Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8860431 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8860431

Odpowiedzi 37317

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

I drugi problem : Nie mam pojęcia co zrobić aby wejść do kopalni orków... Ukończyłem wątek Azgalora ale nadal nie mogę wejść.. Talbin powiedział że widział jakiegoś paladyna blisko rzeki ale prawdopodobnie porwali go orkowie. I też nie wiem co dalej.. Szukam wszędzie i nic

Pogadaj z Jorgenem, potem wróć do Garonda, potem idź do Ur-Tralla

Nic a nic to nie dało. Jorgen , Garond i Ur-Thrall nie mają żadnej konwersacji. W tej misji było że Talbin widział jakiegoś paladyna przechodzącego przez rzekę obok zamku i możliwe że porwali go orkowie. Trzeba go znaleźć tylko gdzie on jest? Przeszukałem całe tereny w około zamku

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

I drugi problem : Nie mam pojęcia co zrobić aby wejść do kopalni orków... Ukończyłem wątek Azgalora ale nadal nie mogę wejść.. Talbin powiedział że widział jakiegoś paladyna blisko rzeki ale prawdopodobnie porwali go orkowie. I też nie wiem co dalej.. Szukam wszędzie i nic

Nic a nic to nie dało. Jorgen , Garond i Ur-Thrall nie mają żadnej konwersacji. W tej misji było że Talbin widział jakiegoś paladyna przechodzącego przez rzekę obok zamku i możliwe że porwali go orkowie. Trzeba go znaleźć tylko gdzie on jest? Przeszukałem całe tereny w około zamku

Wybacz popierdoliły mi się imiona . Musisz pogadać z Jergenem (tym co stoi na przełęczy, a potem jest w jednym z obozów kopiących rude w 2 rozdziale)

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Normalnie cholera mnie strzeli...
Spoiler
Pustynia - pokonałem Amuli wziąłem tabliczkę i wepchnąłem ją do pulpitu. Otworzyły się pierwsze drzwi piramidy.Zdobyłem berło, połączyłem z łzą i zabiłem kamiennych strażników. Kawałki tabliczki połączyły się, dostałem zapis, ale nie mam opcji, dialogowej żeby wepchnąć ten drugi kawałek do pulpitu.
Ktoś ma pomysł? Czy trzeba jeszcze zrobić coś innego przed wepchnięciem drugiej tabliczki?

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, nie mogę rozmawiać z rzemieślnikami w Khoronis, jak chce to odprawiają mnie z kwitkiem, co jest dosyć irytujące, dodam że nikogo nie pobiłem itd. Trzeba mieć jakieś ubranie mieszczanina czy chłopa czy co?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Porozmawiaj z Rupertem, potem z Pablo

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Paweł

Paweł

Użytkownicy
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ej wie  ktoś skąd mam wziąć mięso bo z wilków i ścierwojadów nic nie mam .

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Bo musisz nauczyć się patroszenia od Alvina.

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej,
Jak na pustyni napełnić te naczynia woda z kaktusa?

Post połączony: 2016-03-08, 20:40
Witajcie, mam problem z Gregiem. Poszedłem z nim do tej jaskini, ponoć mam znaleźć jego skarby.. Wytłukłem wszystkie gobliny z niemałym trudem, jeden miał statuetkę, ide spowrotem do Grega, a ten do mnie mowi, zebym sie pospieszył i przyniósł mu jego rzeczy. ;O W środku NIE MA żadnego krzyżyka, żeby móc cokolwiek odkopać, kilofy mam nawet dwa, o co chodzi?
Próbowałem biegać koło ognisk, patrzeć na ziemie i przeklikałem calą jaskinię, nie wiem o co chodzi. Tak dla kontrastu, w grobach normalnie kopałem już kilofem, kolo gospody Onara i farmy Bengara, kompletnie nie mam pomysłu, grał od nowa nie będę..

Szukaj "kupki ziemi"

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto nauczy mnie kopania rudy do 100%?
Spoiler
Snipes nauczył mnie do 30 a Grimes do 55.

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spoiler

Grimes mnie nauczył mnie do 100% więc nie wiem w czym problem..

Post połączony: 2016-03-08, 22:01

Wybacz popierdoliły mi się imiona . Musisz pogadać z Jergenem (tym co stoi na przełęczy, a potem jest w jednym z obozów kopiących rude w 2 rozdziale)

Dzięki teraz już poszło do przodu :) Ale mam nowy problem. Potrzebuję kradzieży kieszonkowej.. Z Billem nie mam żadnej możliwości konwersacji na ten temat. Cassia nie żyje.. Jest może jakiś kod na to żeby któraś z tych postaci (Cassia po ożywnieniu) chciała mnie tego nauczyć? Lub tak jakby ta postać była od nowa całkiem?

Thomzai

Thomzai

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będę bardzo wdzięczny za radę
Spoiler
Mam problem z teleportem w 3 rozdziale, otóż nie mogę go używać i czy wie ktoś co zrobić aby można było używać go ponownie? Jestem po uwolnieniu Benneta z więzienia

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykonać zadanie od Wilka, strzelam do tarcz ale nic to nie daje.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler

Grimes mnie nauczył mnie do 100% więc nie wiem w czym problem..

No cóż u mnie jest problem i chyba to jest bug.

Post połączony: 2016-03-09, 19:05
Jak wykonać zadanie od Wilka, strzelam do tarcz ale nic to nie daje.

Musisz w trzech strzałach pod rząd trafić w środek tarczy. Jeśli zrobisz to dobrze, to za każde trafienie powinieneś dostać 50pkt.

Amicis

Amicis

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć mam pare pytań.
1)Właśnie zrobiłem zadania dla Khornis, bractwa, najemników i jestem przed wyborem gildii. Niestety nie wiem jak mam zostać nekromantą lub magiem woda. Xardas mi mówił żebym dołączył do magów ognia o_O. Jak po prostu dalej ruszyć rozgrywkę.
2) Drugie pytanie odnośnie profesji. Chciałbym zagrać jakimś magiem (gram na poziomie łatwym), jednak słyszałem że gra nekromantą jest piekielnie trudna (ale jednak ciagnie mnie do nowej profesji). Polecacie by iść w nekromancje czy może jednak jakimś innym magiem. Pamietam że GII NK był dość ciężki grając magiem, szczegolnie do 4 rozdziału. Chciałbym mieć przyjemność z gry, ale bardzo nie chciałbym grać magiem ognia.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1. Jeśli pytałeś Vatrasa o inne gildie, to możesz Xardasa zapytać czy Cię weźmie na naukę.

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabrać atrament dla Grahama z domu kupców? oni nie spią

gregory2213

gregory2213

Użytkownicy
posty9
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam mały problem lub zbugował mi się quest.
Spoiler
Porozmawiałem z Nieznajomym w tawernie odnośnie listu polecającego od Gerbrandta dla Galahada, wróciłem do niego (Gerbrandta), a ten zasugerował mi nocny spacer po górnym mieście. No i właśnie, spaceruję w różnych godzinach między 22 a 02 i nic się nie dzieje. Krótko przed północą gdy idę w miejsce w którym Gilian zabija Wambo, stoją oni tam koło siebie przez chwilę, lecz jak tylko do nich podchodzę, to jak gdyby nigdy nic Wambo wraca na służbę, a Gilian do swoich muzyków. W innych godzinach nic w ogołe się nie dzieję, a w przyszłym miejscu zbrodni nikogo nie ma.

Wiem mniej więcej jak to wygląda, bo grałem w poprzednią wersje Returninga. Czy to jakiś bug, czy może coś w wersji 2.0 zostało zmienione?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bug. też go miałem..  :ayfkm:

= D

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy

Wbiegnij szybko w ciągu dnia i łap co popadnie. Zanim ktoś wejdzie zdążysz zgarnąć 1, 2 przedmioty.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wbiegnij szybko w ciągu dnia i łap co popadnie. Zanim ktoś wejdzie zdążysz zgarnąć 1, 2 przedmioty.

Mam 105 zręczności i co się wkradałem to oni mnie wykrywali, a tu takie proste rozwiązanie.

0 użytkowników
Do góry