Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8257450 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8257450

Odpowiedzi 37317

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a gdzie znajdują sie ołtarze orków do ktorych trzeba sie pomodlic? (zadanie od orka szamana z miasta orków)

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
a gdzie znajdują sie ołtarze orków do ktorych trzeba sie pomodlic? (zadanie od orka szamana z miasta orków)
jeden znajduje sie przed cmentarzyskiem orkow,drugi obok ur shaka(niedaleko xardasa) trzeci jest chyba w klanie skały ale nie jestem pewien,jest dokladna lokalizacja z tego co czytalem kiedys wiec wystarczy poszukac

Post połączony: 2018-02-09, 22:19
jest jakis sposob na straznikow(mini sniacych) na pustyni adanosa? gram magiem ognia,i rzucajac w niego spella zabieram mu kolo 100/200 hp,nie mowie oczywiscie o tych 2 co są obok siebie

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren Najlepiej kosturem który dostajesz w 4 akcie, albo tym z Doliny Cieni.
@sysek1231 Aby nauczyć się wyrabiania orkowej broni musisz najpierw nauczyć się nią władać, aby nauczyć się nią władać musisz zrobić zadanie związane z areną orków, i uzyskać dostęp do kopalni orków. W niej znajduje się nauczyciel od orkowej broni.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie: jaki jest kod na młot adanosa? 1 raz normalnie go podniosłem, ale potem spadłem w jakąś dziurę, wczytałem gre (z trochę wcześniej) i nie mam młota. Wpis w dzienniku od smoka mam, byłem 5 razy w obu świątyniach w dolinie i nic nie ma na ołtarzach (1 raz miałem tam na wprost od tego typka na zmiane do magów wody). W ekwipunku też szukłałem 28 razy i nic. Jak go patrzyłem 1 raz to miał chyba 80obrażen za 25 siły ale nie jestem pewny.
Dzięki wielkie

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@GroBar insert utmw_ADANOSMOLOT

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogłem znaleźć w solucji...

Co trzeba zrobić, żeby Ramirez chciał z nami pogadać po zabiciu "Atilla"?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Rzuć na niego "Niepamięć".

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

TheAlin1213

TheAlin1213

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest możliwość kradzieży różańca Hasima, nie mając umiejętności kradzieży kieszonkowej? W opcji dialogowej pojawia mi się możliwość kradzieży tego przedmiotu, jednak za każdym razem Hasim to zauważa i się na mnie rzuca. A bez tego nie widzę, by się dało pchnąć wątek do przodu.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
nie mam dialogu z vatrasem odnosnie rytuału oka innosa,gadalem z pyrokarem i xardasem i oboje powiedzieli ze mam z tym problemem pierwsze isc do niego,cos pominalem czy mam cos jeszcze zrobic oprocz naprawienia oka?
edit : wystarczy pojsc do jarkendaru po zmiennika(facepalm ja)

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie pytanie da się tworzyć łuki ? Jak tak to gdzie można się tego nauczyć i jak je tworzyć .

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ Musisz być czeladnikiem Bospera.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty i on ciebie od razu czy jest jakaś opcja dialogowa u niego  ??

Post połączony: 2018-02-10, 20:33
@Morty i jeszcze takie pyt. jak sie je tworzy i w czym ??

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ Jest opcja dialogowa u niego, ponadto potrzebujesz noża do mięsa(carving knife do kupienia u Bospera), drewna i mniejsza drzewka w lesie (kłoda którą tnie Thorben), skóry (zależy od łuku). Dodaj do tego jeszcze wydatek w  PN, co i tak koniec końców nie przebije Harada.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tylko jak zostaje u niego czeladnikiem to nie mam opcji dialogowej o nauczeniu się tworzenia łuków,muszę mieć coś w ekwipunku żeby się ta kwestia pojawiła ???

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ Na pewno grasz w ret 2.0 066.1?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pewnie tak tydzień temu od rusków pobrałem

Post połączony: 2018-02-10, 21:28
sprawdzę jeszcze raz wszystkie kwestie u niego  bo grę na nowo zacząłem i jutro będę czeladnikiem

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ Zapomniałem dodać ze musisz mieć/wykonać zadanie związane z ukradzionym łukiem Bospera.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a gdzie znajde tego rannego orka w mieście orków? uleczyłem go i teraz nie moge go znaleść

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam zagwozdkę i mam nadzieję, że mi ktoś w tym pomoże... Do czego służą książki pod tytułem "Ancient tales"? Mam ich aktualnie 5 sztuk i wychodzę z dworu irdorath, jednak nie mogę żadnej otworzyć... Dodam, że mam jakiś swój, gdzie jest napisane, że jest to klucz do ancient tales, ale nie moge go uzyć... Pomoze ktos?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morales112 Księgi są potrzebne magowi ognia w pierwszym akcie do jednego z zadań, więcej pożytku z nich nie ma.

0 użytkowników
Do góry