Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8842542 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8842542

Odpowiedzi 37317

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy nadal trzeba mieć 100 zręczności by ukraść hagenowi klucz do wyspy etlu , zauważyłem że w returnie 2.0  znacznie trudniej nabić zręczność niż w rebalance? czy wogóle da się dobić do 100 zręczności w 3 rozdziale bez wydawania punktów nauki??? no rzecz jasna niełatwo będzie okraść Hagena ze względu że on i jego świta nas obserwują ?? wolałem kradzież kieszonkową w rebalance było znacznie prościej  :/

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
czy nadal trzeba mieć 100 zręczności by ukraść hagenowi klucz do wyspy etlu , zauważyłem że w returnie 2.0  znacznie trudniej nabić zręczność niż w rebalance? czy wogóle da się dobić do 100 zręczności w 3 rozdziale bez wydawania punktów nauki??? no rzecz jasna niełatwo będzie okraść Hagena ze względu że on i jego świta nas obserwują ?? wolałem kradzież kieszonkową w rebalance było znacznie prościej  :/

Alone Wave dobił ponad 100 zręczności w 2 rozdziale, więc jest to możliwe.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

Jak grasz na poziomie łatwym, to wydanie kilku punktów w zręczność nic nie zaszkodzi, bo i tak w późniejszym czasie już nie będziesz miał na co ich wydawać .

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Alone Wave dobił ponad 100 zręczności w 2 rozdziale, więc jest to możliwe.

Alone Wave grał łucznikiem czyli postacią nastawioną na zręczności więc sporo pakował punktów nauki w zręczność :) a ja wole pakować w siłę ile się da :)

Post połączony: 2016-02-28, 14:46

Jak grasz na poziomie łatwym, to wydanie kilku punktów w zręczność nic nie zaszkodzi, bo i tak w późniejszym czasie już nie będziesz miał na co ich wydawać .

nie aktualnie gram na poziomie trudnym :) więc szkoda mi pakować pn na zręczności no ale cóż czego się nie robi by wykonać questy  :D

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co zrobić aby Thorben nauczył otwierania zamków? Lechmar nie ma księgi długów.

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

A to nie było że trzeba odnaleźć Elvricha, bratanka Thorbena? Ja Odnalazłem go i oddałem Thorbenowi 100 szt. złota z własnej kieszeni.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

A to nie było że trzeba odnaleźć Elvricha, bratanka Thorbena? Ja Odnalazłem go i oddałem Thorbenowi 100 szt. złota z własnej kieszeni.
A gdzie jest ten jego bratanek.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Nad jaskinią Sagitty

Post połączony: 2016-02-28, 15:15

Lehmarowi ta księgę trzeba ukraść kradzieżą kieszonkową, a jakoś nie chce mi się wierzyć że znasz kradzież, a nie znasz otwierania zamków ..

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Nad jaskinią Sagitty

Post połączony: 2016-02-28, 15:15

Lehmarowi ta księgę trzeba ukraść kradzieżą kieszonkową, a jakoś nie chce mi się wierzyć że znasz kradzież, a nie znasz otwierania zamków ..
Na gothicpedi pisze że wystarczy go pobić

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pawlak673
Co powinienem zrobić, jeżeli porozmawialem ze smokiem i przekazałem te księgę budowniczych do Myxira?(ucieczka Kruka)

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Elvrich jest przzy magicznym golemie, w drodze do magów wody.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Elvrich jest przzy magicznym golemie, w drodze do magów wody.
Dzięki już go znalazłem

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Pawlak673
Co powinienem zrobić, jeżeli porozmawialem ze smokiem i przekazałem te księgę budowniczych do Myxira?(ucieczka Kruka)

Po ucieczce kruka idziesz do Saturasa, potem do smoka on ci tłumaczy tabliczkę . Dalej musisz iść do biblioteki i stworzyć rune na podwójnym puplicie . Nie pamietam dokladnie jak to bylo, ale chyba jakoś tak

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pawlak673

Po ucieczce kruka idziesz do Saturasa, potem do smoka on ci tłumaczy tabliczkę . Dalej musisz iść do biblioteki i stworzyć rune na podwójnym puplicie . Nie pamietam dokladnie jak to bylo, ale chyba jakoś tak

Czy ta tabliczka powinna być w świątyni adanosa? Bo nic takiego nie mam.
Już mam

Paweł

Paweł

Użytkownicy
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co zrobić po tym jak Kruk mi zwiał ze świątyni  Adanosa ?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Paweł nic, dopiero w 5 rozdziale na pustyni pradawnych czy jakoś tak go znajdziesz

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Potrzebuję pomocy z początkowymi zadaniami które wziąłem a nie mam pojęcia jak się za to zabrać.. Więc na początek.. :
1. Manuskrypty dla Xardasa z klasztoru. Jestem na etapie gdzie przyniosłem fałszywy jakiś i mam znaleźć maga który ma z tym związek.
2 Misja zwie się ,, TOUCHSTONE Brian ,, . Nic nie wiem o tej misji.,
3. Okradziono Vatrasa. I co tu działać?
4. ,, Handset ,, dla Jacka (tego od latarnii  i bandytów) gdzie to szukać?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak otworzyć kryptę gdzie był wcześniej amulet Angara ?

Bal-Sagoth

Bal-Sagoth

Użytkownicy
Kosmicyzm
posty89
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Kosmicyzm
@Kalfas23 Odpocznij i napij się chłodnego piwka, paladyni wszystkim się zajmą. Proponuję poczekać jednak na spolszczenie. Na englishpatchu możesz pozwiedzać światy, przetestować nowe style walki ale rozwiązywanie (nowych) zadań może okazać się uciążliwe.

J. R. R. Tolkien
C. S. Lewis
Owen Barfield
Robert E. Howard

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam problem, dzisiaj odpaliłem returna 2.0 po raz pierwszy na nowym kompie, pograłem 5 godzin nauczyłem się robienia strzał mając wszystkie składniki na te strzały nadal nie miałem nigdzie opcij ich zrobiebia...czy to jakiś bug czy coś?  :ayfkm:

= D

0 użytkowników
Do góry