Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8088844 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8088844

Odpowiedzi 37317

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 3 rozdzial dostalem q zeby przyniesc pancerz najemnika dla jessego,jestem lowca smokow wiec kupno odpada a swoj oddalem stonowi za pare brylek rudy jest jakis sposob zeby zdobyc ta zbroje inaczej?

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mam sb poradzić z szkieletem-włócznikiem? idę pod łuki, którymi z tego co słyszałem nic nie zrobię szkieletom, a broń miażdżąca 1h, którą aktualnie posiadam dobrze się sprawdza na zwykłe szkielety, szkielety-gobliny i kamiennych strażników, ale takiego szkieleta-włącznika nawet trafić nie mogę bo ma szybkie i długie ataki.
Zrobisz - Raff w 2 rozdziale uczy strzał przebijających, dzięki temu możesz bić trolle, szkielety etc. z łuku, normalnymi strzałami. Koszt 25 punktów i 10k złota. Jeśli sobie z czymś nie radzisz, po prostu zostaw to w spokoju i przyjdź później. Tak czy owak łuk + 1h to słaby pomysł, bo będziesz mieć problem z duchami. Miecz 1h na duchy wymaga 100 siły, a na zręke 1h nic nie ma (logika rosjan). Lepiej iść w 2h. Włócznia, którą znajdziesz pod koniec 2 rozdziału zadaje 190dmg obrażeń widmom etc.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 3 rozdzial dostalem q zeby przyniesc pancerz najemnika dla jessego,jestem lowca smokow wiec kupno odpada a swoj oddalem stonowi za pare brylek rudy jest jakis sposob zeby zdobyc ta zbroje inaczej?

Daj mu Pancerz Arlika (do kupienia u Arlika za 500g albo 300 bo już nie pamiętam)

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest gdzies w gd r2 jakis dobry mieczyk 1h? Bo latam z tym 145 dmg

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka tabelka odpowiada w GVE za retorykę? Bo mam jej trochę za mało a nie mogę gry popchnąć do przodu bez odpowiedniej ilości

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka tabelka odpowiada w GVE za retorykę? Bo mam jej trochę za mało a nie mogę gry popchnąć do przodu bez odpowiedniej ilości

Daj sie zlapac na kradziezy kieszonkowej i sie wymigaj za 10 takich akcji dostajesz retoryke powtarzaj az nie bedziesz mial tyle ile potrzeba

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mam zaprosić grimsesa do obozu jak nie ma opcji dialogowej??? Muszę wpierw innego zaprosić? Wąż już macha kilofem.
I kogo mam wziąć do rudy zelaza do obozu?

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to normalne, że nie dostałem Uriziela z ciała tego nekromanty? Ma ten miecz na plecach i nie mogę go wyciągnąć go z jego ciała. Gram pod zręczność więc to dlatego czy jakiś bug.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Daj sie zlapac na kradziezy kieszonkowej i sie wymigaj za 10 takich akcji dostajesz retoryke powtarzaj az nie bedziesz mial tyle ile potrzeba
Problem w tym, ze w lesie assasynow jest to niemożliwe xD

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zuchantek jak nie robiles zadania z Plomieniem Eligora to dupa, Grimes sie dolacza tylko jak zgadzasz sie dla Zurisa odzyskac tą potke

poncki102

poncki102

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie kupię zwój zapomnienia po śmierci Ignaza? Gdzie nie pójdę to nikt nie ma... a w poprzednie wersji Returninga nie było takiego problemu...

Post połączony: 2018-06-18, 15:11
załóż i nałóż ulu mul i tak wczytać grę też możesz powinno pomóc

A czy na to mogło mieć wpływ , ze użyłem Marvina? Niestety byłem zmuszony go użyć, gdyż nigdzie nie mogłem znaleźć zwoju zapomnienia , bo mi Ignaz padł, a był niezbędny by rozpocząć wątek z orkami...

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zuchantek jak nie robiles zadania z Plomieniem Eligora to dupa, Grimes sie dolacza tylko jak zgadzasz sie dla Zurisa odzyskac tą potke
Już dawno ją odzyskał Zuris
Mam ją od niego kupić?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobre... Garond nie daje mi zadania na zaginionych paladynów. Wie ktoś jak to w GVE naprawić?

Kaj, kurw..., broń po każdym wczytaniu nagle przestaje być naostrzona? Wcześniej tak nie było...

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego książka z wierszami dla Loi nagle wyparowała mi z ekwipunku, pomimo tego, że nigdzie jej nie sprzedawałem?

Edwardoo

Edwardoo

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde adamant potrzebny do wykucia zbroi światła?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Pasterz z Feshyr nie będziemy ci spoilerowac, hehe.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie znajde adamant potrzebny do wykucia zbroi światła?
Adamant zwykle jest przy silniejszych bossach (w lokacjach typu Pustynia Adanosa, Dolina Cieni).

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oj tutaj trzeba spojlerować. Tu trzeba znać całą solucję od góry do dołu, żeby czegoś nie zwalić. Bo system konsekwencji jest kompletnie pozbawiony sensu. Możesz zwalić zadanie, bo nie wiesz czegoś, czego nie miałeś prawa wiedzieć.
Gra to nie życie - w życiu nie ma ograniczonych dialogów i niezniszczalnych drzwi.

Zapytam raz jeszcze, bo może ktoś rozumie co się stało.
Garond nie daje zlecenia szukania paladynów? Gadałem z Ur-Thrallem. Chodzi o to, że nie mam motywacji do wejścia do kopalni - o tak. Nie mogę o to poprosić. Co mogłem zwalić? Znalazłem za wcześnie grupę paladynów pod klasztorem zmiennokształtnych? Nie wykonałem wszystkich zadań dla Ur-Karrasa (zapasy i zabicie paladynów spod klasztoru)? No nie mam pomysłu nawet, czego w GVE szukać.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak zabić mini śniącego w świątyni z łzą adanosa? ma 20k hp i leczy się po 100/ sekunde albo i więcej.
Chyba, że go zostawić i wrócić w 4 rozdziale z lepszymi czarami?

0 użytkowników
Do góry