O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8849067
Odpowiedzi 37317
jef3000
Cytat: jef3000 w 2016-02-13, 20:39Berło musisz użyć niedaleko małej piramidy - powinien pojawić Ci się tam kamienny strażnik z którego dostaje się część tabliczki. Nie wiem, nie mam żadnego strażnika pod małą piramidą (chyba że chodzi o tego trochę dalej w takim śmiesznym kręgu, ale i tak niczym mu nic nie robię ) Nie mam pojęcia co robić dalej .Mam jeszcze kilka pytań :1. W jakim miejscu użyć prochy Gallaharda dla Lodra Hagena ?2. Gdzie znajdę kompozytowy łuk dla Raffy ?3. Gdzie jest pierścień Ulfa, w tym małym lasku za Martwą Harpią go nie ma .4. O co chodzi z misją Benneta ( nie wiem czy to jest tylko dla najemników) o tym że gada coś że ma 100 sztuk stali i żebym mu w czymś pomógł .5. Gdzie mogę upiec ciasta które uczy Tekkla ?6. Czy ktoś tak miał że znikły mu samorodki ? Miałem ponad 1700 samorodków i mi po prostu wyparowały . Wcześniej miałem też chyba 10 sztab złota i też mi gdzieś zniknęły, a od czasu do czasu sobie kilka sztab przetapiałem .. 7. Co potrzeba na pustyni w tej jaskini za piramidą by otworzyć drogę dalej ?
Berło musisz użyć niedaleko małej piramidy - powinien pojawić Ci się tam kamienny strażnik z którego dostaje się część tabliczki.
Pawlak673
1. Jak mam przejść do Kruka ? Co potrzeba by przedostać się do tej oazy ?2. Co muszę zrobić w środku piramidy by przejść wyżej ? Aktywowałem 4 pulpity koło kamiennych strażników, a z piątym na samym dole nic nie mogę zrobić .
Kalfas23
Aziral
Jamanta
Czytaj wszystko co wpadnie ci w łapy, książki, recepty, ucz się nowych umiejętności (skórowanie itp, mikstury, języki), innymi słowy prawie wszystko czego się nauczysz daje ci pkt Inteligencji (tylko magiczne klasy).
1. Jak mam przejść do Kruka ? Co potrzeba by przedostać się do tej oazy ?2. Co muszę zrobić w środku piramidy by przejść wyżej ? Aktywowałem 4 pulpity koło kamiennych strażników, a z piątym na samym dole nic nie mogę zrobić .3. Gdzie jest ten smieszny ścierwojad co Falk zleca nam go zabić by zostać przywódcą myśliwych ?4. Czy w zadaniu zaginieni nowicjusze trzeba również pogadać z Caine ? Tym zbieraczem przed Obozem Bractwa ? Bo pewnego pięknego popołudnia zza rogu wyszedł Poszukiwacz .. I go zayebał
By przeczytać ten pulpit na dole, musisz wykonać wszystkie zadania związane z pulpitami powyżej.W dzienniku powinieneś mieć wpis na temat tych zadań.
Cytat: Aziral w 2016-02-17, 21:48By przeczytać ten pulpit na dole, musisz wykonać wszystkie zadania związane z pulpitami powyżej.W dzienniku powinieneś mieć wpis na temat tych zadań.SpoilerWykonałem 3 zabiłem ognistego golema, złożyłem jajo na piedestale i aktywowałem 4 kociołki . Jakie jest czwarte ?
Cytat: Pawlak673 w 2016-02-18, 00:20Cytat: Aziral w 2016-02-17, 21:48By przeczytać ten pulpit na dole, musisz wykonać wszystkie zadania związane z pulpitami powyżej.W dzienniku powinieneś mieć wpis na temat tych zadań.SpoilerWykonałem 3 zabiłem ognistego golema, złożyłem jajo na piedestale i aktywowałem 4 kociołki . Jakie jest czwarte ?SpoilerPrzejdź się przy ścianie dookoła pustyni aż natrafisz na świecący, biały kryształ, którego strzegą trzy trolle. Wykop wszystko i idź do Saturasa.
struty
Ja nie miałem ani kopania rudy ani złota, a i tak udało mi się. Może już wykopałeś, ale o tym nie wiesz? Sprawdź eq lub pogadaj z SpoilerSaturasem, który wyśle ciebie do Merdariona i to właśnie jemu musisz te kamulce przynieść. W zamian za te kamulce da ci wyglądem przypominające Kamienie Ogniskujące.Możliwe, że jest jakiś przedmiot wymagany, a ja go już gdzieś nieświadomie zebrałem.
Allbelcik84