Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8864206 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8864206

Odpowiedzi 37317

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Aleksander525 Musisz kuć podstawowe miecze ( za 1 wykuty miecz masz 1 punkt kowalstwa).

Pytanie: Czy Fernando w późniejszej fazie gry będzie nam do czegoś potrzebny albo będzie miał jakiś fajny quest? Mam rozdział pierwszy, zrobiłem misje dla tego maga Galahada i się zastanawiam czy nie wpakować ów delikwenta (Fernando) do więzienia.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ja wpakowałem, ale najpierw ukradnij mu retorykę, przyda się w II. rozdziale.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Retoryka w wersji 60+ jest po oddaniu w skrzyni w jego domu

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Co najpierw robić? Iść do Jarkendaru czy do Górniczej Doliny? Mam 22poziom, najemnik, łucznik.
2. Inteligencja wzrasta wraz z czytaniem książek i pulpitów? Przeczytałem tego od groma i dalej mam INT 5.

Aleksander525

Aleksander525

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wiem ja poszedlem do Jarkendaru i jakos to idzie i mam podobny level z tym ze... Jak wy sobie radzicie? a ogolnie chodzi mi o to XD mam wersje 0060 no i co z takimi straznikami z kamienia co to juz gdzies przeczytalem ze on ma 50k zycia albo.... szkielety-piraci .... mam 100 sily 80 wladania mieczem a nic mu zycie nie schodzi gdy mu wchodza krytyki :D poziom normalny :D a wyglada jakby to byl extremalny jakis :D

PS: ja niestety musialem uzyc konsolki :C

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
 :facepalm: W kamien bedzisz bil ostrym mieczem? A moze spróbować jakims młotem albo obuchem?

Aleksander525

Aleksander525

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tez nad tym myslalem ze mlotek by akurat moze lepiej na nich dzialal ale owego nie mam :P  w kazdym razie gdyby to byl problem samego mlotka to spoko ale widac ze owe potwory sa jakies chore gdy bijesz krytki w trupa ( mam mieczyk jednoreczny co ma 90dpsa) a jemu zycie nie schodzi...>.> no chyba ze tam tysieczna milimetra >.>

Malczutt

Malczutt

Użytkownicy
posty22
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz za słabą postać i tyle, w jarkendarze powinienes juz mieć przynajmniej 130 sił i miecz berserkera najlepiej po naostrzeniu. Sam majac 22 lvl i taki ekwipunek szkielety ani kamienni straznicy (których rozwalałem jakimś obuchem 60 obrazen a potem zadajacym 90) nie sprawiały żadnego problemu ;v Zresztą tak btw wszystko w tej grze jesteś w stanie zabić nie odnosząc obrazen, tylko potrzeba troche cierpliwości ;v

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Kurde wie ktos gdzie sa te roslinki dla lestera na wyspie?

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
^ trzeba pochodzic i poszukac, tez sie naszukalem ich, sa porozrzucane po wyspie jak pamietam,

ja mam pytanie:
chce zostac straznikiem swiatynnym, mam problem z zadaniem Parveza o nowicjuszu, dalem mu zapalic, usnal dal mi zadanie i tym nowicjuszem ma byc Valentino ponoc, problem polega na tym ze spor miedzy Valentino a Regisem rozwiazalem przy okazji potrzeby rekomendacji dla Gallahada na niekorzysc Regisa (pobilem go jak trzeba to zrobic w tym zadaniu). I teraz nie mam zadnych opcji dialogowych z regisem ani z coragonem ani z samym valentinem dotyczacych tego zadania, czy to jeszcze cos innego trzeba zrobic?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Po prostu pobij Valentina tak bez niczego, nawet możesz przy użyciu eksperymentu alchemika z portu (ten od zwoju zapomnienia), dalej powinno to ruszyć.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No wlasnie bilem go, rzucalem zapomnienie zarowno przed pobiciem jak i po pobiciu, ale on sobie wstaje i nic :(

I na Regisa probowalem zapomnienia tez, ale tez nie daje to nic
Bo to od razu po otrzymaniu zadania od Parveza powinienem miec stosowna opcje dialogowa dot. tego zadania u regisa jak zrozumialem z solucji, sek w tym ze ja nie mam zadnej (u zadnego z nich) no i zapomnienie nie dziala

Edit: moze komus to pomoze tez, mi w koncu zalapalo, ustawilem czas na 1:00 w nocy, wszyscy byli w tawernie pobilem tam valentino i dopiero mi zalapalo jak sie pojawil napis ze bojka byla zauwazona, 4,5k u Andre zaplacic musialem :O
Wczesniej tez go przy swiadkach bilem, ale dopiero teraz zalapalo, nie wiem co to bylo ale poszlo dalej

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie, stosowną opcję dialogową powinieneś mieć dopiero jak pobijesz Valentino, pogadasz z Regisem, pogadasz z Coragonem i wtedy z powrotem z Valentino.

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Vatras twierdzi, że krążą o mnie plotki jakobym mordował niewinnych mieszkańców. Czy to jest odniesienie do gildii zabójców? Nikt mnie nie przyłapał na wykonywaniu tychże zleceń.
2. Dlaczego tak drastycznie spadają punkty karmy u Innosa, natomiast u Beliara karma stoi w miejscu.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
U innosa tracisz karme za brak modlitwy, za zabijanie ludzi i za okradanie. U beliara otrzymujesz karme za zabijanie ludzi i modlitwe u niego

Post połączony: 2016-09-07, 19:11
Ktos wie czemu nie moge odplynac z zaginionej wyspy? Niby mam isc do kajuty ale jak tam wchodze to nic sie nie dzieje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Spoiler
Ktoś wie, przy którym wodospadzie jest kapliczka Hash Nara? To jedyna, której jeszcze nie znalazłem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie chodzi Ci o tą, gdzie jest Ur-Shak?

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Magiczny Łuk? Wskoczyłem za ten zawalony most i jedynie co tam jest to magiczne strzały.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co zrobić, jeżeli Ur-Shak nie chce ze mną rozmawiać, a potrzebny mi jest do ruszenia wątku ze świątynią śniącego (trzeba mi Ulu-Mulu)?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Co zrobić, jeżeli Ur-Shak nie chce ze mną rozmawiać, a potrzebny mi jest do ruszenia wątku ze świątynią śniącego (trzeba mi Ulu-Mulu)?
Użyj na nim czaru zapomnienie :)

0 użytkowników
Do góry