Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8088928 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8088928

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Leczy się tylko wtedy, gdy cię trafia. Resztę zostawiam twojej inwencji.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NocJestCiemna-RasizmemJą Pierw gadasz z Jergenem jak wchodzisz do GD, pozniej z Talbinem, pozniej znow Jergen i Garond

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kilka pytanek
Kto mnie moze na 3 rozdziale nauczyć wyrywania skrzydeł z krwiopijców/gdzie moge kupic takie skrzydła. Gdzieś czytałem, że można wyrobić złoty pierścień z szmaragdem z dodatkiem magicznej rudy, na ktorym to rozdziale jest dostępny i jakie trzeba spełnić wymagania czy po prostu na 3 rozdziale odrazu zrobić złote ze szmargdami x2?

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Gdzie ten debil Urf pierścień zgubił  przeszukałem drogi no nie mówcie mi że w lesie mgieł się bujał ?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Xenoform na cmentarzu jest
@Zatsuu przejdz sie po mysliwych ale na 90% Gaan uczy
zlote pierscienie sa od 4 rozdzialu, z rudy od 5

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ktoś wie, dlaczego nie mogę okraść Garonda? Nic się nie dzieje. Animacja i nic. Gość się nie czepia nawet, tylko znowu siada i nic...

Albo chociaż niech ktoś rzuci kod na ten klucz, czy chociaż powie, co tam za niemiła niespodzianka jest w tych lochach.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 Oplaca mi sie kisić te 2 szmaragdy do tych złotych z ruda czy do złotych? Bede musiał jakieś questy wykonać dla myśliwych czy odrazu mnie naucza?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ktoś wie, dlaczego nie mogę okraść Garonda? Nic się nie dzieje. Animacja i nic. Gość się nie czepia nawet, tylko znowu siada i nic...

Albo chociaż niech ktoś rzuci kod na ten klucz, czy chociaż powie, co tam za niemiła niespodzianka jest w tych lochach.
żeby okraść Garonda musisz mieć 150 zreki

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzieś było napisane, że 130... No ale luj, niech będzie.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Mam 34lvl , oczyscilem całe Khorinis , Jarek , teraz jestem w GD i pytanie , robić juz powoli questy w GD czy gdzieś jeszcze przed nim lecieć?  :D , BTW 250sily,  98% 2h , 60% kusze , strażnik świątynny ^^

Kocham Cię Wrzód !

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94  Gaan nie ma nawet opcji dialogowej o ''polowaniu'', Ktoś inny moze mnie tego nauczyc albo gdzies to kupic mozna jednak?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Zatsuu tam do 4 rozdzialu powinienes miec z 5 szmaragdow, często leca, jedne pierscienie mozesz zrobic, w 5 rozdziale bedziesz mial na stowe nowe do kolejnego zestawu

krwiopijcow na stówe uczy ktorys z mysliwych, idz do obozu i kazdego popytaj i wyucz sie wszystkich trofeow, jest jeszcze nicklas ale on raczej nie uczy i Grom tam gdzie w podstawce

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam spory problem i proszę o pomoc
mam 3 rozdział gry obecnie robię cały wątek świątynia śniącego i dolina cieni problem jest następujący(zaznaczam że gram pierwszy raz w returning 2.0 nigdy nie grałem na wcześniejszej wersji itp)
jestem w mieście orków zrobiłem większość zadań moje pytanie brzmi kiedy pojawia się opcja dialogowa    u ur-thralla z doliną cieni?? i misją "zemsta ur-thralla" oraz dialog z wejściem do kopalni orków?? tak jak pisałem zrobiłem większość misji ale nie mam orka ur-krassa bo nie gadałem z nim w 1 rozdziale gry dlaczego? bo nie miałem pojęcia o jego istnieniu tak więc co mam zrobić w tej sytuacji?? mam 70h gry nie zamierzam grać od nowa proszę bardzo o pomoc próbowałem kodem przywołać ur-krassa ale nie ma wgl z nim dialogu

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
kilka pytań
1.Czemu nie mogę założyć amuletu i użyć pochodni.. myszka tu nie pomaga
2.Czemu lares zjeb nie ma opcji pójścia na farmę onara? tam obok najemników a potem to już w ogóle po odniesieniu ornamentu nie można nigdzie iść.

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy da się zabić Kreola?
(tego nekromantę z wieży mgieł)
Z tego co pamiętam ma on książkę która uczy języka demonów bez wydawania punktów nauki, tylko problem polega na tym że gdy pokonuje wszystkie jego szkielety, nie ma z nim żadnego dialogu a gdy próbuję go zaatakować to od razu ginę.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam 3 rozdział gry obecnie robię cały wątek świątynia śniącego i dolina cieni problem jest następujący(zaznaczam że gram pierwszy raz w returning 2.0 nigdy nie grałem na wcześniejszej wersji itp)
jestem w mieście orków zrobiłem większość zadań moje pytanie brzmi kiedy pojawia się opcja dialogowa    u ur-thralla z doliną cieni?? i misją "zemsta ur-thralla" oraz dialog z wejściem do kopalni orków?? tak jak pisałem zrobiłem większość misji ale nie mam orka ur-krassa bo nie gadałem z nim w 1 rozdziale gry dlaczego? bo nie miałem pojęcia o jego istnieniu tak więc co mam zrobić w tej sytuacji?? mam 70h gry nie zamierzam grać od nowa proszę bardzo o pomoc próbowałem kodem przywołać ur-krassa ale nie ma wgl z nim dialogu
Idź na orkowa arenę , za nią powinien być portal , wejdź w portal i szukaj orkowego szamana , po wykonaniu zadania Mroczne Rytuały chyba będziesz mógł wejść do kopalni .. tylko musisz mieć też zadanie od Garonda z zaginionymi paladynami i musisz dowiedzieć się od Telbora o Wenzelu

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy da się zabić Kreola?
(tego nekromantę z wieży mgieł)
Z tego co pamiętam ma on książkę która uczy języka demonów bez wydawania punktów nauki, tylko problem polega na tym że gdy pokonuje wszystkie jego szkielety, nie ma z nim żadnego dialogu a gdy próbuję go zaatakować to od razu ginę.

na wcześniejszej wersji się dało ale teraz już się nie da jak go zaatakujesz to giniesz nawet na chetach się go zajebać nie da :)

Post połączony: 2018-06-18, 19:15
Idź na orkowa arenę , za nią powinien być portal , wejdź w portal i szukaj orkowego szamana , po wykonaniu zadania Mroczne Rytuały chyba będziesz mógł wejść do kopalni .. tylko musisz mieć też zadanie od Garonda z zaginionymi paladynami i musisz dowiedzieć się od Telbora o Wenzelu

zrobiłem misje mroczne rytuały mam misje z paladynami od garonda ale z telborem nie gadałem :P sprawdzę to dzięki a opcja dialogowa z tą zemstą ur-thralla? wiesz coś ?? ja mam obecnie dialog z nim o świątyni śniącego no a on gada że to sprawa orków nie moja itp

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Da się jakoś sprawdzić poziom retoryki? Wiem, że na pewno mam mniej niż 50 bo nie mogę przekonać Pyrokara i Grega. 2. Do czego mogą mi sie przydać skrzydła krwiopijców, bo nie wiem czy się uczyć.

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Da się jakoś sprawdzić poziom retoryki? Wiem, że na pewno mam mniej niż 50 bo nie mogę przekonać Pyrokara i Grega. 2. Do czego mogą mi sie przydać skrzydła krwiopijców, bo nie wiem czy się uczyć.

no klikasz B i masz w statystykach jakbyś nie wiedział strzałkami prawo lewo okna przesuwach góra dół tak samo tylko strzałkami a nie w a s d

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Gdzie ta Strefa Skały? W komnatach Y'Beriona nic niema juz...

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

0 użytkowników
Do góry