Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8217103 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8217103

Odpowiedzi 37317

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
nie w ogóle żadna lokacja nie mam klimatu jak grasz na takich ustawianiach graficznych i bez muzyki w tle to się nie dziw że nie ma klimatu grając jeszcze z taki poczuciem że ten mod jest zjebany to też klimatu sobie nie zrobisz

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
jakie lokacje zrobiły na tobie ogromne wrażenie?

grafika nie ma tu nic do rzeczy :) grałem w skyrim i tam pomimo lepszej grafiki nie ma nic klimatu gothic ma to coś w tych lokacjach podstawki a te nowe to dupy nie urywają

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
dobra wyjebane mam czy ten mod jest zjebany czy nie dla mnie jest git i tyle. Koniec tematu.

Według  mnie Edytowana Górnicza dolina ta palisada spalona i domki czego phirania nie zrobiła
Nawet git była Pustynia Adanosa ale bez solucji tego się nie przejdzie bo gówno tam się można dowiedzieć ale klimat jest git
Dolina cieni (co prawda jest to część mapy z Khorinis lecz przetexturowana)
Kopalnia Orków i kraina orków

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego Ur-Shak nie chce przetłumaczyć wojennych planów orków? to przez użycie na nim czaru zapomnienia?

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Spoko jak ci pasuje to graj widać niektórym naprawdę do zadowolenia nie potrzeba wiele no koniec koniec.. mod jest zjebany jeśli by na niego spojrzeć poza gothicowym okiem.. bo sam gothic daje tej modyfikacji nędznej jakieś życie

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Andargon a co tu jest do niezadowolenia wszystko jest ok z tym modem jak nie chcesz grać z solucją to nie graj aż taki jest problem bo solucja jest bo questy są trudne bo nie ogarniasz nic ?

dobra koniec.
od ilu karmy mogę naładować szpon beliara ? i ile muszę mieć dusz czy można naładować szpon duszą senyaka ?

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Sługa Adanosa Vatras
a co tu jest do niezadowolenia wszystko jest ok z tym modem jak nie chcesz grać z solucją to nie graj aż taki jest problem bo solucja jest bo questy są trudne bo nie ogarniasz nic ?

Jeszcze raz pisać? te oznaczone * to masakra
-zwalona optymalizacja*
-przeciążony silnik*
-questy nie przemyślane *
-słabe lokacje
-duża ilość bugów
-możliwość popełnienia błędów uniemożliwiająca wykonanie questa* to już naprawdę tragedia
to tylko kilka jakie mi przyszły do głowy :)
-trzeba grać z solucją jeśli nie chcesz przechodzić gry kilka razy

ZiomekZiomkowski

ZiomekZiomkowski

Użytkownicy
posty21
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zabić braci trollec ? Po zbiciu, któremuś życia do 2500 regeneruje się do 100%. Jaki jest sposób ?
Zbij każdemu właśnie do takiej ilości HP(około 2500), wtedy jak będziesz bił dalej to przestaną się regenerować.

Dziękuję za niepełną odpowiedź... Dobiłem je na 2500 po czym rzeczywiście po zbiciu jednemu poniżej 2500 nie regenerował się, jednak gdy jego życie spadło poniżej 1000 to się zregenerował :) Czyli co ? Znowu obijać do lekko powyżej 1000 wszystkie ? Może się wypowiedzieć ktoś kto po prostu kurwa zabił te trole ?

Post połączony: 2018-06-17, 20:20
tak nic nie wiem  dobra to jest forum do zapytań o zadania a nie retruning jest taki i owaki

@ZiomekZiomkowski to ty mnie oświeć co ty wiesz ?

Grasz na normalu, więc nie zasługujesz na oświecenie

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
nie mam aż tyle bugów co w returnie 2.1 a co do błędów uniemożliwiających wykonanie zadania to nie ma takich błędów no chyba że takim błędem jest wybranie nie odpowiedniej kwestii dialogowej to jest raczej błąd gracza że nie zapisuje gry
nie przemyślane questy no powiedz mi jaki ? bo jak narazie takiego nie znalazłem
co do opytmalizacji  i przeciążenia silnika to prawda mając dobrego kompa w khorinis można miecz 30 fps a w innych miejscach około 100 więc z tym się zgadzam

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Andargon pojmij ze to nie jest mod fabularny itp nigdy takim nie miał być, jest specyficzny i kierowany do konkretnej grupy osób z po za rosji, bo w rosji tak każdy jest taki sam i dla nich to jest pełnoprawny dodatek do którego się robi mody ale dla reszty to mod który nie każdemu podejdzie, bo fabuła tu ma najmniejszego znaczenie opowiedziane historie po za masjafem dupy nie urywają i są często  pogmatwane ze to nawet o brak logiki zakrawa.
Tu główne skrzypce graja rozwój postaci i walki dużo walk to jest  mod dla ludzi mnie podobnych, którzy lubią maxowac gre a ignorują fabułę tej i tak tu nie ma jest tyle ile ma być żeby to jako tako się trzymało.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

poncki102

poncki102

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem. Mając na sobie Ulu-Mulu zabiłem kilka orków w Cmentarzysku Orków i od tej pory nigdzie to nie działa i mnie wszystkie orki atakują. Można coś na to zaradzić(żeby mnie nie atakowały) ?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@ZiomekZiomkowski na normalu hahaha a ty na jakim grasz na łatwym czy banalnym co ty pierdzielisz co mam piernik do wiatraka ? To że ktoś gra na normalu bo nie chce męczyć się grając na Legendarnym bądź hardzie nie mam nic do rzeczy skoro jesteś masochistą to nim bądź i graj dalej na takich poziomach trudności jakich grasz chcem po prostu przejść spokojnie Returna nie chce marnować czasu i tyle w temacie

@poncki102 wczytaj grę

od ilu karmy mogę naładować szpon beliara ? i ile muszę mieć dusz czy można naładować szpon duszą senyaka ?

Bombirek

Bombirek

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Posiadam 41 sztabek złota które przetopiłem w piecu, podchodzę do stołu koło Crimsona i jak chce go użyć aby zrobić monety piszę że brak odpowiedniego przedmiotu. Ktoś wie o co chodzi?

poncki102

poncki102

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy

@poncki102 wczytaj grę

To nic nie daje. Tak samo mam problem z akrobatyką. Również mi nie działa.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@poncki102 reinstal returna może pomoże
@Bombirek nie masz młotka albo żuwaczek

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie. Dlaczego Ur-Shak nie chce przetłumaczyć wojennych planów orków? to przez użycie na nim czaru zapomnienia?

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
wybranie niewłaściwej kwestii kwestii dialogowej właśnie... bez solucji gracz nic nie zrobi bo zwali sobie zadania a nawet save ... Tizgar masz racje mod na walkę, rozwój postaci i wiedzę na temat modyfikacji mod jest za darmo więc nie narzekam za bardzo ale... najbardziej boli mnie grzebanie w silniku i zjebanie optymalizacji to już najgorsze co mogli zrobić...

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
w każdej modyfikacji jest zasada co 2 min save i przed każdą rozmową save i tyle

Post połączony: 2018-06-17, 20:32
od ilu karmy mogę ulepszyć? szpon beliara ? i ile muszę mieć dusz czy można ulepszyć szpon duszą senyaka ?

czy istnieje coś takiego jak pierścienie z magicznej rudy w jubilerstwie ?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ak samo mam problem z akrobatyką. Również mi nie działa.
Kliknij "T".

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przepraszam za pytanie zadane drugi raz ale nie mogę znaleźć posta kolegi z tym samym problemem ... Otóż po wejściu na Pustynię Adanosa zauważyłem brak mini śniących ... To jest jakiś błąd czy co ? Da się coś z tym zrobić ?

0 użytkowników
Do góry