Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8347616 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8347616

Odpowiedzi 37317

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hatton elixir z serc orków to Returning 1, w 2 go nie ma. Są jeszcze ciasta, jedno z nich podnosi siłę. Są punkty siły za kowalstwo, max 10 per rozdział, 1 za 10 wykutych mieczy (AB w statystykach ma miejsce na śledzenie tego, zwykły return chyba nie). Orkowe eliksiry podnoszą siłę i zręczność kosztem many (po przerobieniu u alchemika w klasztorze). Chyba tyle.

Dziękuję za informację. Niestety przegapiłem w takim rqzie dwa rozdziały, bo nie kułem aż tyle no ale cóż, nie będę zaczynał od początku :)

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Graba4

Graba4

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, mam pytanie mam 30% na broni jednoręcznej. Gram pod zręczność i animacje walki zmieniły się tylko dla broni kłujących, czemu nie zmieniły się też dla broni normalnych (mieczy), aktualnie walczę czymś w rodzaju pałasza, ale chciałem sprawdzić miecz i dupa bo animacji brak. Dodam że mam 60 zręki, 35 siły jeżeli to ma znaczenie.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hatton elixir z serc orków to Returning 1, w 2 go nie ma. Są jeszcze ciasta, jedno z nich podnosi siłę. Są punkty siły za kowalstwo, max 10 per rozdział, 1 za 10 wykutych mieczy (AB w statystykach ma miejsce na śledzenie tego, zwykły return chyba nie). Orkowe eliksiry podnoszą siłę i zręczność kosztem many (po przerobieniu u alchemika w klasztorze). Chyba tyle.

Dziękuję za informację. Niestety przegapiłem w takim rqzie dwa rozdziały, bo nie kułem aż tyle no ale cóż, nie będę zaczynał od początku :)
Na każde 10 poziomów możesz dostać +10 siły od inosa za karmę. Tylko, że ta siła wlicza się do podstawy więc lepiej ją wbijać w późniejszych rozdziałach jak będziesz miał 5-6 PN / 1 siły. Inne bonusy możesz od razu wykorzystywać.
Oczywiście kilka mikstur siły trzymaj do mutagenów

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dziwne pytanie. Po rozmowie ze złotym smokiem o tej tabliczce, zniknął Saturas. Mam save chwile z przed rozmowy, gdzie Saturas jest. I moje pytanie czy tak być powinno, że on gdzieś idzie i nie martwić się? Czy wczytać sava i pokombinować?

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Ezry

U mnie był obok tele do złotego smoka tam gdzie była puma boss

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@SolariS, o dzięki. Jak bym normalnie wrócił to pewnie bym go zauważył ale się tepnołem i cóż.

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy po zabiciu azgalora (jestem w 3 rozdziale) mogę powybijac wszystkich orków w dolinie cieni i w mieści orków?  Będą jeszcze jakieś zadania związane z nimi?

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy po zabiciu azgalora (jestem w 3 rozdziale) mogę powybijac wszystkich orków w dolinie cieni i w mieści orków?  Będą jeszcze jakieś zadania związane z nimi?

Będą

Filipoj

Filipoj

Użytkownicy
posty48
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak zrobić zadanie "Zbawienna Magia"? Milten kazał mi przyjść kolejnego dnia a tu lipton

,,Śmierć to pojęcie względne''

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Filipoj powinieneś dostać wpis do dziennika poczekaj jeszcze jeden dzień dodatkowo jak nie wyskoczyło

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
xD wy to chyba naprawdę celowo robicie, albo kilka chromosomów za dużo wpadło do puli xD

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1497870430 - by @Hearthstone

Przecież tutaj jest kurwa wszystko opisane. Wszystko. W-S-Z-Y-S-T-K-O.

Spoiler
W  -  S  -  Z  -  Y  -  S  -  T  -  K  -  O

WSZYSTKO
S
Z
Y
S
T
K
O

Spoiler
Pozostaje się wam radować, że forum jawnym chujem stoi i moderacja forum/wątków w nic już nie ingeruje, byleby się wejścia zgadzały, bo jak by to powiedzieć - kurła, chrum, kwii, za moich czasów to byśta kurwa wasza chłystki ban za banem łapali chrum kwii.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Silvero

Silvero

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do gry nekromantą, jestem w 3 rozdziale i mam lekko ponad 300 many. Oprócz ciasta grzybowego i eliksiru ducha są jeszcze inne skuteczne sposoby na podbijanie many, bo nie wiem czy warto marnować PN?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Marid marnujesz czas jak ja marnowałem, dopóki @Simen nie zrobi tego co trzeba, czyli zamknie  w pizdu ten wątek to  ludki dobija do 5k stron.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Fenoloftaleinowy

Fenoloftaleinowy

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie: czy jest jakiś inny sposób/broń na widma w grze oprócz Sihila, (beznadziejnego) srebrnego miecza z przejścia do GD, konsekrowanych strzał/bełtów i zwoju na ożywieńców (to wszystko ma za mały dmg). Myślę, że Sihil by mi pomógł ale nie mogę go wykuć bo zmarnowałem Moonstone'a na Księżycowe Ostrze, którego nie używam (wiem, bezsens -.-) Najbardziej interesowałby mnie jakiś miecz 1H, bo mam do zabicia Strażnika Dusz w 'Zapomnianym Bracie' i przy 500 pkt siły - srebrny miecz nie wyrabia i najprościej w świecie, zabicie tego cwela za długo zajmuje (co równa się śmiercią za którymś razem kiedy ponownie się pojawi). Zna ktoś jakiś inny sposób/broń? Ewentualnie drugi Moonstone, chociaż z tego co się orientuję to chyba nie istnieje...

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
Typowo jak to ja, w zasadzie pytam się tutaj w dużej mierze o ekwipunek, tak i również się zapytam o to samo.

Jestem w 4 rozdziale, 3 smoki zabite, wątki wszystkie poza zaginionym bratem (którego chce zrobić w 5 rozdziale) pokończone. Biegam sobie z Urizielem już tak od około pewnie z 30 godzin, odkąd zabiłem nekromantę w świątyni śniącego. Pytanie moje jest takie:

Kiedy znajdę/dostanę lepszy mieczyk dwuręczny i jeśli mam gdzieś znaleźć to gdzie on by był?

Liczyłem, że może Smocza Zguba do nauki od Benneta będzie spoko, ale kicha, słabiutki ten miecz, to zostawiłem sobie krew smoków, zaś może się na coś przyda.

@Fenoloftaleinowy
Ogólnie to jest jeszcze jeden dobry mieczyk 1H na duchy - srebrny nordmarski miecz, ale za cholere nie moge sobie przypomnieć gdzie on jest.

A co do moonstonów to 2 są na pustyni. Jeden jest przy łzach adanosa a drugi ma szkielet-mag z wieży.

@Tizgar
Czyli dopiero po Zaginionym Bracie, jeśli dobrze rozumiem?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
W twoim poście jest odpowiedz na twoje pytanie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy235
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie śmieszne pytanie z ciekawości. Każda gildia może się nauczyć duali czy tylko gildie pod wojownika?

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Typowo jak to ja, w zasadzie pytam się tutaj w dużej mierze o ekwipunek, tak i również się zapytam o to samo.

Jestem w 4 rozdziale, 3 smoki zabite, wątki wszystkie poza zaginionym bratem (którego chce zrobić w 5 rozdziale) pokończone. Biegam sobie z Urizielem już tak od około pewnie z 30 godzin, odkąd zabiłem nekromantę w świątyni śniącego. Pytanie moje jest takie:

Kiedy znajdę/dostanę lepszy mieczyk dwuręczny i jeśli mam gdzieś znaleźć to gdzie on by był?

Liczyłem, że może Smocza Zguba do nauki od Benneta będzie spoko, ale kicha, słabiutki ten miecz, to zostawiłem sobie krew smoków, zaś może się na coś przyda.

@Fenoloftaleinowy
Ogólnie to jest jeszcze jeden dobry mieczyk 1H na duchy - srebrny nordmarski miecz, ale za cholere nie moge sobie przypomnieć gdzie on jest.

A co do moonstonów to 2 są na pustyni. Jeden jest przy łzach adanosa a drugi ma szkielet-mag z wieży.

@Tizgar
Czyli dopiero po Zaginionym Bracie, jeśli dobrze rozumiem?

Dwa słowa
Szpon Beliara

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do gry nekromantą, jestem w 3 rozdziale i mam lekko ponad 300 many. Oprócz ciasta grzybowego i eliksiru ducha są jeszcze inne skuteczne sposoby na podbijanie many, bo nie wiem czy warto marnować PN?
Jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś:
Dadki na świątynie addanosa
Tabki dla watrasa (za 10 tabek = 10 many)
Z darów od bogów
U galahada po wybraniu nagrody nauki magi (po oddaniu odpowiedniej ilości ksiąg)
To chyba wszystkie możliwe bonusy.  A i jeszcze z birzuteri.

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę kamień księżycowy potrzebny do stworzenia Sihila? I skąd wezmę aż tyle kamieni runicznych jako paladyn? Lub jak i gdzie mogę zdobyć jakiś lepszy miecz 1h od błogosławionego miecza z Rudy od Harada?

Dzięki, Hatton

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

0 użytkowników
Do góry