Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8897967 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8897967

Odpowiedzi 37317

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zna ktoś wszystkie miejsca w ktorych mozna znalezc slokersa?

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zna ktoś wszystkie miejsca w ktorych mozna znalezc slokersa?
myślałęm że jest tylko jeden w zadaniu od myśliwych  :lol: ale i tak te stworzenia niewiele dają po ich zabiciu

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Teraz zrobili tak ze Slokers pojawia sie w jednym z 7 miejsc :p
ale co do zadania z falkiem? ono jest chyba na czas jakoś? acha czyli mnie też ciekawią te miejsca?

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy roślinki te mniej ważne jak jagody, mięsa kopacza i ciemne grzyby warto zbierać i czy się do czegoś przydają?

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Na pewno da sie to sprzedawac za dużą ilość gotówki u Constantina.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na pewno da sie to sprzedawac za dużą ilość gotówki u Constantina.
niby tak ale czy nie przydadzą się na jakieś mikstury zwiększające statystyki? w starszym returnie była masa alternatywnych receptur w drugim rozdziale a nie wiem jak jest w returnie 2.0?

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Za zjedzenie 50ciu ciemnych grzybów dostaje się bodajże 5pkt many było tak już w GII NK w returningu tych bonusów jest znacznie więcej za szynkę,chleb,smażone mięso,Kiełbase,mleko,jabłka (było już w NK) itd więc polecam zostać kolekcjonerem żywności :D

kosiaz88

kosiaz88

Użytkownicy
posty2
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spoiler
Wie ktoś może gdzie jest broń potrzebna do pokonania strażnika Adanosa? szukałem w świątyniach i nigdzie nie mogę znaleźć
EDIT:
Spoiler
po ponownym obejściu świątyń udało mi się znaleźć młot. A co do kamieni teleportacji to jeden znajduje się koło rannego orka na szczycie podniszczonej wieży

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Spoiler
Wie ktoś może gdzie jest broń potrzebna do pokonania strażnika Adanosa? szukałem w świątyniach i nigdzie nie mogę znaleźć
Spoiler
Wczoraj go pokonałem, ale zajęło mi to półtorej godziny. Używałem broni obuchowej o obr. 145 przy sile 126 i umiejętności dwuręcznej na poziomie 66 %. Strażnik w świątyni Adanosa ma wysokie obrony, ale przede wszystkim 50000 hp, także musiało minąć parę minut, żebym zauważył, że cokolwiek mu robię. Poziom łatwy. Ogólnie nic nie wiem o żadnej broni specjalnej.
  :F :F :F

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spoiler
Spoiler
Wczoraj go pokonałem, ale zajęło mi to półtorej godziny. Używałem broni obuchowej o obr. 145 przy sile 126 i umiejętności dwuręcznej na poziomie 66 %. Strażnik w świątyni Adanosa ma wysokie obrony, ale przede wszystkim 50000 hp, także musiało minąć parę minut, żebym zauważył, że cokolwiek mu robię. Poziom łatwy. Ogólnie nic nie wiem o żadnej broni specjalnej.
  :F :F :F

a czasem młot adanosa nei zabija go szybciej, o ile wiem trudniej jest go zdobyć
EDIT: nie ma go już w żadnym z ruin w jarkendarze, trzeba wykonać parę zadań by go zdobyć

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Spoiler
Co do teleportacji to znalazłem parę kamieni: jeden nad jeziorem w okolicy misji z jajem topielca, jeden w połowie drogi od kamiennego kręgu Laresa do skrzyżowania, po prawej stronie w lesie, jeden chyba pomiędzy pierwszym opiekunem, a mostem trolla, po lewej stronie, trzy na pustyni od Adanosa (patrząc od wejścia na pustynię jeden daleko na północny zachód koło oazy przy niewielkiej ruince [ taki płaskawy fragment], drugi w ruinie w takim jakby rogu na wschodzie, trzeci nie pamiętam) Może ktoś się podzieli innymi znaleziskami co do kamieni do aktywacji teleportów?

mrdarkus9

mrdarkus9

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleść broń Gonzalesa?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Spoiler
Idź z biegiem fabuły, dostaniesz ją od jednego z paladynów.

mrdarkus9

mrdarkus9

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I jeszcze jedno od kogo naucze sie 2 broni i co jest do tego wymagane?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Z tego co kojarze w temacie to walki dwoma mieczami nauczysz sie od Assassynow w ich lesie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Konrad qsc

Konrad qsc

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się żywioł ziemi? Jest on mi potrzebny do zadania stonnosa. W starym bractwie go nie ma, a przynajmniej go tam nie znalazłem.

Frozen

Frozen

Użytkownicy
Drugi Thorus
posty29
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Drugi Thorus
Spoiler
co dokładnie trzeba zrobić dla Onara podczas dołączania do najemników? każe on wybić moby wkoło krypty i przyjść do siebie o północy?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Spoiler
co dokładnie trzeba zrobić dla Onara podczas dołączania do najemników? każe on wybić moby wkoło krypty i przyjść do siebie o północy?

Spoiler
Chyba tak samo jak w Rebalance, trzeba ochraniać Elenę i Marię.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam problem zrobiłem zadanie dla onara z pilnowaniem dziewczyn i nie mogę u lee się przyłączyć mam 6 lvl ps a gdzie siły mogę się nauczyć ???

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Lares uczy siły.  najpierw wykonaj wszystkie zadania jakie możesz i dopiero dołącz do najemników  :facepalm:

= D

0 użytkowników
Do góry