Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8863760 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8863760

Odpowiedzi 37317

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Simen

Tyś mój bohatyr.

No więc nareszcie długo upragniony... KONIEC. Zrobiłem wszystko co się dało, gildia Strażnik Bractwa, ilość questów spierdolonych przez bugi/znikające z ekwipunku przedmioty: 7.

Jedyna zagadka, jakiej nie udało mi się rozwikłać, to po co były w ważniejszych bossach (Kruk,Cor Kalom, Kreol i któryśtam jeszcze) "części kostura". Po wejściu w ich id edit focusem, dowiedziałem się, że są one częściami niejakiej "Dragon Staff". Ktoś rozwikłał tę zagadkę? Co trzeba z nimi zrobić?

Jeszcze mi się przypomniało, pamiętam też, że w krypcie paladyna, o której informuje nas Hagen była na końcu taka dźwignia. Aż chyba sprawdzę, czy aby te fragmenty nie mają związku właśnie z tą dźwignią.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ile godzin gry?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Bodajże 124. 101 Gothicowych dni.

Niestety, fragmenty nie mają związku z, jak mniemam "kosturem". Popytam jeszcze u Ashtara i sprawdzę czy przy kapliczkach bogów są jakieś nowe linie dialogowe - jeśli Ashtar nie będzie miał na temat nic do powiedzenia, ani przy kapliczkach nie będzie nowych linijek, to szczerze powiedziawszy nie mam już pojęcia do czego te cztery fragmenty służą. Czyżby wycięta i zapomniana zawartość? Easter Egg dla najwytrwalszych, jak to miało miejsce z "Bratem Szponu Beliara" w Globalu?

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Ktoś wie kto jest tym drugim myśliwym do obozu ? Bartoka bez problemu odgadłem, ale ten drugi to sam nie wiem próbowałem te osoby (Niclas, Cavalorn, Grimbald, Wilk) ale pomysły już mi się skończyły...
2) Gdzie mogę zdobyć 2h na umarlaków ? W reb 2.1 był on u Kreola ale teraz ta, go nie ma :O
P.S Dzięki za odp. z tymi panami :)

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Niech ktos mi powie, bo jeszcze nie zagralem w Returna a wolalbym to wiedziec. Mianowicie, jest zadanie z jakims Orkiem kolo Khorinis ktore pozwoli nam na dostanie sie do ich miasta czy cos. Z tego co czytalem, do tego orka nie trzeba miec ulu-mulu, ale zeby juz sie dostac do miasta orków jest ono potrzebne. I teraz dalej - w tym miescie są ponoć zadania z areną, gdzie sie walczy z orkami. Jak to wyglada? Przeciez o ile dobrze pamietam, walka z orkiem za pomocą ulu-mulu konczylo sie tym, ze przestalo ono permamentnie dzialac i znikalo z ekwipunku, a znowu zdjąć ulu-mulu zeby walczyc z orkiem na arenie, zdjecie go w samym srodku miasta orków raczej nie bedzie skutkowalo zbyt dobrze :D Jak to jest zrobione?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Przed chwilą zrobiłem arenę tych orków więc ci powiem :D Tego orka Ur-Kras'a musimy uratować w I rozdziale (można spokojnie do niego zagadać bo jest ranny i prosi o pomoc ;-; wybierając właściwe opcje postanawiamy mu pomóc :) Trzeba u Salandira kupić zwój za 500g (jest w oknie handlu) i wtedy wrócić do orka... To koniec 1 rozdziału (jeśli mu nie pomożemy zablkujemy sobie parę zadań w mieście orków :/ )) Późnej jest w mieście na lewo od wejścia głownego (Takie dwa duże słupy, i teraz trzeba Ulu-Mulu aby z nim gadać xD) i tam daje nam questy...
Walka na arenie wygląda tak że możemy walczyć TYLKO ULU-MULU (nie znika wtedy)
Walk jest chyba 6 więc trzeba się namęczyć :/ (Ulu-Mulu ma animacje toporów jak coś)
To chyba ci wystarczy :)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tak, wielkie dzieki :P

Szkoda, ze nie zrobili tego jak w Dark Sadze, że z orkami mozna normalnie rozmawiać w takich miejscach jak miasto orków itd. Tak bylo chociazby w Dolinie Cienia.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Nie jest tak źle, w mieście orków nie ma nic do ubicia, no poza pełzaczami i areną, ale i tak większość zadań u orków typu zabij, przynieś jest na zewnątrz. Taka rada, nie przywołujcie Craita w mieście orków ;-;

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli idzie o arenę to tylko pierwszą walkę musisz walczyć Ulu-Mulu, później można własną bronią.

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, czy w umiejętnosci walki "Dwoma bronmi" można używać tylko tych co wymagają zręcznosc? czy siła tez? i ogólnie w co lepiej inwestować jak chce zrobić postać pod dwie bronie :P Sila czy zręka pozdro.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Witam, czy w umiejętnosci walki "Dwoma bronmi" można używać tylko tych co wymagają zręcznosc? czy siła tez? i ogólnie w co lepiej inwestować jak chce zrobić postać pod dwie bronie :P Sila czy zręka pozdro.
Miecz prawo-ręczny wymaga siły zaś lewo ręczny zręczności (najlepsze ostrza to księżycowe 150 zręczności i 250 siły) Samej walki nauczyć się można dopiero w 3 rozdziale, dodatkowo trzeba iść w 2h aby zadawać krytyki.

Sehio

Sehio

Użytkownicy
posty52
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja sam osobiście nie mogę założyć lewej broni (Jakiś straszny bug, który ponoć ma zostać naprawiony, przynajmniej tak jest napisane na Rpgrussia)
Więc nie napalałbym się zbytnio na to, chyba że istnieje jakiś sposób na odbugowanie tego.
btw. gram na wersji 0.51 hotfix 4, z czego hotfix odpalony bez nowej gry ;/

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Lol mi normalnie duale teraz działają mimo iż nic nie robiłem xD (Jeśli na kodach chiałeś, to mi też tak nie działały...)

Sehio

Sehio

Użytkownicy
posty52
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lol mi normalnie duale teraz działają mimo iż nic nie robiłem xD (Jeśli na kodach chiałeś, to mi też tak nie działały...)
Nic z tych rzeczy. Skończyłem cały wątek "Masyaf", nauczyłem się od Tiamanta duali, kartkę przeczytałem, ale gdy chcę założyć broń na lewą rękę, to mam napis "Do not put fresh weapon right hand" albo coś w tym stylu.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Hmmm może założyć dwa takie same ostrza lub coś w tym stylu xd tak BTW.  Jak robiłeś wątek tych asaaynow to jakikolwiek miał chociaż te dwa duale właściwe założone? ( nie te fake katany)

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Dobra poddaję się... Mam pytanie.
Drugi raz zaczynam przechodzić Returninga 2.0. tym razem już na najnowszej wersji (Wcześniej skończyłem na tej pierwszej). I otóż mam problem, bo za chuj nie mogę kupić tego cieniostwora, w poprzednim podejściu o nim w ogóle zapomniałem. Ten cały handlarz orków ma tylko jakieś gówno na sprzedaż i nic więcej, napierdalałem nawet NUM 9 przed tym cieniostworem to bezi mówił "Jak mam to zrobić?". Rozdział drugi, łucznik, wymagania spełnione, poziom trudny.
Spoiler
Ostatecznie niech ktoś poda kod na ten przedmiot który go przywołuje

COLORBLIND

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra poddaję się... Mam pytanie.
Drugi raz zaczynam przechodzić Returninga 2.0. tym razem już na najnowszej wersji (Wcześniej skończyłem na tej pierwszej). I otóż mam problem, bo za chuj nie mogę kupić tego cieniostwora, w poprzednim podejściu o nim w ogóle zapomniałem. Ten cały handlarz orków ma tylko jakieś gówno na sprzedaż i nic więcej, napierdalałem nawet NUM 9 przed tym cieniostworem to bezi mówił "Jak mam to zrobić?". Rozdział drugi, łucznik, wymagania spełnione, poziom trudny.
Spoiler
Ostatecznie niech ktoś poda kod na ten przedmiot który go przywołuje
Nie wiem czy on nie jest dostępny w 3. rozdziale albo można go kupić w 2. ale musimy zrobić,  którąś misję dla orków. Ktoś o tym pisał na forum.

Sehio

Sehio

Użytkownicy
posty52
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmmm może założyć dwa takie same ostrza lub coś w tym stylu xd tak BTW.  Jak robiłeś wątek tych asaaynow to jakikolwiek miał chociaż te dwa duale właściwe założone? ( nie te fake katany)
W jedną i drugą stronę nie działa, a co do tych assasynów to zdziwiło mnie to że żaden nie walczył tymi dualami.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki problem wykonałem 3 zadania by dostać się do gildi złodzieji dostałem w prezencie klucz od Atyli ale nie mogę otworzyć drzwi w porcie. Czy muszę jeszcze coś zrobić?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

0 użytkowników
Do góry