Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8367772 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8367772

Odpowiedzi 37317

kuba25000

kuba25000

Użytkownicy
posty38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Greg powinien cię zagadać jeszcze raz i powiedzieć, że właśnie Kalavrze zaniosłeś fajkę.

zjebany jestes
Normalnie poprzestałbym na przyznaniu ci racji, ale jak się ma ta moja poprzednia porada, o prawdziwości której wciąż jestem dość przekonany, do twojego elokwentnego osądu mojej osoby?
@Bartczenkooo Szczerze mówiąc, nie wiem, co z tym Salandrilem. Coś ci się musiało zbugować, olej to. Z kolei co do ekwipunku... no, raczej zbroja to Er'Hazira, łuk też Er'Hazir, mieczyk z kolei ma Azgalor. To chyba są dość dobre elementy wyposażenia na twoim etapie rozwoju. Lepsze oczywiście z zaginionego brata (poza zbroją, lepsza zbroja jest dopiero na Irdorath).

zamiast pomoc lub powiedziec cos mądrego wolisz wyzywac i przeklinac. Nie mozna bylo powiedziec o co chodzi tylko ze kurwa juz ci mowili?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kuba25000 Idź sobie pograj w tetrisa - może dasz radę ;)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Bardzo przepraszam za zaśmiecanie wątku, muszę jednak zaprzeczyć potwarzy.
@kuba25000 Zdobądź Mora Ulartu, potem użyj go, wtedy zaczną ci wypadać dusze z zabitych wrogów. Mając 400 możesz ulepszyć Szpon. Proste? Proste.
Skoro ci to nie pomogło, mogłeś napisać, czego dokładnie nie rozumiesz, niż zadawać drugi raz to samo pytanie. Co więcej - zdarza mi się przeklinać, ale w twoim przypadku do przekleństwa nie doszło, jedynie do zgryźliwego komentarza, gdy zadałeś trzeci raz pytanie o to, co już opisałem.
A próbowałeś kiedyś odkrywać coś samemu i nie dopytywać się o każdy szczegół?
Pisałem to stronę wcześniej - użyj runy RAZ i dusze zaczną ci automatycznie wypadać.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Madaza

Madaza

Użytkownicy
posty15
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Problem taki, że tutaj jest jedną opcja dialogowa i od razu się mną rzuca.

Winiu

Winiu

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem mroczna sieć. Wie ktoś może ile trzeba mieć retoryki żeby hodges chciał z nami porozmawiać bo narazie posiadam 30retoryki i nic nie chce mi powiedzieć

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Winiu Potrzebujesz 50. Powodzenia :F
@Madaza Pobij go i potem wyduś z niego informacje.

You didn't grow.
You didn't improve.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Winiu 3 rozdział i tylko 30 retoryki? Jak żeś się uchował. Na koniec 1 rozdziału powinieneś już mieć ze 40, a na koniec drugiego już max. Retoryka jest często przydatna, a czasem niezbędna. Bierz się zaraz za okradanie postaci. Zdobędziesz zręczność i retorykę

Madaza

Madaza

Użytkownicy
posty15
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Dlaczego nie ma nigdzie Zigosa po pomodleniu się do Beliara? Modlę się, Beliar wysłuchał moja modlitwę i co dalej? Zawsze stał za mną Zigos lub pod wieża Xardasa a tu go nie ma...

kuba25000

kuba25000

Użytkownicy
posty38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bardzo przepraszam za zaśmiecanie wątku, muszę jednak zaprzeczyć potwarzy.
@kuba25000 Zdobądź Mora Ulartu, potem użyj go, wtedy zaczną ci wypadać dusze z zabitych wrogów. Mając 400 możesz ulepszyć Szpon. Proste? Proste.
Skoro ci to nie pomogło, mogłeś napisać, czego dokładnie nie rozumiesz, niż zadawać drugi raz to samo pytanie. Co więcej - zdarza mi się przeklinać, ale w twoim przypadku do przekleństwa nie doszło, jedynie do zgryźliwego komentarza, gdy zadałeś trzeci raz pytanie o to, co już opisałem.
A próbowałeś kiedyś odkrywać coś samemu i nie dopytywać się o każdy szczegół?
Pisałem to stronę wcześniej - użyj runy RAZ i dusze zaczną ci automatycznie wypadać.

No i dziekuje nie  mozna  bylo pokazac?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cześć,

Nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat - kojarzy ktoś jak ruszyć zadanie "Zamknięty skład" od Lorda Varusa w Forcie Azgan? Zgubił on klucz do magazynu. W zadaniu jest napisane, że potrzebny będzie mistrz otwierania zamków, ale kiedy podchodze do magazynu, jest napisane że brak klucza. Jakiś pomysł?

Pozdrawiam,
Hatton

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
No i gdzie masz problem? zadajesz pytanie i sam w tym pytaniu umieszczasz na nie odpowiedz. Mistrz otwierania zamków to osoba nie umiejętności i nie chodzi tu o ciebie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hatton Mistrz otwierania jako osoba,nie zdolność.Podpowiem,że znajduje się on w tej lokacji.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hatton byłeś w gildii złodziei? |Robiłeś zadanie dla Casii o jej mentorze? Znalazłeś go?

czaro05

czaro05

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest jakiś "ostateczny termin" wykonania zadań Opiekunów? Chodzi mi o to, czy jak za późno (w "za późnym" rozdziale) będę się chciał za nie zabrać, to nie będę już miał takiej możliwości? Dla przykładu: czy mogę zacząć wątek Opiekunów, tj. zapolować na Luciana dopiero w 4 rozdziale?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zadanie okazało się banalnie proste, dzięki.

Spoiler
Rączka

Wiecie może jak okraść ten magazyn? I w nocy i w dzień koczuje 3 paladynów pod drzwiami

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@czaro05 W 5 rozdziale już będzie dupa, bo do 3. zadania potrzebny jest Xardas. Najlepiej robić te zadania od razu w rozdziale, w którym się pojawiają.
@Hatton Czarna mgła.

You didn't grow.
You didn't improve.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Masz 2 opcje  pierwsza to czarna mgła łatwa sprawa jednak zal marnować mgle na coś co można przy odrobinie wysiłku okraść, drugi sposób to akrobatyka i wykorzystanie jej w odpowiedni sposób.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hatton ja sie wpierdzielilem na bezczela otworzylem drzwi, zamknalem po wejsciu i zadnego problemu nie bylo

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kilka razy na grupie pojawiał się jakby spis z wszystkimi broniami np wlocznie, luki, kusze itp i jakie one są i nie wie ktoś gdzie to może być bo chciałbym zobaczyć tą listę ale nie mogę jej znalezć

Winiu

Winiu

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę jakąś jednoręczną broń z większym dmg niż 220, 3 rozdział

0 użytkowników
Do góry