Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8243894 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8243894

Odpowiedzi 37317

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Było już to pytanie, ale chyba do końca jasno nie objaśniono... Ten demon z bractwa, co mu się życie regeneruje - jak go pobić, skoro nawet deszcz ognia go ledwie po jajkach smyra? Coś trzeba wcześniej zrobić, żeby bydlak przestał się leczyć?
Wolałbym bez orków.

Nikt nie uczy języka orków. Stara wieża Xardasa w GD, tam jest zwój z tym.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Angelo555 piramidy jaskinia, w srodku chyba w skrzyni za krolowa pelzaczy jest, po lewej na rozwidleniu, zdobedziesz tez tam chyba inny skladnik potrzebny do eliksiru ale nie pamietam, czarną mgłe uzyj i lec, trwa z 3min to spokojnie cala jaskinie opierdzielisz, tylko nie bij nikogo bo potka przestanie dzialac

Pytanie jak wezme droge ciemnosci u opiekunów to bede mogl sie nauczyc demonologii, sankta omen itp?

Post połączony: 2018-06-15, 18:32
@NocJestCiemna-RasizmemJą jaki rozdzial i klasa?

Edwardoo

Edwardoo

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile zręczności potrzebuję, aby okraść Hagena z klucza?

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie kupić zwoje przemiany w krwiopijce? Ps jestem w 4 rozdziale i ignazz nie żyje

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najemnik. II Rozdział.

Wiem, to chyba na trzeci... Ale przyznam się szczerze, że nie czując się pewnym, wziąłem łatwy poziom i to chyba spore ułatwienie bo i punkty nauki, i w ogóle. 320 siłki, ten drugi miecz od benneta, ten z rudy, 2h na 100%

Jak sobie pójdę z tej lokacji i wrócę w trzecim, to nikt mi nie zdechnie tam? Ani ten mag wody (o ile dotarł) ani orkowie?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Silentius

niech każdy obstawia ile razy takie głupkowate pytanie padnie ja stawiam że z około 100 razy i została na to odpowiedz udzielona milion razy

W WIEŻY XARDASA W SKRZYNI JEST PERGAMIN Z KTÓREGO MOŻNA SIĘ NAUCZYĆ MOWY ORKÓW

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zaczac quest z berlem nie bedac magiem ognia???

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mystoo bo musisz isc do wiezy obok portu tej z mrocznym golemem i notkatke o creolu znalezc

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TemplariuszPolak  u każdego nauczyciela alchemi (napewno i najpewniej u Sagitty)

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś gdzie nauczyć się receptur na mikstury dające na stałe życie i wytrzymałość?
Mikstur wytrzymałości nauczy się Sagitta , najpierw pokaże ci te które odnawiają a potem te które zwiększają ... Mikstury życia żeby robić musisz się najpierw nauczyć wszystkich innych potek na HP

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie Panowie, mam pewien problem a mianowicie zapomniałem zabrać pierścień po pierwszej walce z krukiem a potrzebuje tam wrócić. Kiedy podchodzę do drzwi, którymi za pierwszym razem się wchodzi pojawia mi się napis, że nie mam właściwego przedmiotu. Czy jest jakaś inna możliwość prócz wpisaniu kodu na pierścień aby się tam dostać?? Pozdrawiam

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pewien problem z zadaniem od Tag-Nor'a z kuszą ... Kazał przynieść mi na nie jakieś składniki ... Przyniosłem mu 3 z 5 chyba a dokładniej ... Ścięgno pantery , 100 bryłek rudy i kawałek tego drewna ... Jakiś czas temu zdobyłem tą odznakę myśliwego i róg trola jaskiniowego i nie mogę mu ich dać bo mam tylko opcje z nauką strzelania ... Co mam zrobić zeby dać mu te przedmioty na kusze ? W dzienniku zadanie jest oznaczone jako wykonane więc czegoś nie rozumiem
A ja ponawiam jeszcze raz ... Mam nadzieję że ktoś mi pomoże  :wstyd:

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego Lares ta tępa pała nie chce iść ze mną po ornament? byłem z nim odnieść go a potem już nie ma jak z nim iść nie wiem co jest nie tak

Na HARDzie i LEGENDARNYM, podobno Lares już nie pomaga, także ten masz ten sam problem co ja czyli, jak samemu na legendzie ubić Cieniostwora i Kamiennego Strażnika :) O ile Kamiennego dasz radę przeciągnąć np. do Martwej Harpii lub Miasta to Cieniostwora już nie bo jest za szybki.

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakbyś ktoś potrzebował to 200 karmy u Beliara trzeba żeby ulepszyć szate nekromanty.
Wie ktoś jak szybko nabić karme u Beliara nie rozwalając pół miasta, zamku w GD bez czy wydawania złota? Rozwaliłem już obóz paladynów na Etlu, ale wymieniłem część  z tej karmy na dary Beliara. (brakuje 49 karmy)
EDIT: Paladynów w porcie zabiłem, komu oni potrzebni XD

Kutur

Kutur

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie jak wezme droge ciemnosci u opiekunów to bede mogl sie nauczyc demonologii, sankta omen itp?

Post połączony: 2018-06-15, 20:02
@Deiv módl sie, stautedka demona robi za modlitewnik do beliara, idz do lozka, 50dni codziennie i bedzie xD

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie kupić zwoje przemiany w krwiopijce? Ps jestem w 4 rozdziale i ignazz nie żyje

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
znalazlem ta notatke przeczytalem i co dalej??? o berlo dalej chodzi

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra ... To z kuszą ogarnąłem tylko teraz pytanie czy da się aktywować ten portal z zadania dla 4 opiekuna , chodzi o ten który teleportuje do wulkanu ... Co trzeba zmienić w GVE żeby go odpalić ?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mystoo teraz idziesz do creola i zbierasz 3 czesci i oko smoka, bedziesz mogl je zrobic dopiero w 7 rozdziale jak wrocisz do khorinis
jeden leci z cor kaloma, jeden z dworu irdorath, jeden z Inubisa (5 rozdzial)

0 użytkowników
Do góry