Orientuje może się ktoś co należy wykonać w lokacji za wolną kopalnią - (chyba) Orkowe Góry? Biegam po całej lokacji i nie mam pomysłu co zrobić.
1. Porozmawiałem z najemnikiem i powiedział, że potrzebuję jakiegoś talizmanu żeby podejść do orków ale ulumulu nie działa.
2. Niedaleko najemnika znajdują się nieśmiertelni orkowie. Co należy zrobić by ich pokonać?
3. Po zabiciu jednego z orków w klanie ognia pokazało mi się że misja Wojny Klanów jest zakończona niepowodzeniem, tylko ja takiej misji nie mam i nawet nie wiem skąd ją wziąć

więc cofnąłem się i nie zabijałem tych orków.
4. W jeszcze innym klanie (nie pamiętam nazwy) było pełno lodowych golemów i orkowych szkieletów. Na końcu w świątyni nieśmiertelny Pan Cienia mówi mi że nie jestem godny przejść dalej. Co jest tam potrzebne?
5. Znalazłem jaskinie z białym trollem, można tam znaleźć ciekawy hełm ale nie wiem jak stamtąd wyjść.
I jeszcze jedno pytanie odnośnie zadania od Parcivala: "tactical advantage". Z treści zadania wywnioskowałem, że mam pozbyć się orków z orkowego miasta koło przełęczy do Khorinis czyli powinienem zabić Ur-Thralla. Jednak gdy go zaatakuje sam tracę całe hp. Jak go pokonać?