dołączeniem do najemników? Mam wyczyscyć okolice krypty z potworów. Chodzi o kryptę, w której domyślnie jest Pan cienia Inubis? Jeśl itak, to jak się do niej dostać?
Przejrzałęm kilka stron tutaj i niczego nie znalazłem.

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
To jest zadanie z poprzedniego Returninga wiec sprawdz sobie solucje do niego...

#Król_GothicSite

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Ktoś wie o co chodzi z tym Osairem??? Szukałem wszędzie i nic nie ma... Za cholerę nie mogę zadania ukończyć, mimo iż mam aprobatę wszystkich tych ludzi...

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

gregory2213

gregory2213

Użytkownicy
posty9
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To jest zadanie z poprzedniego Returninga wiec sprawdz sobie solucje do niego...
Grałem w poprzedniego Returninga i nie kojarze tego questa.

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Nie wiem, w koncu dotarlem do Zamku w GD i nauczylem sie robienia kompotow. Wyszlo mi ich tylko 16, wiec to jest +160 hp. Lacznie mam 1700. Poziom trudnosci: sredni.

Wytlumaczy mi ktos, jakim jebanym cudem kilka gagatkow stąd wypisuje o tym, ze w 2 rozdziale w krainie Adanosa maja po 5 TYSIĘCY HP??

W jaki sposób? Bo nie wierze, że aż tyle punktow nauki wpierdolili w HP....

#Król_GothicSite

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O co chodzi z questem od Onara przed dołączeniem do najemników? Mam wyczyscyć okolice krypty z potworów. Chodzi o kryptę, w której domyślnie jest Pan cienia Inubis? Jeśl itak, to jak się do niej dostać?
Spoiler
Zadanie jest powiązane z kolejnym zadaniem od Onara. Będziesz musiał się przejść na spacer z jego żoną. Dlatego proponuję ci wyczyścić okolice od Sagitty od farmy Onara ze wszystkiego co mogłoby ja zabić.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem, w koncu dotarlem do Zamku w GD i nauczylem sie robienia kompotow. Wyszlo mi ich tylko 16, wiec to jest +160 hp. Lacznie mam 1700. Poziom trudnosci: sredni.

Wytlumaczy mi ktos, jakim jebanym cudem kilka gagatkow stąd wypisuje o tym, ze w 2 rozdziale w krainie Adanosa maja po 5 TYSIĘCY HP??

W jaki sposób? Bo nie wierze, że aż tyle punktow nauki wpierdolili w HP....
Po prostu graja na łatwym i tyle. Ja na normalnym poziomie skończyłem grę mając chyba jakieś 5600 pkt życia.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Rabittous

Jak pisałem wcześniej - mi się na ciężkim udało wyciągnąć ponad 5.5k hp wszystkimi tymi tabliczkami, miksturami, żywnością, bonusami od broni/pancerza/amuletów/pierścieni/pkt nauki/dodatkami za zabicie legendarnych stworzeń. Z mniejszą ilością nie da rady komfortowo grać - trzeba uciekać właściwie przed wszystkim. Pamiętam sytuację, która pierwszy raz wzbudziła we mnie obawę "to jak tak się odpierdala tutaj, to strach pomyśleć o górniczej dolinie" Miałem 1.5k hp w bodajże 3 rozdziale, to ork elita z zadania z amuletem Harada miał mnie na dwa strzały, w przypadku krytyka na jeden.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Czyścisz wszystko co jest do okoła szkielety krwiopijcy itp.. Na drugi dzień po 12 idziesz do Onara i targujesz się o pensje ;)

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema Ktoś zapoda save na maxa zrobiona postać jak mogę zacząć zadania, w gildi morderców  bo nie ma go tam gdzie w retrunigu 1 jest byłem tam o północy

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
... to ork elita z zadania z amuletem Harada miał mnie na dwa strzały, w przypadku krytyka na jeden.
Ciężkie było bydle. Ja załatwiłem go z pomocą  Diego choć przyznam, że chyba dwa razy musiał polec. Jak dobrze pamiętam to było w 1. rozdziale.

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie się nauczę powyżej 100 siły ??

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
U kupca Erola który pomaga nam dołączyć do gildii kupców :)
jest jeszcze Torlof, Harad ( tylko jak jesteś jego czeladnikiem )

= D

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
nie mogę u Erola coś :/ bug czy co

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam kolejny problem  kurde u zabójców nawet nie mogę rozpocząć zadań on nawet wambo nie zabija tylko chwilkę pogada i finał cały :/ i wraca z powrotem :(

0 użytkowników
Do góry