Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8843654 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8843654

Odpowiedzi 37317

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy na runy 3 kręgu potrzeba tego lepszego kamienia runicznego? (nekromanta)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Witam

Mam zamiar rozpocząć returna 2.0 po raz drugi ale tym razem wykonać wszytko co się da?  Mam pytanie poprzednio grając postacią pod siłę nie udało mi się wykonać niektórych zadań dla złodziei, myśliwych ? Domyślam się że to z powodu niskiej zręczności?? Jak wygląda gra postacią nastawioną na zręczność bo jakoś poprzednim razem nie znalazłem zbyt wielu kozackich broni pod zręczność a gra łukiem może sprawić problemy ??

:D

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone Ja gram postacią pod zręczność. Jestem dopiero na początku gry (przed pustynią Adanosa) więc niewiele ci pomogę ale do tej pory gra się dość przyjemnie. Problemy mam narazie z:
1. Dragomir wymaga ~60% umiejętności kuszy żeby nas poprzeć u Falka.
2. Nie potrafię walczyć z Trolami (można się nauczyć umiejki dzięki, której łukiem będziemy wstanie przebić każdy pancerz (czytaj: zadawać pełne obrażenia bez względu na pancerz przeciwnika) tyle, że nie zdążyłem jej stestować gdyż kosztuje 25pn i 10 000 złota).
3. Problemem może być to, że za kradzież i szabrowanie skrzyń spada karma u Innosa.
Co do broni. Ramirez uczy kucia dość fajnych mieczy, które wystarczają na jakieś tam pojedynki.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Ja gram postacią pod zręczność. Jestem dopiero na początku gry (przed pustynią Adanosa) więc niewiele ci pomogę ale do tej pory gra się dość przyjemnie. Problemy mam narazie z:
2. Nie potrafię walczyć z Trolami (można się nauczyć umiejki dzięki, której łukiem będziemy wstanie przebić każdy pancerz (czytaj: zadawać pełne obrażenia bez względu na pancerz przeciwnika) tyle, że nie zdążyłem jej stestować gdyż kosztuje 20pn i 25 000 złota).
3. Problemem może być to, że za kradzież i szabrowanie skrzyń spada karma u Innosa.
Co do broni. Ramirez uczy kucia dość fajnych mieczy, które wystarczają na jakieś tam pojedynki.

Jak grałem wojownikiem pod siłę i 2h to nie udało mi się zostać mistrzem myśliwych niby zdobyłem zgody większości myśliwych właśnie poza Dragomirem ale nie miałem możliwości wyzwania falka na pojedynek ciągle za mało głosów, podobne problemy miałem z gildią złodziei gdzie nie wykonałem kilku zadań ? Żeby wykonać 100% zadań w gildiach pobocznych trzeba grać postacią pod zręczność ??? Chce mieć pewność zanim zacznę grę łucznikiem żeby później nie miał niespodzianki z niektórymi zadaniami

:D

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone Właśnie przed chwilą dostałem możliwość wyzwania Falka na pojedynek. A nie miałem poparcia Dragomira i Rafa (ten co zbiera rzadkie łuki/kusze). Co do reszty misji to ci nie powiem bo tak jak pisałem, jestem dopiero na  początku gry :] Co do tej drogiej umiejętności to myśliwy mówi nam że każdy stwór ma jakiś słaby punkt i trzeba go znaleźć i w niego nawalać. No i tak oto pokonałem czarnego trola strzelając mu w pysk.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
2. Nie potrafię walczyć z Trolami (można się nauczyć umiejki dzięki, której łukiem będziemy wstanie przebić każdy pancerz (czytaj: zadawać pełne obrażenia bez względu na pancerz przeciwnika) tyle, że nie zdążyłem jej stestować gdyż kosztuje 20pn i 25 000 złota).

Jak grałem wojownikiem pod siłę i 2h to nie udało mi się zostać mistrzem myśliwych niby zdobyłem zgody większości myśliwych właśnie poza Dragomirem ale nie miałem możliwości wyzwania falka na pojedynek ciągle za mało głosów, podobne problemy miałem z gildią złodziei gdzie nie wykonałem kilku zadań ? Żeby wykonać 100% zadań w gildiach pobocznych trzeba grać postacią pod zręczność ??? Chce mieć pewność zanim zacznę grę łucznikiem żeby później nie miał niespodzianki z niektórymi zadaniami
Biorąc pod uwagę moją postać, skrypt Cassii i zadania jakie dostałem, to ja wykonałem wszystkie zadania jakie chciałem, mając koło 130 zręczności w V. rozdziale, a zadania wykonywałem szybciej.
A z Falkiem pewnie nie miałeś większości głosów (7 jest ok), bo byś miał możliwość wyzwania Falka.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pokonać tych kosmitów z oaz? W sensie tych strażników co wyglądają jak śniący 4x mniejszy.

Gość wydaje się nieśmiertelny, zbije mu 1k hp to za chwilę sobie odnawia. Już nie wspomnę, że przy każdym uderzeniu on razi mnie prądem.
Spoiler

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej! Mam dziwny problem w grze otóż zostałem najemnikiem ale strażnicy Khorinis nie chcą mnie przepuścić, jednego udało mi się przekupić/drugiego zabić :P
Ale jak chciałem wejść do części zamkowej to Palladyn pilnujący bramy powiedział, że mogę wejść a potem zaczął mnie atakować.
I teraz mam takie pytanie jak mam tam wejść albo jak odpalić kody żebym mógł mu wpisać KILL :P

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A poszedłeś do Lorda Andre zapłacić grzywnę? Bo jak na mnie, to popełniłes przestępstwo. Dlaczego nie czytasz dialogów?

Miszczep

Miszczep

Użytkownicy
posty27
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest Młot Tarakota potrzebny do zostania Strażnikiem Świątynnym? Męczyłem sie z bossem golemów 2 godziny a w skrzyni go nie ma...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Młot jest w innej odnodze jaskini, za królową pełzaczy.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak rozpocząć zadania z Loą ? Jestem w 5 rozdziale i zawsze miałem z nią tylko kwestie "co u ciebie słychać"

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
czy na runy 3 kręgu potrzeba tego lepszego kamienia runicznego? (nekromanta)
Tak ale do stworzenia lepszej runy potrzebujesz także sztabki magicznej rudy :D

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A poszedłeś do Lorda Andre zapłacić grzywnę? Bo jak na mnie, to popełniłes przestępstwo. Dlaczego nie czytasz dialogów?
No właśnie tu jest ten problem ponieważ Andre mówi, że mam mu zapłacić 6.700 a ja nic nie zrobiłem i nawet nie mam tyle pieniędzy :P

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Na pewno kradłeś na potęgę.

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mówi mi, że zaatakowałem strażnika :P Jest jakiś szybki sposób na zarobienie tych pieniędzy jakiś bug/czy coś takiego żeby chociaż to uzbierać bo tak samo miałem z Lee, że chciał 1500 a tam też nic nie zrobiłem :)

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Returning 2.0 AST SP 1.5 BUILD 0060 ale nie wiem czy to jakoś może pomóc.

Post połączony: 2016-09-10, 13:24
Jest jakiś sposób na zarobienie tych 6tysięcy w 1 rozdziale !!
Gram na normalnym.

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
0061 Naprawia błędy z grzywną

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki :)

Post połączony: 2016-09-10, 14:20
Mam pytanie jak to zaktualizować i czy nie usunie mi Save?

0 użytkowników
Do góry