Siemanko, mam kilka pytań jak iż dopiero zaczynam przygodę z Returningiem 2.0 to chciałem się dowiedzieć czegoś na sam początek.
Wcześniej grałem w Ret 2 1.3.2 na poziomie rzeźnik i to było dla mnie za łatwe (nie sam początek ale mimo wszystko później było dość łatwo) Zacząłem grę na poziomie legendarnym i no cóż jest horrendalnie ciężko ale OK da się przeboleć. Czy gra na poziomie trudnym a legendarnym to jakaś utrata contentu bo nie wiem czy nie wrzuciłem się na głęboką wodę jak na sam początek.
Jest w tym modzie mechanika głodu/pragnienia/zmęczenia czy da się to wyłączyć bo sorki to nie jest gra survivalowa tylko G2 czy może tylko na legendarnym takie duperele są dostępne.
Mam też problem z teksturami a raczej z ich za dużą ilością, zbyt pstrokatą i upierdolonym ekranem w kwiatkach, trawie i całej masie zieleni, nie mówiąc już o drzewach zasłaniających połowę ekranu... czy jest jakiś texture pack który to niweluje w jakimś stopniu ? Powiem tak ze względu że autorzy pozmieniali tekstury roślin nie jestem w stanie zweryfikować czy to na co patrze to ziółko czy tekstura

Jest mi nie zwykle ciężko się połapać co mogę zebrać a co jest tylko teksturą.
A to tylko 10 min po rozpoczęciu gry nawet nie chce wiedzieć co mnie czeka dalej.