Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831143 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831143

Odpowiedzi 37317

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@mateusz1029484 Na dobrą sprawę nie ma większej różnicy w tym, czy ci pomagają, czy też nie (chyba, że ci nie zaliczy zadania przez jakiegoś buga, ale wątpię). Jedynie trochę wolniej oczyścisz cały dół, a przy walce z demonem i tak padają w kilka sekund.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te demony pełzające i wszystko naraz jest ciężkie do zrobienia chociaż nie mam tak słabej postaci... No ale jakoś mi się chyba uda to zrobić... jakaś metoda na tego demona?

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Tylda odpala biegania lub użyj potka na spedda proste jak budowa cepa aby zrobić ogra w chuja
To nie takie proste próbowałem kilka razy ale okazuje się że w tej jaskini jest za mało miejsca by na niego nie wpaść , wyciągnąć go też się nie da :D

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile złota wymagane jest do nauki runy ognistej strzały do questa prób Ognia?

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem w lesie assasynów z zadaniem wierni ludzie.
Znalazłem i przekonałem już wszystkich, poza Kudirem, bo za cholerę nie wiem gdzie mógłby przebywać.

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś mi może kurwa powiedzieć w jakim miejscu mogę zapisać grę w jebanej lokacji z bossami ( tej po 2 walce z krukiem ? ) chodzi o lokacje z zaginionym bratem, tak mnie ta pierdolona lokacja wkurwia że nie macie pojęcia :D Chuj w te potwory bo tam są do ogarnięcia ale za każdym razem muszę wracać do tego ogniska z szkieletem aby grę zapisać...

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Godlo Po każdym zabitym bossie po za pełzaczem.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie, jak zakończyć zadanie "Blask dawnej świetności"? Tych tabliczek dla Riordiana jest 14 czy więcej? Po przyniesieniu 14 dostałem tylko doświadczenie, a gdzieś wyczytałem, że potrzebuje właśnie 14.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kravis ja 14 nie przyniosłem a Riordian raz mnie zaczepił i powiedział że te tabliczki są o gotowaniu itp i quest zakończony :)

Post połączony: 2018-07-26, 11:44
Ponawiam pytanie czy w 2 Akcie można mieć 600 many?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam :). robie pustynie adanosa, mam kamienie ogniskujace aby ustwic je na ołtarzach, proszę powiedzcie mi na czym to kłaść? jak wygląda ten przedmiot z którym sie wchodzi w interakcje bo nie wiem gdzie to dawac

ok mam

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Ile złota wymagane jest do nauki runy ognistej strzały do questa prób Ognia?

1000 sztuk złota + zwój ognistej strzały + sarka + kamień runiczny
Ci magowie ognia to takie żydki że się zdziwisz jak będziesz kręgów się uczył :P

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Edit:ok to już rozwiązane.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z tym miastem orków? Mam 80 repki u orków, ale czytałem że łatwo sobie zepsuć wątek jak wcześniej jakiegoś questa sie nie weźmie.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak to jest z tym miastem orków? Mam 80 repki u orków, ale czytałem że łatwo sobie zepsuć wątek jak wcześniej jakiegoś questa sie nie weźmie.
Prawda. Mówiąc wprost, musisz wykonać zadanie "Mroczne rytualy" od orkowego szamana przed ukończeniem questa "Najemnik orkow".

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem Stary Przyjaciel Lee otóż nie moge wejsc do tego klanu ognia bo mnie orkowie atakuja a chcialem pogadac z ich szefem tak mi ten szaman doradzil mam na sobie zbroje orkow i ulu mulu ale ulu mulu nie dziala co mam zrobic pozdro

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kravis Trudny ten demon bedzie? Bo myśle czy najpierw nie iść na Słoneczny Płaskowyż, a dopiero potem bawić sie z orkami. Gram nekro ale demony są dopiero od R4.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kravis Trudny ten demon bedzie? Bo myśle czy najpierw nie iść na Słoneczny Płaskowyż, a dopiero potem bawić sie z orkami. Gram nekro ale demony są dopiero od R4.
Będzie dość mocny, ale przy pomocy orków powinieneś sobie poradzić. Tylko musisz działać szybko, bo orkowie zadają mu duże obrażenia , ale nie są wytrzymali za bardzo na jego ciosy.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kravis mówisz o demonie w kopalni orkow? Z tego co wiem to orkowie pała sie odrazu jak tam wejdą...
ja przed chwila skończyłem czyścić dolna kopalnie SAM,bo orkowie mi się zbugowali. Demona można fajnie zabić odskakują. Co prawda zejdzie z 10 minut ale chyba warto :)

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakieś rady na walkę z Chel'Drakiem (ten z dwoma toporami z wątku Zaginiony Brat)? Typek ma mnie na 6 ciosów.

Dobre, już mam taktyke. Turlanie się przed nim (żeby szkielety się nie spawnowały) i ładowanie z kuszy.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ten boss jest chyba najłatwiejszy w grze ofc wojownik będzie miał z nim zawsze problem cała reszta korzysta z faktu ze typ nie umie biegać

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry