Dlaczego Resin jest smołą, to doszedłem w ten sposób:
Musiałem stworzyć runę demonologii. Nigdzie nie jest napisane, że potrzeba do tego runę najwyższego poziomu (20 kawałków run i 2 magiczne sztaby). Jak podchodziłem do stołu demonologicznego to myślałem właśnie że Resinu mi brakuje. Przeczytałem na googlu na czym dokładnie polega żywicowanie, i szukałem drzew i je ścinałem toporkiem i kombinowałem jakby tu ten Resin pozyskać.

Oczywiście w miarę szybko odpuściłem, stworzyłem runę najwyższego poziomu i buum.. poszło. Nawet w skryptach jak przeglądałem to nie ma za chuja niczego co nazywa się Resin.
Co do moonstone, to jedna sztuka jest z tego co pamiętam w tym samym miejscu gdzie są Łzy Adanosa w wątku z ucieczką Kruka. A miecza jeszcze nie robiłem, nie wiem po co mi on skoro jestem nekromantą i wszystkich przeciwników oprócz smoków cisnę za pomocą dwóch-trzech książęcych demonów. A resztę jak na razie za pomocą czaru Pocisk Śmierci - to ta sama runa której używają nieumarli magowie na Pustyni Adanosa.
Jeśli jeszcze kiedyś zagram w Returninga, to będę miał poważną zgryzotę - jak ja sobie poradzę bez Sankta Omen?