Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831801 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831801

Odpowiedzi 37317

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Strzały możesz zrobić w domku u myśliwych .

Wie ktoś jak otworzyć kryptę gdzie był wcześniej amulet Angara ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kalfas23 Odpocznij i napij się chłodnego piwka, paladyni wszystkim się zajmą. Proponuję poczekać jednak na spolszczenie. Na englishpatchu możesz pozwiedzać światy, przetestować nowe style walki ale rozwiązywanie (nowych) zadań może okazać się uciążliwe.

Może i tak , ale na pewno jest ktoś kto wykonał to zadanie i z ciekawości po prostu również chcę je zrobić.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Potrzebuję pomocy z początkowymi zadaniami które wziąłem a nie mam pojęcia jak się za to zabrać.. Więc na początek.. :
1. Manuskrypty dla Xardasa z klasztoru. Jestem na etapie gdzie przyniosłem fałszywy jakiś i mam znaleźć maga który ma z tym związek.
2 Misja zwie się ,, TOUCHSTONE Brian ,, . Nic nie wiem o tej misji.,
3. Okradziono Vatrasa. I co tu działać?
4. ,, Handset ,, dla Jacka (tego od latarnii  i bandytów) gdzie to szukać?

Wpisz w tłumacz całe treści zadać, a będziesz wiedział co robić . Zrobiłem je, ale nie pamiętam już co trzeba było przynieść, jedynie z Brainem coś mi się kojarzy o obcęgach nowych albo czymś takim .

Aziral

Aziral

Użytkownicy
posty92
Propsy22
  • Użytkownicy
Kryptę Angara otwiera się w 5 rozdziale w zadania, na które nie można nie trafić.

TOUCHSTONE to jest chyba osełka do broni, którą ma Ramirez.

W sprawie Vatrasa, to do laski imieniem Cassia.

HANDSET to chyba fajka, którą niektórzy palą. Przypatrz się ludziom i jak znajdziesz takiego osobnika z nią, to możesz spróbować go pobić i zabrać.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, dzisiaj odpaliłem returna 2.0 po raz pierwszy na nowym kompie, pograłem 5 godzin nauczyłem się robienia strzał mając wszystkie składniki na te strzały nadal nie miałem nigdzie opcij ich zrobiebia...czy to jakiś bug czy coś?  :ayfkm:
A więc:
Spoiler
Najlepiej strzały i bełty robić w mieście bo wszystkie urządzenia masz pod ręką.
Najpierw musisz rozgrzać pręt. Później na kowadle z jednego pręta robisz 30 grotów do strzał.
Następnie idziesz do stolarza i mając piłę używasz jej na pniu drewna i masz jeden klocek, który następnie używasz obok na stole i robisz z jednego kloca trzydzieści "patyków" do strzał.
Mając te "patyki" i groty idziesz do Bosfera i z tyłu za nim jest stół na którym robisz już gotowe strzały i groty.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kryptę Angara otwiera się w 5 rozdziale w zadania, na które nie można nie trafić.

Spoiler
No tak, mam to zadanie, tylko problem w tym że pogadałem z Pyrokarem i dalej stoję . O ile mi wiadomo to 1 tom Chromaniu jest właśnie w krypcie z amuletem Angara .

Wie ktoś gdzie znajdę puchar Kharima ?

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Paweł nic, dopiero w 5 rozdziale na pustyni pradawnych czy jakoś tak go znajdziesz

niekoniecznie w 5 rozdziale do krainy adanosa możesz udać się już w drugim ale polecam to zrobić dopieru po zdobyciu Urizela w świątyni śniącego co również można wykonać w 2 rozdziale i oczywiście podpakowanie postaci na tyle by móc używać Uriziela gdyż w krainie adanosa jest sporo silnych przeciwników nie licząć bossów :) ja krainę adanosa wykonałem  w 3 rozdziale  :D

Paweł

Paweł

Użytkownicy
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś jak uaktywnić teleport koło biblioteki w jarkendarze, wiem że w bibliotece uczonych jest piedestał ale nie wiem jak go odpalić.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś jak uaktywnić teleport koło biblioteki w jarkendarze, wiem że w bibliotece uczonych jest piedestał ale nie wiem jak go odpalić.

Na pewno jest to napisane wcześniej bo sam szukałem. Więc, poszperaj.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak zabić bossa demonów w kopalnii orków? mimo że mam uriziel to niewiele mu robię a na dodatek przyzywa co chwila po 2 silne szkielety?? czy jest jakiś prostszy sposób do ubicia go bo nie wiem co robić??? zauważyłem też że można pofarmić expa na tych szkieletach które przyzywa za każdego dostaje się 500 expa:)

Paweł

Paweł

Użytkownicy
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Masz na myśli wieżę przy morzu na której szczycie znajduje się jakaś księga nekromantów? Many mam 115
Trzeba nabić ileś tam inteligencji poprzez czytanie ksiąg, pulpitów itp., w tedy idziesz do Xardasa i pytasz czy jesteś już gotowy nekromantą .

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Masz na myśli wieżę przy morzu na której szczycie znajduje się jakaś księga nekromantów? Many mam 115
Trzeba nabić ileś tam inteligencji poprzez czytanie ksiąg, pulpitów itp., w tedy idziesz do Xardasa i pytasz czy jesteś już gotowy nekromantą .

Ten problem został rozwiązany dawno temu :)

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jak zabić bossa demonów w kopalnii orków? mimo że mam uriziel to niewiele mu robię a na dodatek przyzywa co chwila po 2 silne szkielety?? czy jest jakiś prostszy sposób do ubicia go bo nie wiem co robić??? zauważyłem też że można pofarmić expa na tych szkieletach które przyzywa za każdego dostaje się 500 expa:)

O ile pamiętam on tych strażników przyzywa jak strzelasz do niego z kuszy/łuku . Ja go zabiłem stojąc przy nim bijąc go i lecząc się cały czas jeżeli mi hp spadło poniżej 25% (otwierasz eq szybko naciskasz tą najsilniejszą pote i dalej walczysz)

Post połączony: 2016-02-29, 18:53
Wie ktoś jak otworzyć kryptę gdzie był wcześniej amulet Angara ? Gdzie jest jakiś przełącznik lub coś ?

Aziral

Aziral

Użytkownicy
posty92
Propsy22
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak otworzyć kryptę gdzie był wcześniej amulet Angara ? Gdzie jest jakiś przełącznik lub coś ?

Gadałeś z Kreolem?

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

O ile pamiętam on tych strażników przyzywa jak strzelasz do niego z kuszy/łuku . Ja go zabiłem stojąc przy nim bijąc go i lecząc się cały czas jeżeli mi hp spadło poniżej 25% (otwierasz eq szybko naciskasz tą najsilniejszą pote i dalej walczysz)

nie przyzywa 2 szkielety za każdym razem gdy go uderzę urizielem :) ta taktyka z biciem go może i by się sprawdziła gdyby boss nie zabierał mi jednym hitem 1/4 życia nie mówiąc że przy każdym uderzeniu bossa respią się dwa szkielety  :/ nie mam pojęcia jak go ubić jak tak dalej pójdzie pomogę sobie kodami  :hmmm:

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Idź porób inne zadania, poexp, zwiększ statystyki i potem wróć do demona ;-; co to za gra, gdy w sytuacji problemowej pomagasz sobie kodami...

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

nie przyzywa 2 szkielety za każdym razem gdy go uderzę urizielem :) ta taktyka z biciem go może i by się sprawdziła gdyby boss nie zabierał mi jednym hitem 1/4 życia nie mówiąc że przy każdym uderzeniu bossa respią się dwa szkielety  :/ nie mam pojęcia jak go ubić jak tak dalej pójdzie pomogę sobie kodami  :hmmm:

Mi szkielety respiły się tylko jak strzelałem to niego z kuszy, a tak to staliśmy na środku i się naparzaliśmy, musiał mnie chlasnąć jakieś 8-10x by zabić z pełnym hp . Tak jak kolega wyżej radzi przypakuj jeszcze trochę postać, potem wróć . Masz wyzwanie, co to za przyjemność z gry gdy przy wyzwaniu posuwasz się do kodów .

Post połączony: 2016-02-29, 23:09

Gadałeś z Kreolem?

Znasz lokacje wszystkich chromaninów ? I czym otworzyć krypty w Khorinis ?

Post połączony: 2016-02-29, 23:10
Gdzie znajdę puchar Kharima ?
Gdzie znajdę zbroje strażnika miejskiego dla kucharza z Zamku w Górniczej Dolinie ?

Aziral

Aziral

Użytkownicy
posty92
Propsy22
  • Użytkownicy
Znasz lokacje wszystkich chromaninów ?

Weź nie bądź już kurwa taki leniwy. Te zagadki są tak proste, że skoro taki idiota jak ja je rozwiązał, to każdy powinien dać radę. Powiem ci tylko, że gdy już zdobędziesz 5 część, to zapisz grę zanim ją przeczytasz, bo po jej przeczytaniu nie zawsze się pojawia 6 część.

Gdzie znajdę puchar Kharima?

A gdzie był Kharim w pierwszej części gry?

I czym otworzyć krypty w Khorinis?

Tego się dowiesz po odszukaniu Chromaninów.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Znasz lokacje wszystkich chromaninów ?

Weź nie bądź już kurwa taki leniwy. Te zagadki są tak proste, że skoro taki idiota jak ja je rozwiązał, to każdy powinien dać radę. Powiem ci tylko, że gdy już zdobędziesz 5 część, to zapisz grę zanim ją przeczytasz, bo po jej przeczytaniu nie zawsze się pojawia 6 część.

Skoro wiesz gdzie są to możesz powiedzieć, będzie szybciej i zapewne nie tylko mi się to przyda ^ ^ Poza tym po to jest ten temat, czyż nie ?

jef3000

jef3000

Użytkownicy
posty10
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje może się ktoś co należy wykonać w lokacji za wolną kopalnią - (chyba) Orkowe Góry? Biegam po całej lokacji i nie mam pomysłu co zrobić.
1. Porozmawiałem z najemnikiem i powiedział, że potrzebuję jakiegoś talizmanu żeby podejść do orków ale ulumulu nie działa.
2. Niedaleko najemnika znajdują się nieśmiertelni orkowie. Co należy zrobić by ich pokonać?
3. Po zabiciu jednego z orków w klanie ognia pokazało mi się że misja Wojny Klanów jest zakończona niepowodzeniem, tylko ja takiej misji nie mam i nawet nie wiem skąd ją wziąć :D więc cofnąłem się i nie zabijałem tych orków.
4. W jeszcze innym klanie (nie pamiętam nazwy) było pełno lodowych golemów i orkowych szkieletów. Na końcu w świątyni nieśmiertelny Pan Cienia mówi mi że nie jestem godny przejść dalej. Co jest tam potrzebne?
5. Znalazłem jaskinie z białym trollem, można tam znaleźć ciekawy hełm ale nie wiem jak stamtąd wyjść.

I jeszcze jedno pytanie odnośnie zadania od Parcivala: "tactical advantage". Z treści zadania wywnioskowałem, że mam pozbyć się orków z orkowego miasta koło przełęczy do Khorinis czyli powinienem zabić Ur-Thralla. Jednak gdy go zaatakuje sam tracę całe hp. Jak go pokonać?

0 użytkowników
Do góry