Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8257696 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8257696

Odpowiedzi 37317

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
czy da się opuścic pustynie adanosa czy można dopiero wyjść jak sie na niej wątek ukończy?  I w którym rozdziale polacacie tam pojść ??
Normalnie da się wyjść, polecam 4 rozdział

Moje pytanie jak dokładnie działa zatrucie ? Atakując przeciwnika zatrutą bronią, pojawi się komunikat "Cel jest zatruty" ale nie spada mu wgl zdrowie. Wpływa to jakoś na zadawane obrażenia, czy jak ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zrobić zadanie z tym pierścieniem dla xardasa co trzeba od grega wziąć (i czy da się to wykonać jak wcześniej zabiło się Dreka? ) .

Post połączony: 2018-02-15, 16:43
bo nie mogę znaleźć odpowiedzi w solucji

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bogu9821 dzieki za odpowiedz a jak włączyć marvina?
i jeszcze z tym zwojem to mam go w ekwipunku i tylko wyskakuje mi ostrzenie broni gdy wciskam shift i num9

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty407
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@bogu9821 dzieki za odpowiedz a jak włączyć marvina?
i jeszcze z tym zwojem to mam go w ekwipunku i tylko wyskakuje mi ostrzenie broni gdy wciskam shift i num9
Pausbreak marvin pausebreak, postać siada, ale możesz kody wpisywać w konsoli. Jak postać sobie przyzwiesz, to Pausbreak 42 pausebreak.
Widocznie, źle naciskasz ale jak go masz, to powinno zadziałać ;)

while(false) Do();

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
kolega sie wstydzi to sie spytam za niego.. xD Wie ktos moze jak wejsc do klasztoru magow ognia bedac juz nowicjuszem ciemnosci?kolega ma w misji zabic Opolosa ale za kazdym razem jak wchodzi przez mur to go atakują nawet parlan po rozmowie,cos zrobil zle czy ma z kims pogadac?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren Musi mieć więcej retoryki (15-20), lub wejść do klasztoru przez gildie kupców.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wiecie gdzie jest klucz tego kwatermistrza z  zamku w GD (engor chyba ma na imię) szukam go już od pół godziny i nie mogę znaleźć jezu?

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty407
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
wiecie gdzie jest klucz tego kwatermistrza z  zamku w GD (engor chyba ma na imię) szukam go już od pół godziny i nie mogę znaleźć jezu?
Jest on nad bramą do zamku gd, nie pamiętam dokładnie w którym miejscu, ale dam ci obrazek gdzie on jest.

Spoiler

while(false) Do();

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ile potrzeba karmy/dusz, aby nosić Szpon Beliara ?

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pany jak do cholery zabic demona na bagnach? na tym placyku jest od chuja arcydemonów poszukiwaczy i demonicznych szkieletów a w tej komnacie to juz szkoda gadac jestem w 4 rozdziale łowca smoków 370 siły mam magiczne ostrze na smoki 380 obrazen a demonicznym szkieletom chuja robie to samo z młotem poprosilem orków o pomoc ale tą ich pomoc to sobie w dupe moge wsadzić tak więc jakieś pomysły albo pro tipy?

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Snipsa trzeba przekonać do pomocy przy pierwszej rozmowie. Jeżeli się tego nie zrobi, to wypada on z podziału rudy...I zabraknie jednego kopacza.Znając Returninga, to skoro nie możesz mieć przez to WSZYSTKICH kopaczy, to nie możesz otworzyć questa.

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@sysek1231
Walcząc z demonem wystarczy jeden prosty sposób (hit, odskok, hit, odskok, hit,odskok) i ani razu cie nie trafi. Nie możesz też za daleko z nim odejść, bo zaraz wróci do swojego pentagramu, to najlepiej kręcić się z nim tam w kolo
Na trupy są specjalne bronie i nie wierzę, że do 4 rozdziału żadnej nie masz

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdują się orki, które trzeba zabić do questa od Parcivala?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@MrRed09 W solucji i poradach na stronie 5.

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pamięta ktoś gdzie jest osełka z questa Touchstone briana? nie moge jej znaleźć a jak ostatnim razem przechodzilem returninga to wiem że znalazłem ją przypadkiem i jak sie ostrzy bron bo jak ostatnio gralem na 0.65 a teraz na 0.66 z alternatywny balans to nie moge za nic naostrzyć broni jakieś protipy ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@bambooz12 Kryjówka złodziei obok Ramireza, albo kup do Ramireza.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale mi nie chodzi o samą walke z demonem ale raczej jak sie do niego dostać bo na placyku przed wejściem jest pełno uber szkieletów arcydemonów i poszukiwaczy a koło bossa tak samo a co do broni na szkielety to chodzi o srebrne miecze? bo jak tak to dzialają gorzej od mojego miecza

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sorki za tragicznie śmieszne pytanie ale gdzie moge znaleźć mleko naprawde nie moge sie do niego dostać a chciałbym ogarnąć nauke zdobywania loot'u od groma a tylko tego nie mam w eq

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@sysek1231 'Poskramiacz nieumarłych' w zatopionej wieży Xardasa , jeśli grasz pod broń 2h tak polecam pomęczyć się z kuszą, lub kupić kilka zwojów burzy od magów wody.
@bambooz12 Coragon, Orlan, Elena (córka onara), może Fenia (port).

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego po pobiciu Regisa w misji dla Valentina Andre mówi mi że jestem mordercą i mnie atakuje(razem z całą strażą)?

0 użytkowników
Do góry