Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8829093 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8829093

Odpowiedzi 37317

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Orientuje może się ktoś co należy wykonać w lokacji za wolną kopalnią - (chyba) Orkowe Góry? Biegam po całej lokacji i nie mam pomysłu co zrobić.
1. Porozmawiałem z najemnikiem i powiedział, że potrzebuję jakiegoś talizmanu żeby podejść do orków ale ulumulu nie działa.
2. Niedaleko najemnika znajdują się nieśmiertelni orkowie. Co należy zrobić by ich pokonać?
3. Po zabiciu jednego z orków w klanie ognia pokazało mi się że misja Wojny Klanów jest zakończona niepowodzeniem, tylko ja takiej misji nie mam i nawet nie wiem skąd ją wziąć :D więc cofnąłem się i nie zabijałem tych orków.
4. W jeszcze innym klanie (nie pamiętam nazwy) było pełno lodowych golemów i orkowych szkieletów. Na końcu w świątyni nieśmiertelny Pan Cienia mówi mi że nie jestem godny przejść dalej. Co jest tam potrzebne?
5. Znalazłem jaskinie z białym trollem, można tam znaleźć ciekawy hełm ale nie wiem jak stamtąd wyjść.

I jeszcze jedno pytanie odnośnie zadania od Parcivala: "tactical advantage". Z treści zadania wywnioskowałem, że mam pozbyć się orków z orkowego miasta koło przełęczy do Khorinis czyli powinienem zabić Ur-Thralla. Jednak gdy go zaatakuje sam tracę całe hp. Jak go pokonać?

Spoiler
3. Bo to ten ork daje Ci misję.
5. Musisz użyć kamienia druifów i wyteleportować się stamtąd.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

I jeszcze jedno pytanie odnośnie zadania od Parcivala: "tactical advantage". Z treści zadania wywnioskowałem, że mam pozbyć się orków z orkowego miasta koło przełęczy do Khorinis czyli powinienem zabić Ur-Thralla. Jednak gdy go zaatakuje sam tracę całe hp. Jak go pokonać?

Nie masz wybić miasta orków .. Oczyść zamek w koło i wróć do Parcivala . Nie pamiętam dokładnie co trzebabyło zrobić, ale jak wyrżnąłem wszystkich orków w Górniczej Dolinie i zadanie miałem zaliczone . W mieście orków nikogo nie zabijałem .

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy Hart uczy walki orkowa bronią? Jeżeli nie to kto?

Aziral

Aziral

Użytkownicy
posty92
Propsy22
  • Użytkownicy
Czy Hart uczy walki orkowa bronią? Jeżeli nie to kto?

Hart niczego nie uczy. Jeden z orków w kopalni żelaza uczy tego.

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć essence yellow do przebudzenia eye of wrath w dolinie cieni?

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zakladam ze chodzi o krew orka/demona krew orka da ci ork szaman jak mu.przyniesiesz cos juz nie pamietam co krew demona znajdziesz w jakiskini w skrzyni klucz do niej ma szkilelet mag ogolnie jezeli chodzi o doline cieni to najlepiej jest najpierw ja cala przejsc czyli zabic wszystko co sie rusza przeszukac wszystkie jaskinie i skrzynki a potem isc do orkow i ludzi gdyz poniewaz gdy to zrobimy to bedziemy miec wszystkie rzeczy ze soba i nie bedzie trzeba latac w ta i z powrotem

johny18

johny18

Użytkownicy
posty9
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie chodzi o siarkę. Leży gdzieś w mieście umarłych.

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Wenzela i Alberta (chyba tak się zwał) w GD? Jest to misja od Garonda

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Wenzela i Alberta (chyba tak się zwał) w GD? Jest to misja od Garonda

Spoiler
Wenzel jest w kopalni orków, Albert pod klasztorem zmiennokształtnych za palisadą .

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Mam problem z zadaniem "Spotkanie o północy w Martwej Harpii" a dokładnie to kiedy po powrocie z Martwej Harpii i rozmowie z Gerbrandtem idę o północy w alejkę za domem sędziego nie spotykam nikogo a Wambo stoi sobie spokojnie przed domem gdzie śpią paladyni (wejście od fontanny). Próbowałem kilka razy ale lipa.
2.Po rozmowie o nauce łuków u Bosfera idę do stojącego obok stolarza i nie mogę kupić u niego drewna do wykonywania łuków, choć w dialogu mówił o ile mam tylko kasę to mi sprzeda.

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie chodzi o siarkę. Leży gdzieś w mieście umarłych.

Serdecznie dziękuję :)

jef3000

jef3000

Użytkownicy
posty10
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nie masz wybić miasta orków .. Oczyść zamek w koło i wróć do Parcivala . Nie pamiętam dokładnie co trzebabyło zrobić, ale jak wyrżnąłem wszystkich orków w Górniczej Dolinie i zadanie miałem zaliczone . W mieście orków nikogo nie zabijałem .

No właśnie koło zamku nie mam już żadnych orków i przez to tak kombinuję. :hmmm:

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kopalnia Orków.. Gdzie ona się znajduje?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W miescie orków   

Zna ktoś lokacje wszystkich Chromaninów ?
Jaką konkretni broń trzeba przynieść Wenzelowi dla niewolników ? Bo przynosiłem chyba wszystkie rodzaje i nic ..

Aziral

Aziral

Użytkownicy
posty92
Propsy22
  • Użytkownicy
Jaką konkretni broń trzeba przynieść Wenzelowi dla niewolników ? Bo przynosiłem chyba wszystkie rodzaje i nic ..

Najzwyklejsze miecze, które można wykuć.

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W miescie orków   

Zna ktoś lokacje wszystkich Chromaninów ?

W mieście tym starym z G1 czy nowym?

Aziral

Aziral

Użytkownicy
posty92
Propsy22
  • Użytkownicy
W mieście tym starym z G1 czy nowym?

Nowym.

Amicis

Amicis

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
nie wiem czy nie zawcześnie na takie pytanie, ale czy jest może jakiś poradnik pdf w pl lub eng do returninga ? Odnośnie zmian, zadań i innych ciekawostek ? Czy pozostaje pytanie na forum :) ?

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,
nie wiem czy nie zawcześnie na takie pytanie, ale czy jest może jakiś poradnik pdf w pl lub eng do returninga ? Odnośnie zmian, zadań i innych ciekawostek ? Czy pozostaje pytanie na forum :) ?

Zdecydowanie za wcześnie :) Pytanko : Gdzie są sfery dla Złotego Smoka? Jedną znalazłem w kopalni złota w GD na początku

ExCluzivee

ExCluzivee

Użytkownicy
posty66
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Został ktoś magiem ognia? Jeżeli tak to może powiedzieć, gdzie jest ten papierek potrzebny do tych ksiąg? :)

0 użytkowników
Do góry